- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet canim gunes gecti zatenCanım afiyet olsun o zaman sana
Sanki güneş geçmiş başına
Çok güzel bir yer... kolay gelsin..Insan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.
Tamam canim seni etiketlerim zaten gruplari etiketle yapacagim icin bildirim gelecektirOluşturalım yalnız grup oluşturunca kaptanım beni mutlaka etiketleyin bazen çok az girebiliyorum...
Zipzip- kaptanım benim performansımdan memnun musun???
Aaaaa şuna bakTamam canim seni etiketlerim zaten gruplari etiketle yapacagim icin bildirim gelecektir
Cok guzel ilerliyorsun canim en memnun oldugum uyelerden birisisin
Duzenli menu paylasimi yapiyorsun, spor yapiyorsun ,bildirimleri kaçırmıyorsun daha ne isterim ki
Eee kotu birsey mi yazmisim zaten zar zor yazıyorumAaaaa şuna bak
Kıskandim öyle deyinceEee kotu birsey mi yazmisim zaten zar zor yazıyorum
Ay teşekkür ederimTamam canim seni etiketlerim zaten gruplari etiketle yapacagim icin bildirim gelecektir
Cok guzel ilerliyorsun canim en memnun oldugum uyelerden birisisin
Duzenli menu paylasimi yapiyorsun, spor yapiyorsun ,bildirimleri kaçırmıyorsun daha ne isterim ki
Çok güzel bir yer... kolay gelsin..
Cnm sen hep disarlardasin nerde senin bebelerin ben yeniyim ya bilmiyorum kaç yaşındalar???
Eee sende oyleydin zamaninda simdi vaktin yok sadeceKıskandim öyle deyince
Kıskanma cnm mezun olacağım daha burdan benKıskandim öyle deyince
Eee sende oyleydin zamaninda simdi vaktin yok sadece
inşallah canim bende mezun olunca biraz gevsedimde kaptana takiliyorumKıskanma cnm mezun olacağım daha burdan ben
Maşallah maşallah büyüklermiş tabi küçüğü büyüğe emanet edip çıkıyorsun o da güzelbenim bebeler biri 22 biri 18 Şuan okul açık olmadığından babasıyla dükkândalar gerçi 2 numaram muhammed dersane başladı suan dersanede enes 13 yaşında ömer asaf 3 yaşında onlarda evdeler
Demek hep disaridayim
Öpüyorum sizleri azcık spor yapayım da geleyiminşallah canim bende mezun olunca biraz gevsedimde kaptana takiliyorum
Eki Görüntüle 2685186 Spor yapılır fotosu atılır
Insan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.
21 günü hakkıyla yaptım amacım daha uzatmakti , aşure yarım kase yedim , bir tane de sade poğaça yedim sabah, aslında 10 Ağustostan beri baya dikkatliydimÇok iyi gidiyordun ne oldu çok üzüldüm
bundan sonra poğaça ve aşure veya herhangi bir tatlıyı ancak -5 kg da ye o da bir keresöz ver bize kaptan sana spor cezası versin haketmişsin yoksa o kilolar gitmez
Yapmaz olaydım ama yaptımBencede yanlis yapmissin amaaa olmazki cuma bugun canim bildiğin halde yemissin
Cumadan sonra yeseydinya canim haftaya kadar gene verirdin,bayadir sabitle gramla gidiyosun oyuzden bence seker orucundan baska seylere gecmelisin bunyeni surekli onla zorluyosun protein dene artikYapmaz olaydım ama yaptımuzun süre sonra ilk defa tatlı yedim sayılır
Sporla desteklemen gerekiyor olabilir canimAslında beni üzen dikkat ettiğim.halde gitmeyen kilolar , 10 ağustostan beri iki kilo az değil mi , makarna pirinç şehriye patates ve tatlılar yoktu, yersemde kuru kayısı bitter hurma yedim ara öğünlerde, doğum kilosu diyemi inatçı çıktı anlamiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?