Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8.hafta boyunca nota almadığımiz icin ödül olarak takimin analizi yapildi kizlar bakmak isterseniz linkini bırakıyorum

Free listede devam edebilirsin canim
Yiyorum demişsinde ne yediginde cok onemli

Dün yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim beyaz ekmek marketten almayı unuttum buğday ekmeği alicam
Peynir
Yumurta
Domates
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 tatlı kasigi fındık ezmesi

Arada
2 adet kuru kayısı
Rezene çayı
Öğle 5 6 yemek kaşığı makarna
Salata
Akşam
Mantarlı et sote
4 5 kaşık pilav
3 bardak ayran
Yatmadan önce rezene
Ve gece 50 dakika hareketli dans

canım free liste var ordan devam et.
Emzirirken veren de var.
Süt yapan şeyler yersen kilo almak yerine verirsin.
Çocuğu at bebek arabasına yürü birlikte.
Yeter ki isteyelim.
Canım 8 hafta yine nota almazsak bu liste tekrar yayınlanacak mı?
Listeleri alt üst etmeye geliyorum

Dereotu da süt yapıyor hurma da
Onlari da ekle diyetine.
İlk sayfayı incele orda spor puanları var.
Spor puanı hesapla onu yaz @nidalli etiketle

Sut yapan besinleri tuketicem inş. Kilo takıntı çok var pazar günü tartıldım kiloyo gördüm için içimi yiyor bana da süt yapan helva pekmez tahin bulgur proteine ağırlık vericem öğünlerime yoğurt süt eklesem iyi olcak

Selam kızlar tüm geçmişe bakamadım. Seminerden geldim canlı dersim vardı şimdi biraz dinlenip tekrar canlı ders Allah'ım nolur artık şu süreç bitsin okullar açılsın tahta başında olalım
Hoşgeldin canım.
Rahat bağlanaldin mı?
Cep telefonundan da rahat giriliyor mu?

Canım burayı bırakmadan harika kilolar verirsin.
Daha önce yapmışsın şimdi yine yaparsın.
Mezun mu olmuştun?

Canım yeni nakil olan öğrenciler henüz sisteme düşmediler çoğu yerde ,düşünce mutlaka haber vermeleri lazım , zira bugün canlı ders yaptı benim oğlum. Şu an telafi eğitimi yapılıyor tüm kademelerde yani 2. Sınıf tekrarı olacak kritik konularda. Eğer müdür hala haber vermediyse sen iletişime geç derim ben çünkü sınıflarda öğretmenin kurduğu vatsap grupları var iletişim oradan sağlanıyor seni de eklesinler.

Canım burayı bırakmadan harika kilolar verirsin.
Daha önce yapmışsın şimdi yine yaparsın.
Mezun mu olmuştun?
Ewet 10000 ip atladigimi bilirim haftada 1 2 kilo rahat verirdim baya azimliydim mezun olmuştum hemde kısa zamanda burayı bıraktım tekrar aldım sonra hamilelik falan baya aldim

Afiyet olsun canim oglen makarnanin yanina yogurt ekleyebilirdin onun disinda guzel cok gelmedi gozume

Free liste ne oluyor
Ilk sayfamizda oda var canim listeye girmeyen,girmek istemeyen ve deneme suresinde olan arkadaslarin oldugu liste
Canım 8 hafta yine nota almazsak bu liste tekrar yayınlanacak mı?
Listeleri alt üst etmeye geliyorum
Evet canim nota almazsak yine hazirlancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…