Ağlasam mı gülsemmi halimize
Ağlasam mı gülsemmi halimize
Suandann itibaren ipleri tekrardan ele alip buyuk bir titizlik ve itina ile cabalicaksiniz napicazimi varrrNe yapacaz
Canım ya nasil olsa geçiren tekrar geçirebiliyor.Var canım antikor testi. Hatta geçenlerde sordum nekadar diye 400 TL dedi hastane
Gecmis olsun canim3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde
Canlı ders bizim okulda zorunlu idareciler hemen herkese canlı ders açmış plan dahilinde hergün canlı ders veriyorlar vermedikleri gün de okula gidiyorlarValla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim
Boosted sana iyi geliyordu.3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde
Yillardır çekerim canım 25 yılı geçmiştir. Ayrılmadığı zaman nadirdir büşra spor düzenli yürüyüş falan baya azalmıştı nerden çıktı yine bilmiyorumGecmis olsun canim
Geçmiş olsun cnm benim emzirmeden dolayı hep var o ağrılar da seninkisi biraz daha fazla herhalde3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde
Valla abla veren nasıl veriyor ne münasebet öğretmen insiyatifi ne demekmiş okula gidemiycek çocuklar bu öğretmenler napıcaklar peki bütün gün? Hiç kusura bakmasınlar herkes işini yapsın.
Şikayet ederdim ben direk. Tamam hiç bişey mükemmel değil ama herkes üstüne düşeni yapıcak.
Eşim derse girmediği halde diğer hocaların dersi varken pc başında oluyo ya herkea bişey soruyo sorun olmasın diye.
Esimde oule dedi sporunu yapmiyormusun ne guzel gecmisdi agrilarin diye ama yapiyorumda sabahlari degil aklima gelen tek sey sabahlari gunesde yuruyuse cikiyorumya gunes gozume yuzume geliyor diye boynumu egip yuruyorum ondan olabilirmi? Başka birşey gelmiyor aklimaBoosted sana iyi geliyordu.
Sabah 1 saat yaptığında ağrıların diniyordu.
Tekrar mı baslasan.
Kas gevşetici de ishal yapar.
Benim romatizmal kronik rahatsizligim ve kifozum var boyun bel tamamen düzlesmiş yılardır alışmak istemesemde alistim gibi birşeyGeçmiş olsun cnm benim emzirmeden dolayı hep var o ağrılar da seninkisi biraz daha fazla herhalde
O zaman bu hafta yuruyus yapma canim zaten mezuniyet kilona geldinEsimde oule dedi sporunu yapmiyormusun ne guzel gecmisdi agrilarin diye ama yapiyorumda sabahlari degil aima gelen tek sey sabahlari gunesde yuruyuse cikiyorumya gunes guzume yuzume geliyor diye boynumu egip yuruyorum o dan olabilirmi?Başka birşey gelmiyor aklima
Valla imkansız canım seni altetmem, sabah 68.3 gördüm. Gidip diş çektireceğim şimdi, bu hafta antibiyotik falan kullandım, tek suçluyu o buldumKeşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum
63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün
Antikor testi varda pahalı bildiğim
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misinçok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim
Isde yaris deyince duramiyorumO zaman bu hafta yuruyus yapma canim zaten mezuniyet kilona geldin
Herzaman bir suclu vardirValla imkansız canım seni altetmem, sabah 68.3 gördüm. Gidip diş çektireceğim şimdi, bu hafta antibiyotik falan kullandım, tek suçluyu o buldum
Sanada gecmis olsun canimGeçmiş olsun cnm benim emzirmeden dolayı hep var o ağrılar da seninkisi biraz daha fazla herhalde
Yarislarda ol ama sadece destekle gruptakileri canim olmaz miIsde yaris deyince duramiyorumSabah namazindan sonra cikmayi deniyecem bakalim cikabilirsem
Kolaylarına gelmiş olur mu öyle şey . Öğretmen de üşenmiş idareci de olan çocuklara oluyor . Vallahi telefonum susmuyor ödev gönderiyorum hepsini deftere yazıp atıyorlar tek tek kontrol ediyorum Bugün dersim olmamasına rağmen . Çalışmak istemiyorlar ne ala memleket . Kuzuma yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?