mükemmel87 ile başladım
Sabah tartıldım
85.9
Fark 1.1 kilo
Asureler buharlasti gaz oldu sanirsamBu güzel menüye ve spora zaten belliydi tebrik ederim çok güzel eksi
Bence haftalık gayet iyi bir sonuç her sonuçla memnun olmak lazım daha iyisi için bu hafta daha sıkı tutarsın Ama bence gayet iyi
O bacak ne öyleincecikmişsin ya sen azıcık bek gitse tamamdır
Gerçekten güzel gittin tartıda göstermiş sonucu
Çok güzel tebrik ederim
O aşureler nereye gidip acep
Çok güzel eksi tebrik ederim
Yine de eksi gayet iyi
Pazarı bekliyoruz sonra artık tutar hedef
Tebrik ederim
Pizzada çok olmaz mı
1 ay için çok iyi ve ideal kilo gitmiş eminim bu hafta daha iyi gider bu kadar çabaya dayanmaz o kilolar
Yazagelen hedefin icin ne yazalım
Biz yine 25 eylulu aliriz canımHerkesi tabrik ederim kızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım
Benim bugün için hedefim 67 idi 67.5 geldim hedefimi tutturamadım
Zipzip- neden 24 eylül diyoruz o gün perşembe 25 eylül olması gerekmiyor mu???
Ben de hedef koyuyorum kendime o güne kadar 65 olmayı hedefliyorum
Evet ana liste icin sordum 302 hafta gecmis uzerinden uzun ayrilmalarda yeniden hedef soruyoruz yarismacilaraAna liste için soruyorsan 62.
Ama ilk girdiğimde beyan ettiğim rakamlar geçerli oluyorsa hatırlamıyorum ne demişimdir. 60 ya da 62 demişimdir sanırım yine.
haklısın canım hafta arasına gore +700 um.Tekrar toparlanır.Metabolizma tin tin galiba benimTebrikler daha fazla bekliyordum senden ama olsun eksi ile gelmende cok guzel
Sağol canımBu güzel menüye ve spora zaten belliydi tebrik ederim çok güzel eksi
Bence haftalık gayet iyi bir sonuç her sonuçla memnun olmak lazım daha iyisi için bu hafta daha sıkı tutarsın Ama bence gayet iyi
O bacak ne öyleincecikmişsin ya sen azıcık bek gitse tamamdır
Gerçekten güzel gittin tartıda göstermiş sonucu
Çok güzel tebrik ederim
O aşureler nereye gidip acep
Çok güzel eksi tebrik ederim
Yine de eksi gayet iyi
Pazarı bekliyoruz sonra artık tutar hedef
Tebrik ederim
Pizzada çok olmaz mı
1 ay için çok iyi ve ideal kilo gitmiş eminim bu hafta daha iyi gider bu kadar çabaya dayanmaz o kilolar
Süpersin canım çok tebrik ediyorum, ben bırak eksi gelmeyi kilo kilo artı geldim malesef. Maşallah koyduğun hedefi tutturmadan gelmiyorsun.
Akrep burcu o tuttuğunu koparırSüpersin canım çok tebrik ediyorum, ben bırak eksi gelmeyi kilo kilo artı geldim malesef. Maşallah koyduğun hedefi tutturmadan gelmiyorsun.
Sende çok azimlisin maşallahın varSüpersin canım çok tebrik ediyorum, ben bırak eksi gelmeyi kilo kilo artı geldim malesef. Maşallah koyduğun hedefi tutturmadan gelmiyorsun.
Tam direnç kilondasın ondan oldu ama hiç bir kg sudemime direnemezEvet sıra geldi bildirime
Geçen hafta 73.9
Bugun 73.6
Fark -300
700 gram hedefime ulaşamadım ama ben kendimi biliyorum.Fazla stres oldum rüyamda bile hep listeyi kilo bildirimi ile uğraştım.
Bu arada kızlar 4 Ağustos 77.3 da if e başlamıştım
Bugün tam bir ay oldu 73.6
Yani 1 ay if ile 3.700 vermişim.
Bence fena değil.
Sen zaten efsanesinAslinda soyle yapabilirdik gun boyu ister yuruyus ister kosu bandi ister adım sadece attığımız adım sayısı cahangel için gecerli olup diger ayrı hesaplamayıda yine belirtirdik diğer spor haftalik prigramimiz icin.
Çünkü ben normal adımdansa dışarıda tempolu yürümeyi daha çok seviyorum hem bizim changelnimize katilip hemde diyer yarisa mani olmaz. Suan benim toplam adım sayımda 22 bin 23 bin oluyor zaten
Teşekkür ederim canım, çok şükür gece ilaç sayesinde rahat yattım ama şimdi kulağımın dibi ve boğazimin alt tarafında bir ağrı var, konuşmak ve bir şeyler yemek çok zorluyor. Yine de çok şükür iyiyim, okuldayım. İşimi bitirip eve geçeceğim. Sen nasılsın görüşmeyeli.sonngulen canım geçmiş olsun yazamadım sana nasıl oldun
Valla benim her yediğim tartıya yansiyo unuttuğum kaçamağı bile tartı bana hemen hatirlatiyoHer yediğimiz tartiya artı olarak yansisa ohoooo şişer patlar ölürüz
Sabahki sonucu beğenmedim. Biraz bekleyim dedim kuzum kusura bakma hemen yazıyorum.
3 hafta 3,6 kg çok iddialısınSabahki sonucu beğenmedim. Biraz bekleyim dedim kuzum kusura bakma hemen yazıyorum.
04 Eylül Cuma 63.5
24 Eylül Hedef 59.9
Canım o kampta mutlaka olmak istiyorum unutma beni olur mu. Bir de listeyi önceden paylaşsak olur mu, ona göre hazırlık yaparız malzeme falan alırız.Günaydın ☀ ❤
13 Eylülde kampımız var 5 gün yine Sebahat hanımın ki bize muhakkak katıl sporda olacak kampta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?