Gunaydinn
Günaydın herkese
Günaydın
Günaydın ☀☀☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın kizlar
Günaydınlarr
Gunaydin calarrrGünaydınnnnn
Gunaydin canim benim Allah hakkimizda herseyin hayırlısını nasib etsin. Hastalıktan, kötülükten, şerden bizleri emin eylesinGünaayyydınnn ❤❤
Allah eylülü hayırlı eylesin hakkımızda.
En sevdiğim sonbahar ayları şükür kavuşturana.
Gunaydin calarrr
Gunaydin canim benim Allah hakkimizda herseyin hayırlısını nasib etsin. Hastalıktan, kötülükten, şerden bizleri emin eylesin
Bugün şu saatte 3. Sınıflar in canlı dersi var ama sağlıklı bir bağlanma gerceklesmedi öğretmenimiz acıyor görüntü var ses yokCanım, sudeme de sordum ama 3.siniflar şu an ne yapıyor. Online dersler başladı mı, telafi mi yapıyorlar, durum nedir.
Gunaydin canimGünaydın herkese ❤❤❤
Gunaydin canım ❤Gunaydin calarrr
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese ❤❤❤
Tamam Canım ❤❤❤ Fakat challenge devam hergün bir kaç dk artırsan kafi hem vücudun daha iyi alışır
Hoşbuldum ☘ Genelde burada yorum yazıyorum ama yarın itibariyle tahtaya anlattığım dersleri yazacağım
İyi geceler Challenge arkadaşlarım
durumumuzu bir özetleyelim dedim ❤❤❤ Pazar- Pazartesi dahil tempolu ve adım toplam puanlamaları aşağıdadırListe puan sıralamasına göre yapıldı Rekabetimiz pazara kadar devam ediyor herkes bir üst rakibini yenmeye veya bir alt rakibi ile arayı açmaya baksın Spor hocasının dediği gibi 1 her zaman 0 dan büyüktür
Lili 38 627p
@Felicio 555p
Diyette 550p
sudem34 533p
@snglmlk 485p
PAPATYAM 484p
@missadangel 350p?
@Faunaaa 330p
Tesnim1903 263p
Yazagelen 225p
@Orjinalisim 195p
Günaydın canim ❤Devam tabi canım. :) Vücudumu dinleyerek yavaş yavaş arttıracağım. Zaten günlük işlerimin arasında yürüyüşe 1 saatten fazla zaman ayırmam mümkün değil maalesef.
Aaa peki.
Ay eyvah eyvah.Ben dünkü sporu hesaplamayı da unuttum galiba.
Bunu haftalık yapıyorduk değil mi?
Herkese günaydın.
Benim.en sevdiğim mevsimde ılkbaharGünaayyydınnn ❤❤
Allah eylülü hayırlı eylesin hakkımızda.
En sevdiğim sonbahar ayları şükür kavuşturana.
Günaydın canim ❤Günaydın
Nasılsın kaptanımGünaydın canim ❤
Sen başarırsın cnm devam ett. Ah benim ayaklarda sıkıntı olmasa ben çok severim yürümeyi aslında da bakma vücut bırakmıyor malesef.Bacağım ağrıdı yürüyüş ten
Bari elle tutulur bir kilo versem de emegime degse
Hayırdır canım neden gidiyorsun?Sen başarırsın cnm devam ett. Ah benim ayaklarda sıkıntı olmasa ben çok severim yürümeyi aslında da bakma vücut bırakmıyor malesef.
Ben yine yollara düşeceğim şimdi Bi Edirne Tekirdağ yapmam lazımayaklara kara su indi dün resmen dağ tepe arazi gezmekten. Bu gün yine mesai başlıyor akşama görüşmek üzere nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?