Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam direnç kilondasın ondan oldu ama hiç bir kg sudemime direnemez ❤❤❤ En kısa zamanda kutlamayı çift katlı yaparız ❤❤❤
yaparız
bak bugün 60 dk da 6225 adım 4.3 km oldu.sabahki dediğim gibi oran.ortalama 10 dakikada 1037 adım yani
eline sağlık canım o kadar sporla 10.yum
Tebrik ederim canım bence çok güzel vermişsin. Devam edecek misin if yapmaya.
galiba
Kaptanım 2 takım sonuçlarını da çok merak ediyorum erken ama umarım sizi yenmişizdir geçen haftadan intikamımız vardı
Dur bidaha tartılayim

Hayırlı cumalar herkese
Birkac gündür hiç düzenli yemek yiyemedim paylaşımda yapamadım o yüzden. konserve işleri temizlik vs biriki haftaya da fındık toplama işlerimiz var Zipzip- biraz beni bu aralar idare eder misin canm şu yorucu günler geçsin daha düzenli menü paylaşırım

Geçen hafta sanırım 78.0 Dim
Bu sabah ki kilom :77.2

Menümü de şimdi paylaşım akşam giremezsem diye

5 çatal patates 3 biber
Zeytin peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Ara öğün yarım avuç çiğ fındık ( bu aralar fındık yiyorum tok tutyo ve akşam da canm bise istemiyo )

Akşam 2 kepçe yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt

Su 2 lt oluyo genelde

30 dk leslie N Nidsalii

Bende etiketi görünce bişey diycen sandım 72 hedefim 72

Guzel eksi gormussun canim isler bitince yeniden gelirsin listeyede o zaman eklerim canim

Bir gün seni etiketlemeyi unutmuşum galiba. :) Ama skorlar 3.000 lerdeyken zaten hiç şansım yok. Tebrik ederim herkesi, harikasınız. Çok enerjiksiniz ayrıca. :)

Ooo sürpiz varmış.

25 Eylül hedefim 88 Zipzip-

Herkese bol azim ve irade diliyorum. :)

1 ayda gayet güzel bir sonuç çok güzel oturttun düzeni böyle devam ettikçe şimdi incelmelerin daha da çok olacak

87 ile başladım
Sabah tartıldım
85.9
Fark 1.1 kilo

Harikadın tebrikler canım

Tüm karışıklığın sebebi anlaşıldı evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun sportiem

Sağol bitanem

Yiğitler meydana çıksın bakalım
Çok inadimdir ..

Kesinlikle

Valla ben 24 ünde tartı paylaşırım tutturursam kazanmışımdır

Veririm di mi bebeeem
Sen arkamda ol yeter ki

Her zaman hep destek tam destek

Tamam canim incir sezonu bitince yeniden eklerim

Kaptanım beni de çıkar , yer işgal etmesin 24 eylül için çabalıyorum, spor yarışlarında olurum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…