Ben de başladım canım ama müfredati bilmiyorum. Okul kitapları yok henüz bizde. Kendim bulduğum 3.sinif kitaplarına göre ilerleyecegim. Sen nasıl yapacaksın.Yani panik yapmaya gerek yok ama ben yavaştan kızıma dersleri anlatmaya başlayacağım
harikasın hep motive ediyorsun sen de çok şey öğrettin banaSabah yürümeyi bilmezdim.
Leyla sen neler öğrettin bana
Kararlılık en önemlisi o da sende varDevam tabi canım. :) Vücudumu dinleyerek yavaş yavaş arttıracağım. Zaten günlük işlerimin arasında yürüyüşe 1 saatten fazla zaman ayırmam mümkün değil maalesef.
Aaa peki.
Ay eyvah eyvah.Ben dünkü sporu hesaplamayı da unuttum galiba.
Bunu haftalık yapıyorduk değil mi?
Herkese günaydın.
Rakibin zorlu geç balım
Ayaklara rağmen performansın çok iyiSen başarırsın cnm devam ett. Ah benim ayaklarda sıkıntı olmasa ben çok severim yürümeyi aslında da bakma vücut bırakmıyor malesef.
Ben yine yollara düşeceğim şimdi Bi Edirne Tekirdağ yapmam lazımayaklara kara su indi dün resmen dağ tepe arazi gezmekten. Bu gün yine mesai başlıyor akşama görüşmek üzere nasipse
Ödemdir hiç canını sıkma bol su iç tatlımBen elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadım
Geçmiş olsunTeşekkür ederim Elhan abla.. kansızlık var ya.. baya bir baş dönmesi yaptı regl halsizlik doğal olarak..
Enerjimizi düşürmezsin belki biz seninkini yükseltirizmerhaba herkese..
enerjim 2 gündür çok düşük bu yüzden buraya yansısın istemezdim
hepinizi özledim bol bol kilo vermeyi ihmal etmeyin
Kırarsın sen maşallahın varbendensin bölgesel yaparken cok zorlandim ama bugun 3 saat yuruyeeceegum sabah 1 saat yurudum ..direnc kilo ahhh bir kirabilsem..devam
Afiyet olsunBende 1 saat yurudum geldim giderken canavar gibi actim geldim su ictim kana kana doydum enesde kahvaltı hazirlamis yiyelim diyor
Kuş üvezi olabilir mi canım? Ben yemiştim daha önceAcayip guzel bir agac meyvelerden resmen kiriliuir ise yara birseymi aceba dedim alivin minnak hali meyvesi oyle dusun canim
Dolunayda mıdır nedir zaten mutsuz ve aglak bir moddayım. Bı de kilo artışı üzdübende öyleyim sakin ol belki ödemdir ben öyke dusunup maydanioz aldim
Dolunay ödemde yapar üzülme üzülürümDolunayda mıdır nedir zaten mutsuz ve aglak bir moddayım. Bı de kilo artışı üzdü
Hiç anlamadım canım yaaa, acayip dikkat ediyordum oysa ki, sinirden oturup yemek yedim şu an.Gecicidir yaa niye kilo alasinki dikkat ederken birden bir giider
Hiç yiyemem.. elleyemem bile..Sakatat sever misin? Beslenmene çok dikkat et kuzum.
Ben elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadım
Acayip guzel bir agac meyvelerden resmen kiriliuir ise yara birseymi aceba dedim alivin minnak hali meyvesi oyle dusun canim
Bilmiyorum canım, bakalım cumayı bekliycez.Dolunay ödemde yapar üzülme üzülürüm❤ çok iyi gidiyorsun belki kasların artıyor ve şişmiş olabilir çok güzel dikkat ettin kg olamaz o.
Dolunayin etkisi olabilir canim kacamak yapmadan devam ediyorsunDolunayda mıdır nedir zaten mutsuz ve aglak bir moddayım. Bı de kilo artışı üzdü
Evet canim benim bende baktim sana yazacaktım isim cikti ekranda almisdimEki Görüntüle 2683567
Burda çok kırmızı çıkmış ama diğer adı da ateş dikeniymis canım.
Faydaları da şunlar.
- Solunum yollarını açar,
- Hipertansiyona faydalıdır,
- Boğaz iltihabı ve enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde yardımcı niteliktedir,
- Kalp sağlığı açısından faydalıdır,
- Cilde faydalıdır, cildin nem dengesini kurmasını sağlar,
- İlaç yapımında kullanılır.
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın mutlu oldum. Aslında hepsi doğru ama istiyoruz ki hep eksi görelim. Gerçekten günü gününe uymuyor, çok değişken bu kilo işi. İnşallah verelim de kalıcı olsun, çok hızlı olmasına gerek yok.Aslında haftalık tartılmak bile biraz fazla. Bence en ideali iki haftada bir kilo takip etmek. Tabi yarışmadan dolayı haftalık tartılıyoruz, bir de dayanamayıp her gün çıkıyoruz üstüne. :) Ama etten kemikteniz sonuçta, vücut içeride neler yapıyor bilmiyoruz. Bazen biraz artı çıkar, iki güne iner. Bazen bir önceki güne göre -1.5 kg fark çıkar, dört gün sonra geri gelir.
Son 3-5 kilo kalmadığı sürece kilo vermek uzun vadeli bir iş. Rejim ve spor yaptıktan sonra illa ki inecek. Ne kadar kalori alıyorsunuz, ne kadar yakıyorsunuz, her şey ona bağlı. Yemediğiniz halde artı çıkıyorsanız illa ki yağ değildir o, başka bir şeydir ve birkaç güne gidecektir. Bunun için moral bozmamak lazım.
Hayır canım yapmadım, sadece yürüyüş var. Neyse bakalım iki güne görürüz gerçek durumu.Dolunayin etkisi olabilir canim kacamak yapmadan devam ediyorsun
Yuruyus disinda spor yaptin mi dun
Anladim canim moralini bozma yeterHayır canım yapmadım, sadece yürüyüş var. Neyse bakalım iki güne görürüz gerçek durumu.
Vereceksin tabikide ama uzuluo yemege sarilmak yokTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsın mutlu oldum. Aslında hepsi doğru ama istiyoruz ki hep eksi görelim. Gerçekten günü gününe uymuyor, çok değişken bu kilo işi. İnşallah verelim de kalıcı olsun, çok hızlı olmasına gerek yok.
Songül hemen kiraz sapı tarçın kaynat iç.Ben elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadım
ayağımın tabanı acıdı bileğim acıdı seni geçmek içinbendensin bölgesel yaparken cok zorlandim ama bugun 3 saat yuruyeeceegum sabah 1 saat yurudum ..direnc kilo ahhh bir kirabilsem..devam
hayırlı evlat....kizim da yok kiBende 1 saat yurudum geldim giderken canavar gibi actim geldim su ictim kana kana doydum enesde kahvaltı hazirlamis yiyelim diyor
çok güzel haberlerim varharikasın hep motive ediyorsun sen de çok şey öğrettin bana
Kararlılık en önemlisi o da sende var ❤❤❤
Rakibin zorlu geç balım ❤❤❤
Ayaklara rağmen performansın çok iyi
Ödemdir hiç canını sıkma bol su iç tatlım
Geçmiş olsun
Enerjimizi düşürmezsin belki biz seninkini yükseltirizE Elif_Eylul olsaydı bu aralar meşgul kesin yükseltirdi
Kırarsın sen maşallahın var
Afiyet olsun
Kuş üvezi olabilir mi canım? Ben yemiştim daha önce
Kaç kalori yedin hesapla diğer öğünde dengele.1200 gecmemeye çalışHiç anlamadım canım yaaa, acayip dikkat ediyordum oysa ki, sinirden oturup yemek yedim şu an.
tekrardan hoşgeldin canım.kac gündür neredesin?
Merak ettik seni.
inşallah canım.umarim senin paşa da bir an önce atlatır
canım vücut direniyor...cumaya pes edecek .stres kötü etkiler.birde sabah sis oluyoruz.spor yapıp tartilsan 500 gram fark eder
ha hayt benim 75 dk tempolu tamam
elinden geleni yap 100 gram versen de kabul
yürüyüşten sonra tartil canım.....bence yağın gitti.. yerine su geldi....birde ton balık konserve tuzlu ya odem tutmasın....2 ser salatalık ye her öğün detoks etki yapar ödemi atar.
Canım harikasın 5 haftadir vermediğini 3 günde vermişsin....aslında kirmissin zinciri....bence if ile çok güzel ilerliyceksin
Free listede devam edebilirsin canimHoşbuldum ya çok istiyorum yazmayı ama diyet yapamam 2 aylik bebiş var bilmiyorum 2 haftalık deneme sürecinde sonra alırmısınız yiyorum yoksa sütüm olmuyorama dün mesela 2 3 saat temizlik gecede 50 dakika dans ettim var zayıflamak istiyorum ama 1 ayda vereceğim kilo 1 kilo bilmiyorum sonuçta gruplar arası yarışma etkilemek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?