Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Normalde açlık şekerim 100 felan cikiyo bu aralar 70 e kadar düştü açlık şekerim ayağa kalkmazlarsa göz kararması felan yaşıyorum sanirim ondan

Bende öğretmenim özel okulda yapıyorum ama bu sene calismiycam hastane işleri var ona yoğunlaşmak istiyorum

Börek yemeseydin keşke kg vermeni yavaşlatır Börülce salatası ve proteinli birşeyler süper olurdu
Challenge 10000 Adım bugün işin olduğunu anlıyorum ama yarın daha önce gördüğümüz güzel performanslarından bekliyorum

O zaman sizlere babaanne duasıyla veda ediyorum. Hadi arkamdan sen de uyu. Yattım Allah. Kalkayim inşallah. Kalkamazsam kaldir beni. nur içine daldır beni. Ecel gelir ölürsem iman ile gönder beni (aminn)
Tmm uyuyalim ozman leptinleri kapalim hadi

Protein tozu olarak ne kullaniyosun
Sadece protein tozu kullancaksan 2tane yumurta hasla ye canim yatmadan oncede yogurt yiyebilirsin

Optimum whey.
2 yumurta 12 gr protein ve 140 kalori ediyor. Tek başına toz 24 gr protein , 110 kalori. Kaloriden kar etmek için aklıma yatıyor. :) Gün içinde proteinli şeyler yemediğimde seçenek oluyor, etten ucuza da geliyor valla ne yalan söyleyeyim. Ama yatmadan önce yoğurt yağ yaktırıyor derler, yoğurt için biraz yer bırakılsa fena olmayabilir gerçekten. :)

Hoş geldin Yazankalem. Neler yazıyorsun? :)

Afiyet olsun kg olmasin
Adım challenge hedef en az 10000 adım veya 60 dk tempolu yürümek bugün biraz az yürümüşsün sanırım

Olmasın.
Ben bir anda çok fazla kilo aldım, bir yılda 75 ten 94 e çıktım. Vücudum adapte olamadı hala, en iyi ihtimalle 50 dk yı bulunca dizlerin batmaya, bacaklarım kasılmaya başlıyor. Çok da severim yürüyüşü, biraz daha kilo vereyim süresini de hızını da arttıracağım. Şimdiden zorlarsam kalıcı sakatlanırım diye korkuyorum.

Sporumu yanlış hesaplamisim (matematikle aramda kan davası var )
Yürüyüş 70 dk + 175 puan
Ev işi 30 dk 15 puan

190 puan
N Nidsalii Felicio
Hiç sorun değil ben yazmadan bakıp teyit ediyorum hesaplanmayanları hesaplıyorum sorun olmuyor siz yeter ki spor yapın

75 dk tempolu dışında başka adımın var mi balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…