Ikimizden baska kimse yok yuruyusde olabilirler ama hava cok sicak ya :))Herkes öğle uykusundami acaba
Birazdan bende yatcamdaIkimizden baska kimse yok yuruyusde olabilirler ama hava cok sicak ya :))
Free listede devam edebilirsin canim
Yiyorum demişsinde ne yediginde cok onemli
canım free liste var ordan devam et.Hoşbuldum ya çok istiyorum yazmayı ama diyet yapamam 2 aylik bebiş var bilmiyorum 2 haftalık deneme sürecinde sonra alırmısınız yiyorum yoksa sütüm olmuyorama dün mesela 2 3 saat temizlik gecede 50 dakika dans ettim var zayıflamak istiyorum ama 1 ayda vereceğim kilo 1 kilo bilmiyorum sonuçta gruplar arası yarışma etkilemek istemem
Canım 8 hafta yine nota almazsak bu liste tekrar yayınlanacak mı?8.hafta boyunca nota almadığımiz icin ödül olarak takimin analizi yapildi kizlar bakmak isterseniz linkini bırakıyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Dereotu da süt yapıyor hurma daDün yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim beyaz ekmek marketten almayı unuttum buğday ekmeği alicam
Peynir
Yumurta
Domates
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 tatlı kasigi fındık ezmesi
Arada
2 adet kuru kayısı
Rezene çayı
Öğle 5 6 yemek kaşığı makarna
Salata
Akşam
Mantarlı et sote
4 5 kaşık pilav
3 bardak ayran
Yatmadan önce rezene
Ve gece 50 dakika hareketli dans
Sut yapan besinleri tuketicem inş. Kilo takıntı çok var pazar günü tartıldım kiloyo gördüm için içimi yiyorcanım free liste var ordan devam et.
Emzirirken veren de var.
Süt yapan şeyler yersen kilo almak yerine verirsin.
Çocuğu at bebek arabasına yürü birlikte.
Yeter ki isteyelim.
Canım 8 hafta yine nota almazsak bu liste tekrar yayınlanacak mı?
Listeleri alt üst etmeye geliyorum
Hoşgeldin canım.Selam kızlartüm geçmişe bakamadım. Seminerden geldim canlı dersim vardı şimdi biraz dinlenip tekrar canlı ders Allah'ım nolur artık şu süreç bitsin okullar açılsın tahta başında olalım
Haftasonu alıp yapacağım ☺ dediginiz gibibburaya yazarsam daha dikkatli daha iyi olur benim için:)Dereotu da süt yapıyor hurma da
Onlari da ekle diyetine.
İlk sayfayı incele orda spor puanları var.
Spor puanı hesapla onu yaz @nidalli etiketle
Canım burayı bırakmadan harika kilolar verirsin.Sut yapan besinleri tuketicem inş. Kilo takıntı çok var pazar günü tartıldım kiloyo gördüm için içimi yiyorbana da süt yapan helva pekmez tahin bulgur proteine ağırlık vericem öğünlerime yoğurt süt eklesem iyi olcak
Senin için süt yapan şeyler e bakayım hemenHaftasonu alıp yapacağım ☺ dediginiz gibibburaya yazarsam daha dikkatli daha iyi olur benim için:)
Saol allah razı olsun :))Senin için süt yapan şeyler e bakayım hemen
Canım şimdi sorum şu. Oğlan 3. Sınıfa geçti. Okul değiştirdik (özel okuldan devlet okuluna geçti). Eski okulunda telafi dersleri online yapılıyor. Şu an devlet okullarında 3. Sınıflar ne yapıyor. 31 Ağustosta bir şeyler başlayacaktı ama neydi. Müdür bize haber vereceğini söyledi ama aramadı. Nedir durum canım.
Ewet 10000 ip atladigimi bilirim haftada 1 2 kilo rahat verirdim baya azimliydim mezun olmuştum hemde kısa zamanda burayı bıraktım tekrar aldım sonra hamilelik falan baya aldimCanım burayı bırakmadan harika kilolar verirsin.
Daha önce yapmışsın şimdi yine yaparsın.
Mezun mu olmuştun?
Afiyet olsun canim oglen makarnanin yanina yogurt ekleyebilirdin onun disinda guzel cok gelmedi gozumeDün yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim beyaz ekmek marketten almayı unuttum buğday ekmeği alicam
Peynir
Yumurta
Domates
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 tatlı kasigi fındık ezmesi
Arada
2 adet kuru kayısı
Rezene çayı
Öğle 5 6 yemek kaşığı makarna
Salata
Akşam
Mantarlı et sote
4 5 kaşık pilav
3 bardak ayran
Yatmadan önce rezene
Ve gece 50 dakika hareketli dans
Ilk sayfamizda oda var canim listeye girmeyen,girmek istemeyen ve deneme suresinde olan arkadaslarin oldugu listeFree liste ne oluyor
Evet canim nota almazsak yine hazirlancakCanım 8 hafta yine nota almazsak bu liste tekrar yayınlanacak mı?
Listeleri alt üst etmeye geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?