Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım bence çok güzel vermişsin. Devam edecek misin if yapmaya.

Herkesi tebrik ederim
Normalde spor yapan bir insan değilim ama sizlerin gayreti benide harekete geçirdi hepinize teşekkür ederim

Evet canım o, ben de yarından itibaren son paylaştığı 21 günlük programına başlayacağım. Sevdin mi sen onu.

Canım , benim evlilik yıldönümüm 24 eylül. Kendi kendime hedef koydum, sonra takımın hedef günü oldu
Benim hedefim 24 eylül

Kaptanım 2 takım sonuçlarını da çok merak ediyorum erken ama umarım sizi yenmişizdir geçen haftadan intikamımız vardı

Canım , benim evlilik yıldönümüm 24 eylül. Kendi kendime hedef koydum, sonra takımın hedef günü oldu
Benim hedefim 24 eylül
Tüm karışıklığın sebebi anlaşıldı evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun sportiem

Canım benim sen de çok seviliyorsun. Çok teşekkür ederim desteğin için. Bizim burası küçük olduğu için marketlerde her şey bulunmuyor. Migros var ama keten tohumu chia falan yok. Neyse ki chiayı pazardan bulup almıştım, o yüzden erken istedim. Perşembe paylaşırsan gayet de iyi olur canım eğer seni zorlamayacaksa. Alternatifleri belirtecek olman da süper iyi ki varsın.

Bu hafta bence de güzel sonuç gelecek, şu anki artılar yerleşmeden atacağım hemen.

Nidsaliim ben 2000-2500 le 1. Olduğumu biliyorum sana öyle geliyor yükseliş gayet iyi seni de tüm spor yapan arkadaşlarımı da tebrik ederim

Evet canım o, ben de yarından itibaren son paylaştığı 21 günlük programına başlayacağım. Sevdin mi sen onu.

Çok tatlı, ne zamandır pilates yapmıyordum iyi geldi. İlk gün olduğu için hafifti, ben kardiolarda daha zorlanıyorum, son zamanlarda çok direnç çalıştım

Biraz antrenmanları da çeşitlendirmek lazım
Çalışmayan tüm kasları çalıştıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…