Guzel canim tebrik ederimbugun cok mutluyum gecmis 73.9
pazaresi 74.1
cuma 73.0
kayip 900 gr
cok korkuyrdumpizzayi hak ettim
Anacim arada degilimki cikayim kendi halimde enn kosedeyimanammm 2 ci olmusum 1 ci de olabilirim cik aradan @lili38
Yağ hangi yağ olmayan yağ nasıl gider senle ben kendi derdimize yanalım bacı
bugun cok mutluyum gecmis 73.9
pazaresi 74.1
cuma 73.0
kayip 900 gr
Free listedeyimBizim derdimiz ayrı tabi.
Ama zipzip da listede olduğuna göre daha veresi var demek ki... :)
Tebrik ederim. Ama pizza yok.
Free listedeyim
hedefim 53
O tur site ismi vermek sıkıntı olmuyor ama burda konulari farkli yere acmak ban sebebi:)))Bu arada şu meşhur video sitesinde fit yemek diye bir kanal var. (Site adı vermek serbest mi bilmiyorum, yanlış yere konu açınca bile ban yiyormuşuz. :)) Kabağı spagetti yapmaktan, proteinli jelibonlara kadar bir sürü tarif var. Ben henüz deneyemedim. Ama ilgisini çeken varsa bakabilir.
Tamam canım yarından itibaren menümü yazarım ilaç kullanıyorum hala regl olamadımSelam canim ,
Menu paylasimi yapmiyorsun nerde hata yapiyorsun bunu gormemiz icin duzenli menulerini bekliyorum
Aslinda soyle yapabilirdik gun boyu ister yuruyus ister kosu bandi ister adım sadece attığımız adım sayısı cahangel için gecerli olup diger ayrı hesaplamayıda yine belirtirdik diğer spor haftalik prigramimiz icin.Geçtiniz beni dediğim Lilim sen ve yarenBir daha adım challenge yapayım ben tempolu olunca işler karışıyor puan farkından 15000 altında adım atmadım sonuç 4. Çıkacağım
Reglin etkisi de olabilir kilo verememendeTamam canım yarından itibaren menümü yazarım ilaç kullanıyorum hala regl olamadım
Bu hafta 72 yi bile gormustun sanirim stres etkiledi canim eksi olman guzel tebrik ederimEvet sıra geldi bildirime
Geçen hafta 73.9
Bugun 73.6
Fark -300
700 gram hedefime ulaşamadım ama ben kendimi biliyorum.Fazla stres oldum rüyamda bile hep listeyi kilo bildirimi ile uğraştım.
Bu arada kızlar 4 Ağustos 77.3 da if e başlamıştım
Bugün tam bir ay oldu 73.6
Yani 1 ay if ile 3.700 vermişim.
Bence fena değil.
Evet sıra geldi bildirime
Geçen hafta 73.9
Bugun 73.6
Fark -300
700 gram hedefime ulaşamadım ama ben kendimi biliyorum.Fazla stres oldum rüyamda bile hep listeyi kilo bildirimi ile uğraştım.
Bence fena değil.
Aynen canim.Bu hafta 72 yi bile gormustun sanirim stres etkiledi canim eksi olman guzel tebrik ederim
Sağol canım.Liste kabusu mu gördün, kıyamam.
if şahane sonuç vermiş bence.
Tebrikler daha fazla bekliyordum senden ama olsun eksi ile gelmende cok guzelEvet sıra geldi bildirime
Geçen hafta 73.9
Bugun 73.6
Fark -300
Bence fena değil.
Bu güzel menüye ve spora zaten belliydi tebrik ederim çok güzel eksi
Günaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
Bence haftalık gayet iyi bir sonuç her sonuçla memnun olmak lazım daha iyisi için bu hafta daha sıkı tutarsın Ama bence gayet iyiGeçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
O bacak ne öyle@Felicio
Canım az önce ölçüm listeni gördüm dediğin şekil bende ölçtüm. Göğüs camasirsiz olculecek demi?
Göğüs 90
Bel 72.5
Kol 25.5
Alt karin 87
Basen 93
Bacak 49
Boyun 32
Daha önce kol bacak ve alt karin ölçmemiştim ama diyete başladığında doge ryerleri ölçmüştüm 10 cm den fazla incelmisim
Gerçekten güzel gittin tartıda göstermiş sonucuKilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ☺,
Çok güzel tebrik ederimGeçen cuma kilom: 94
Bu cuma kilom: 91,6
Fark: 2,4
Yüzdesel fark: %2,55
O aşureler nereye gidip acep
Çok güzel eksi tebrik ederimSelam herkese
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Listeye haftaya mi giricem
Yine de eksi gayet iyiSelam hanımlar. Geçen hafta 87 idim. Maalesef
Bu hafta 86.4.
Pazarı bekliyoruz sonra artık tutar hedefCok fazla kilo vermedim bu hafta hedefimde tutmadi
Gecen hafta 55.8
Bu hafta 55.7
Fark 100 gram :))
Tebrik ederimGecen cuma :77.7
Bu cuma : 76.7
Fark: -1 kg
Pizzada çok olmaz mıbugun cok mutluyum gecmis 73.9
pazaresi 74.1
cuma 73.0
kayip 900 gr
1 ay için çok iyi ve ideal kilo gitmiş eminim bu hafta daha iyi gider bu kadar çabaya dayanmaz o kilolarEvet sıra geldi bildirime
Geçen hafta 73.9
Bugun 73.6
Fark -300
Bence fena değil.
Guzel eksi tebrik ederim canım87 ile başladım
Sabah tartıldım
85.9
Fark 1.1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?