Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Estağfurullah canım menün normalde oldukça iyi ben daha hızlı kilo vermeniz için olumlu anlamda yazıyorum aslında amacım eleştirmek değil katkı sağlamaya çalışıyorum umarım bol eksilerin olsun
Hiiiç olumsuz düşünmedim canım gayet pozitif yazmışsın

selam kizlar menum sabah 09.00 omlet bir diim ekmek bitki cayi 1 tatli kasigi bal tereyag
öglen 14.00 yesil elmali yogurt tarcinli
aksam 18.00 haslama yemegi 1 porsiyon hrsey iyi gidiyordu takiiii taze ekmek yaptim ceyrek ekmege tereyag surdum öylede guzel eridi tum ekmegi bitirebiirdim hemen yuruyse ciktim
spor 2 .35 dk tempolu yuruyus 2.5*155=387
15 dk bölgesel hareket

Kalori biraz düşük gibi ama gayet güzel. Yürüyüş de güzel.

Bugünkü menüm
Sabah 10:30
Menemen
Bir dilim ekmek
Peynir zeytin
Şekersiz çay
Ara:
1 şeftali
3 incir
Aksam:
2 tabak domates çorbası
2 lt su bir paket eti form

Az gibi. Ama domates çorbasının içinde bol bol peynir varsa güzel. :)

Saçma olmamış, bol kahvaltılı olmuş. :) Spor da şahane.

Her şey çok güzel de bir sorum olacak. 1 çay kaşığı fıstık ezmesinden sonra nasıl durabildin? Ben ilk kaşıktan sonra kavanozu yarıladığımı inkar etmeyi bıraktığımdan beri hiç fıstık ezmesi almadım. Aaa bunların hepsi karışım galiba, değil mi? Ben ayrı ayrı sandım, pardon. Valla spor da su da şahane.

Ah o tereyağlı ekmekler çok fena ya. :) Üstüne yürüdüğün iyi olmuş. Elmalı tarçınlı yoğurdu görmek de güzel oldu, fikir verdi, eminim çok lezzetlidir. Afiyet olsun. :)

Yanı sabah akşam yemeği gibi akşam sabah kahvaltısı gibi ya obakimdan dedimdi

Ben onceden minnak tabagima alıp kahvaltı tabağına koyuyorum ve bir daha kavanoza ilişmiyorum cozumu oyle buldum

Afiyet olsun baya bı yorulmussundur ben 10 kg domatese yenik düşmüştüm
Afiyet olsun
Mobilden yazmak ne işkenceymiş ya. Geçen gün konuşanlara hak verdim. Hele alıntılarla yazmak imkansızmış.
Evet çok zor ben hepsini seçip kopyalıyorum silerken gitmesin diye :/
Afiyet olsun
Bugünkü menüm
Sabah 10:30
Menemen
Bir dilim ekmek
Peynir zeytin
Şekersiz çay
Ara:
1 şeftali
3 incir
Aksam:
2 tabak domates çorbası
2 lt su bir paket eti form
Afiyet olsun
Afiyet olsun boosted ne oluyor

Afiyet olsun sporda güzel

Lesli nin bir versiyonu 30 dk lik canim

Teşekkür ederim Leslie güzel ama beni sıkıyor bir süre sonra müzik dinleyip yürümek daha kolay geliyor bana yapanlara helal olsun valla

Iyi geceler
Isde lesliler beni sıkıyor ama bu boosted hizli sklmiyorum oyuzden boosted yapiyorum. Yuruyus zaten vazgecilmezim onu tek geçerim beni rahatlatan şeydir kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…