Ya bu dedigin benim cocukken baska hic hirsey yemeden, tek besin kaynagim olan şeydi.Ah ah o tereyağ ekmek
Annem yapıyor her ikisini de ekmeğin üzerine tereyağ sürüp bizim köy peynirinden koyup yerdim şimdi tereyağ öylece dolapta duruyor
Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yarenSende yaren i gecicen
Kabizlik yine başgösterdi zeytinyağ falan filan kuru erik yerine taze incir taze erik başlamıştım ama onlar pek fayda etmedi.sırf tartıda artı çikmamak için
iyiyim kaptanımIyiyim canım sen nasilsin
ben yedimKızlar bu hafta aşure haftası ya belki aşure ye dayanamayıp yemiştir diğer takımlaryine 1.olabilirsek iyi olur bizim listeden aşure yiyen olmadı sanırım
Çok geçmiş olsun bamya ve semizotu yesen bugün belki katkısı olurSende yaren i gecicen
Kabizlik yine başgösterdi zeytinyağ falan filan kuru erik yerine taze incir taze erik başlamıştım ama onlar pek fayda etmedi.sırf tartıda artı çikmamak için
Cnn bnm Benim anneannem de yapardı nur içinde yatsın senin anneannen hayatta mı?Ya bu dedigin benim cocukken baska hic hirsey yemeden, tek besin kaynagim olan şeydi.
Annanemin isitilmis köy ekmegi ve uzerine yine annanemin tereyagi ve yaptigi cokelegi offff offf
Geçmiş olsunIyiyim sırtım deli gibi ağrıyor salonda uyuduk eşimle klima orda serin serin uyuyalım dediksırt bel ağrısı ile uyandım
1000 adım puanı çok az.10 dakika tempolu da 1000 civarı atılıyor.tempoli sayinca 25 puan adım sayinca 15 puan.bence sende dakika tut dışardaki yürüyüş.Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yarenBir daha adım challenge yapayım ben tempolu olunca işler karışıyor puan farkından 15000 altında adım atmadım sonuç 4. Çıkacağım
Afiyet olsun inşallah hayırlısıyla ikiz olur bir kız bir erkekiyiyim kaptanım
pazartesi bomba gibi başlıyorum
ben yedim
normalde hiç sevmem yemembana çok karışık ağır geliyor
ama komşum yapmış verirken inşallah ikizin olur diyince löp löp yedim
Hallederim canımÇok geçmiş olsun bamya ve semizotu yesen bugün belki katkısı olur
1000 adım puanı çok az.10 dakika tempolu da 1000 civarı atılıyor.tempoli sayinca 25 puan adım sayinca 15 puan.bence sende dakika tut dışardaki yürüyüş.
Afiyet olsun inşallah hayırlısıyla ikiz olur bir kız bir erkek
Hallederim canım
Çok üşengeçim ben1000 adım puanı çok az.10 dakika tempolu da 1000 civarı atılıyor.tempoli sayinca 25 puan adım sayinca 15 puan.bence sende dakika tut dışardaki yürüyüş.
Afiyet olsun inşallah hayırlısıyla ikiz olur bir kız bir erkek
Hallederim canım
Kısa mesafeli ise ben aklımda tutamamÇok üşengeçim beno adımların yarısında tempolu yürüyorum dakika tutmaya üşeniyorum önemli olan geçen haftaya oranla daha çok adım atmış olmam arada bir farklılık çok iyi oluyor haftaya cool down takılacağım sporda
Bu hafta çok güzel sporumuzu yaptık benim pertim çıktı dinlenmek için pazarı bekliyorum yürüyüş çok inceltiyor favori sporum Leslieden sonraKısa mesafeli ise ben aklımda tutamamuzun mesafe de hem adım hem dakika sayıyorum dakika daha karlı
Günaydın hayırlı cumalar Allah kolaylık versin canimmmmnGünaydın hayirli cumalar bol eksili gununüz olsun
Hadi ben kaçar
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın canim erken tartilmanin etkisidirGünaydın
Sabah erkenciyiz yine bugün erken tartıldım.. tartı da niyeyse oynaktı.. bir tartıldım sabit bir tartıldım 500gr eksi.. tartı artık ödemden midir nedir bir sabit durmadı.. o yüzden sabit alalım
Teşekkür ederim güzel bir ödülü hakettim değil mi diğer hedefim 58 i de tutturmuş oldumEksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın canim erken tartilmanin etkisidir
Tebrik ederim balımBu hafta çok güzel sporumuzu yaptık benim pertim çıktı dinlenmek için pazarı bekliyorum yürüyüş çok inceltiyor favori sporum Leslieden sonra ❤❤❤
Aynen böyle devam edelim sende çok güzel ilerledin harikasınTebrik ederim balımincelmeni gördüm karın bölgesi filan çok güzel incelmiş kilo da da muhteşem bir sonuç aldın 1.7 yüzde helal kesinlikle beni de yürüyüş inceltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?