Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın herkese
Günaydın ☀☀☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın kizlar
Gunaydin calarrr
Günaayyydınnn ❤❤

Allah eylülü hayırlı eylesin hakkımızda.
En sevdiğim sonbahar ayları şükür kavuşturana.

Gunaydin canim benim Allah hakkimizda herseyin hayırlısını nasib etsin. Hastalıktan, kötülükten, şerden bizleri emin eylesin

Canım, sudeme de sordum ama 3.siniflar şu an ne yapıyor. Online dersler başladı mı, telafi mi yapıyorlar, durum nedir.
Bugün şu saatte 3. Sınıflar in canlı dersi var ama sağlıklı bir bağlanma gerceklesmedi öğretmenimiz acıyor görüntü var ses yok
21 eylüle kadar bir önceki sınıfın telafi eğitimi olacak sonra 3. Sınıf konularına başlanacak

Tamam Canım ❤❤❤ Fakat challenge devam hergün bir kaç dk artırsan kafi hem vücudun daha iyi alışır

Devam tabi canım. :) Vücudumu dinleyerek yavaş yavaş arttıracağım. Zaten günlük işlerimin arasında yürüyüşe 1 saatten fazla zaman ayırmam mümkün değil maalesef.

Hoşbuldum ☘ Genelde burada yorum yazıyorum ama yarın itibariyle tahtaya anlattığım dersleri yazacağım

Aaa peki.

Ay eyvah eyvah. Ben dünkü sporu hesaplamayı da unuttum galiba.
Bunu haftalık yapıyorduk değil mi?

Herkese günaydın.

Günaydın canim ❤

Bacağım ağrıdı yürüyüş ten
Bari elle tutulur bir kilo versem de emegime degse
Sen başarırsın cnm devam ett. Ah benim ayaklarda sıkıntı olmasa ben çok severim yürümeyi aslında da bakma vücut bırakmıyor malesef.
Ben yine yollara düşeceğim şimdi Bi Edirne Tekirdağ yapmam lazım ayaklara kara su indi dün resmen dağ tepe arazi gezmekten. Bu gün yine mesai başlıyor akşama görüşmek üzere nasipse

Hayırdır canım neden gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…