Olan uykumda kacti kizzzsEeeee kuzuma eee eee eeeee. Dandini dandini şanslı bebek annesi ma..
Ay yok böyle değildielleri kollari kınalı bebek eee eee eeeee
Aa aaa sesim güzeldir amaOlan uykumda kacti kizzzs
Güzeldir memleketimÇok güzel yer bir kere küçükken gitmiştim
Sağolasın canım hehe bazen bende açıyorum
Uyumamak icin bahane benimkisiAa aaa sesim güzeldir ama
Normalde açlık şekerim 100 felan cikiyo bu aralar 70 e kadar düştü açlık şekerim ayağa kalkmazlarsa göz kararması felan yaşıyorum sanirim ondanAfiyet olsun eliptik ne demek
Online ders çocuğunuz mu alıyor
Afiyet olsun
Birsey yememissinki acikmadinmi dikkat et şekerin düşmesin
Geçmiş olsun görüşürüz
Çok şükür iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun spora maşallah
Afiyet olsun
O zaman sizlere babaanne duasıyla veda ediyorum. Hadi arkamdan sen de uyu. Yattım Allah. Kalkayim inşallah. Kalkamazsam kaldir beni. nur içine daldır beni. Ecel gelir ölürsem iman ile gönder beni (aminn)Uyumamak icin bahane benimkisi
Bende öğretmenim özel okulda yapıyorum ama bu sene calismiycam hastane işleri var ona yoğunlaşmak istiyorumBen de öğretmenim grupta da birçok öğretmen var benim dolabim da aynı dediğin gibi doğumdan sonra kendime sadece bir kot pantolon aldım bol tişörtlerim vardı onlarla idare ettim bütün bir yaz
bebeğim 5 aylık onun için sabrettim biraz ama şimdi başladım
Şu an okulla alakam yok ücretsiz izin aldım bu süreçte de kilolarimdan kurtulmak için burdayım
Inşallah sen de kurtulursun
Bebeğin küçük mü ???
Börek yemeseydin keşke kg vermeni yavaşlatırBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 15:00
Iki kaşık makarna salatası
Iki kaşık börülce salatası
Bir dilim börek
Iki tane küçük kuru patlıcan dolması
(Misafirlikteydim tatlı yemedim )
Şekersiz çay
2 lt su
Misafir olunca iş bbozuluyr
Tmm uyuyalim ozman leptinleri kapalim hadiO zaman sizlere babaanne duasıyla veda ediyorum. Hadi arkamdan sen de uyu. Yattım Allah. Kalkayim inşallah. Kalkamazsam kaldir beni. nur içine daldır beni. Ecel gelir ölürsem iman ile gönder beni (aminn)
Hadi selametleTmm uyuyalim ozman leptinleri kapalim hadi
Protein tozu olarak ne kullaniyosun
Sadece protein tozu kullancaksan 2tane yumurta hasla ye canim yatmadan oncede yogurt yiyebilirsin
ADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek
Afiyet olsunkg olmasin
Adım challenge hedef en az 10000 adım veya 60 dk tempolu yürümek bugün biraz az yürümüşsün sanırım
Az özleteyim kendimiLeylaaaa sen nezaman donucen aramıza yaa
Kız yok veliyiz ikimizde
75 dk tempolu dışında başka adımın var mi balımtekrardan hoşgeldin canım.kac gündür neredesin?
Merak ettik seni.
inşallah canım.umarim senin paşa da bir an önce atlatır
canım vücut direniyor...cumaya pes edecek .stres kötü etkiler.birde sabah sis oluyoruz.spor yapıp tartilsan 500 gram fark eder
ha hayt benim 75 dk tempolu tamam
elinden geleni yap 100 gram versen de kabul
yürüyüşten sonra tartil canım.....bence yağın gitti.. yerine su geldi....birde ton balık konserve tuzlu ya odem tutmasın....2 ser salatalık ye her öğün detoks etki yapar ödemi atar.
Canım harikasın 5 haftadir vermediğini 3 günde vermişsin....aslında kirmissin zinciri....bence if ile çok güzel ilerliyceksin
Şu hafta bitsin böyle bi challenge da ilk talip olan ben olcamAz özleteyim kendimiyürümekten yazmaya vakit bulamıyorum bu challenge bitirdi beni
Bir önceki günde hatalı olabilir canımHiç sorun değil ben yazmadan bakıp teyit ediyorum hesaplanmayanları hesaplıyorum sorun olmuyor siz yeter ki spor yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?