Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah ah o tereyağ ekmek
Annem yapıyor her ikisini de ekmeğin üzerine tereyağ sürüp bizim köy peynirinden koyup yerdim şimdi tereyağ öylece dolapta duruyor
Ya bu dedigin benim cocukken baska hic hirsey yemeden, tek besin kaynagim olan şeydi.
Annanemin isitilmis köy ekmegi ve uzerine yine annanemin tereyagi ve yaptigi cokelegi offff offf

Sende yaren i gecicen
Kabizlik yine başgösterdi zeytinyağ falan filan kuru erik yerine taze incir taze erik başlamıştım ama onlar pek fayda etmedi.sırf tartıda artı çikmamak için
Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yaren Bir daha adım challenge yapayım ben tempolu olunca işler karışıyor puan farkından 15000 altında adım atmadım sonuç 4. Çıkacağım

Iyiyim canım sen nasilsin
iyiyim kaptanım
pazartesi bomba gibi başlıyorum

Kızlar bu hafta aşure haftası ya belki aşure ye dayanamayıp yemiştir diğer takımlar yine 1.olabilirsek iyi olurbizim listeden aşure yiyen olmadı sanırım
ben yedim
normalde hiç sevmem yemem bana çok karışık ağır geliyor
ama komşum yapmış verirken inşallah ikizin olur diyince löp löp yedim

Sende yaren i gecicen
Kabizlik yine başgösterdi zeytinyağ falan filan kuru erik yerine taze incir taze erik başlamıştım ama onlar pek fayda etmedi.sırf tartıda artı çikmamak için
Çok geçmiş olsun bamya ve semizotu yesen bugün belki katkısı olur

Ya bu dedigin benim cocukken baska hic hirsey yemeden, tek besin kaynagim olan şeydi.
Annanemin isitilmis köy ekmegi ve uzerine yine annanemin tereyagi ve yaptigi cokelegi offff offf
Cnn bnm Benim anneannem de yapardı nur içinde yatsın senin anneannen hayatta mı?

Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yaren Bir daha adım challenge yapayım ben tempolu olunca işler karışıyor puan farkından 15000 altında adım atmadım sonuç 4. Çıkacağım
1000 adım puanı çok az.10 dakika tempolu da 1000 civarı atılıyor.tempoli sayinca 25 puan adım sayinca 15 puan.bence sende dakika tut dışardaki yürüyüş.
iyiyim kaptanım
pazartesi bomba gibi başlıyorum

ben yedim
normalde hiç sevmem yemem bana çok karışık ağır geliyor
ama komşum yapmış verirken inşallah ikizin olur diyince löp löp yedim
Afiyet olsun inşallah hayırlısıyla ikiz olur bir kız bir erkek
Çok geçmiş olsun bamya ve semizotu yesen bugün belki katkısı olur
Hallederim canım

Çok üşengeçim ben o adımların yarısında tempolu yürüyorum dakika tutmaya üşeniyorum önemli olan geçen haftaya oranla daha çok adım atmış olmam arada bir farklılık çok iyi oluyor haftaya cool down takılacağım sporda

Kısa mesafeli ise ben aklımda tutamam uzun mesafe de hem adım hem dakika sayıyorum dakika daha karlı

Kısa mesafeli ise ben aklımda tutamam uzun mesafe de hem adım hem dakika sayıyorum dakika daha karlı
Bu hafta çok güzel sporumuzu yaptık benim pertim çıktı dinlenmek için pazarı bekliyorum yürüyüş çok inceltiyor favori sporum Leslieden sonra

Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın canim erken tartilmanin etkisidir

Bu hafta çok güzel sporumuzu yaptık benim pertim çıktı dinlenmek için pazarı bekliyorum yürüyüş çok inceltiyor favori sporum Leslieden sonra ❤❤❤
Tebrik ederim balım incelmeni gördüm karın bölgesi filan çok güzel incelmiş kilo da da muhteşem bir sonuç aldın 1.7 yüzde helal kesinlikle beni de yürüyüş inceltti

Tebrik ederim balım incelmeni gördüm karın bölgesi filan çok güzel incelmiş kilo da da muhteşem bir sonuç aldın 1.7 yüzde helal kesinlikle beni de yürüyüş inceltti
Aynen böyle devam edelim sende çok güzel ilerledin harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…