Canım ilk aşamada Leslie 3 mile yap 45 dkSporu akşama sarkıtabilirim yapabilirsem tabiküçük bebem var inanılmaz hareketli yatana kadar nefes aldırmıyor. Evde yapılabilen basit etkili sporlara talibim yarın daha da alışırım inşallah
dk 2.5 mis simdi baktimTempoluyu dk bazında bildiriyorduk puan olarak kaç acaba ?
simdi baktimTempoluyu dk bazında bildiriyorduk puan olarak kaç acaba ?
Yazdım cnm bugün arabayla 350 km yol yapmışım 6 yer dolaştım her gittiğim yerde gezdim dolaştım dizim ağrıyor valla
mesajini gördum bugun 287 oluyormus(298 degil o da olur ins
Ben hesapta alırken tempoludan almıştım bu şekilde kaydetmiştim hatayı bilmiyorum o yüzden bende değişen yok şu an
298 değil 287 imiş canım sondakiBen hesapta alırken tempoludan almıştım bu şekilde kaydetmiştim hatayı bilmiyorum o yüzden bende değişen yok şu an
Bol kalori yakıp oldukça yorulmuşsun yarın kolay ve güzel bir gün dilerimYazdım cnm bugün arabayla 350 km yol yapmışım 6 yer dolaştım her gittiğim yerde gezdim dolaştım dizim ağrıyor valla
Hadi iyi geceler herkese ben yatar
Çok doğruArkadaşlar şeker orucundan bu sefer çok verim alamadım, ama bir diyetisyeni dinlemiştim kilo vermesekte sağlıklı besleniyorum diye düşünüp devam etmek lazım diye bende öyle düşünüyor devam ediyorum
Günaydın☀Gunaydinn
GünaydınGünaydın herkese
GünaydınGünaydın
Günaydın kaptanım. Nasıl oldun ?Günaydın kizlar
Günaydın canim cok sukur iyiyim sen nasilsin ❤Günaydın kaptanım. Nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?