Inanki vazgecmisidm yapmayacaktim bugun ama sporti bacimin istahli istahli anlatisi beni benden aldi kalk kizim yap dedim2.5 saat yürümüşsün daha ne yüricen ☺ şaka bir yana bukadar spor yapanları görünce imreniyorum ama ben yapamıyorumbravo valla
Buralardayim canim da yoruldum yaa
Operaya geç bende sorun yok canimBuralardayim canim da yoruldum yaa
Birde klavyem sıkıntı yapiyo
Yarin sabah indireyim sagol canimOperaya geç bende sorun yok canim
Ben anlamamki anlasam yapardım canimSimdiden cumayi düşünüyorum listeyi nasil yapacam diye
Bilgisayarda aynı sorun oluyor mu kiSimdiden cumayi düşünüyorum listeyi nasil yapacam diye
Ben bugün bi ara bilgisayardan girdim sorun yoktuBilgisayarda aynı sorun oluyor mu ki
Amannnn beeee sizden degerlimi sırf can sıkıntısından kapıldım gittim bu zamana kadarYapraklarin dokmesini bekliyoruz ailecek
Bitirmis bitirmiş sonuna gelmisde hele şunun havasınaAmannnn beeee sizden degerlimi sırf can sıkıntısından kapıldım gittim bu zamana kadar
tok tuttu tarcin tatli istegimi de bastiriyor gercekten ..arkadaslarin menulerinden ilham aliyorum bendeAh o tereyağlı ekmekler çok fena ya. :) Üstüne yürüdüğün iyi olmuş. Elmalı tarçınlı yoğurdu görmek de güzel oldu, fikir verdi, eminim çok lezzetlidir. Afiyet olsun. :)
Evet eskisi gibi gelmiyorum doğru bazen bakıp cikiyordum geçmişi okumak zor geliyordu konuları kaciriyordum sohbete adepte olamıyordum kendimi dizi izlemeye verdim tırnak kalmadı kemirmektenBen arada bakıyorum ama olsunbaktım yoksun eskisi kadar
Mobilden giriyor kaptan, gerçi bende mobilden giriyorumdaBilgisayarda aynı sorun oluyor mu ki
Asıl heyecan sonunda ele deme bak bugun izlemedim Ferhunde beni özlemıştirBitirmis bitirmiş sonuna gelmisde hele şunun havasına
Kayinvaliden gelmis ne ferhundesiAsıl heyecan sonunda ele deme bak bugun izlemedim Ferhunde beni özlemıştir
Aynen yürüyüşe bayılırım bende bakayım o zaman şu boosted aIsde lesliler beni sıkıyor ama bu boosted hizli sklmiyorum oyuzden boosted yapiyorum. Yuruyus zaten vazgecilmezim onu tek geçerim beni rahatlatan şeydir kendisi
Hac dan gelmediya evinden geldiKayinvaliden gelmis ne ferhundesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?