Hmm beğendim yarış başlasın o zaman ben sporumu yaptım da geldim1.grup
@Nidsalii
PAPATYAM
sudem34
asysss
@Orjinalisim
F Faunaaa
@Yazagelen
@Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
@Gulumse25
@safsular
2.grup
@Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
Diyette
@Tesnim1989
@Bonus
Lili 38
@Yazankalem
@missadangel
Zipzip-
@Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
1516 yaşında mı anne oldun yani ? Beynim yandı valla
Afiyet olsun..menün tam cuma menüsü azcık kaçamaklıSabah 10 30
Kıymalı yumurta
Peynir
Bal kaymak
Pide
Çekersiz cay
5 gojibery keyif cayi yaninda
Öğlen 1 şeftali
Akşam 16 50
Su 3 litre
2 fincan türk kahvesi
Zipzip-
Tesekkur ederim evet yaa haftanin basi kaçamak yapılacaksa bu iki gün içinde yapilmaliAfiyet olsun..menün tam cuma menüsü azcık kaçamaklı
Maşallah sana artık oglunla büyümüzsündür sen gerçi hala küçüksün sen bnm kuzenim var 39 yaşında daha evlenmedi hoş bu saatten sonra evlenir mi bilmem
Maşallah sana artık oglunla büyümüzsündür sen gerçi hala küçüksün sen bnm kuzenim var 39 yaşında daha evlenmedi hoş bu saatten sonra evlenir mi bilmem
nejjjj 15 ..bende erken evlendim diyordum 22 ..artilari da var eksileri de ..hayattan kacirdiklarina uzuldugun oldu mu?
Artilarina bakinca eksileri kayde deger gelmiyor gozume canimi
nejjjj 15 ..bende erken evlendim diyordum 22 ..artilari da var eksileri de ..hayattan kacirdiklarina uzuldugun oldu mu?
Afiyet olsun Allah kabul etsin sorun olmaz tabi ki hak ettin
Afiyet bal seker olsun ama kilo olmasın canım benim
Cnm o yüzden akşam yemeği olarak sadece 1 kase Aşure yiyeceğim artık spora dayanırımAfiyet bal seker olsun ama kilo olmasın canım benim
canım hedef -1.7 kilo yani 71,9Yeni hedef haftamıza hoşgeldiniz25 eylül için yeni kilo hedeflerimizi koyuyoruz hedefini tutturanlara sürpriz var herkesin katılımını bekliyoruz hedefleri yazıp Zipzip- kaptanımı etiketliyoruz
@Felicio @leydii18PAPATYAM sudem34 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne asysss Diyette @Orjinalisim @Tesnim1989 F Faunaaa @Yazagelen @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 @Visneli_Turtam @Hedef 55 kilo yet07 sportie @Bal0ncuk Lili 38 @Eliff Eylull @retro_hippo @Gulumse25 @safsular @snglmlk @medusares @Zeynolin44 @missadangel @Puffer @Yazankalem @Elhan
hadi canımSanirim bugunde 2.takim kazandi
Durum 2-2 kazanan 6.takim
ya sen ne tatlısın1 ayda gayet güzel bir sonuççok güzel oturttun düzeni böyle devam ettikçe şimdi incelmelerin daha da çok olacak
Harikadın tebrikler canım
Sağol bitanem
Kesinlikle❤
Valla ben 24 ünde tartı paylaşırım tutturursam kazanmışımdır
Her zaman hep destek tam destek
Kaptanım beni de çıkar , yer işgal etmesin 24 eylül için çabalıyorum, spor yarışlarında olurum o kadar
ay ben kaç yıldır hepsini unutuyorumaslında sen deyince hatırladım benim de nikah tarihim 24 eylül 2009 ya senin???
canım tekrar dene yürü bide kendin say.sifirla not et dene bir daha.hareket sensörünu aç dene@Felicio
Canim yaa şimdi dikkat ettim evin içinde 4 dönüyorum ev topluyorum ama adım sayarda tik yok canı isterse arada bir sayiyor
9.yilin kutlu olsunBenim 2011vay be aynı günmüş
Desene sayende berabere olduk.1. takımı ben batırmış olabilirim
Hedefine ulaşmışsın canim tebrik ederimEki Görüntüle 2685274
Merhabalar.
Pazartesi 51.0
Fark -200
Bu kiloda kalmak istiyorum artık. Nihai hedefe ulaştım. Spora da başladım. Şuan oturduğum yerden kalkamıyorum. Bacaklarım çok fena
Burası çok aktif ben katılamıyorum malesef. O yüzden ara ara girip bildirim yapmadan sohbete katılayım istiyorum.
zipzipzip
Birde yarışlar ne oldu cnm. Valla 60-70 sayfa olmuş okumadığım bulmam imkansız
Oranlar ne gormedik henüz nasıl bir farkla yenildik aceba1. takımı ben batırmış olabilirim
1.grup
@Nidsalii
PAPATYAM
sudem34
asysss
@Orjinalisim
F Faunaaa
@Yazagelen
@Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
@Gulumse25
@safsular
2.grup
@Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
Diyette
@Tesnim1989
@Bonus
Lili 38
@Yazankalem
@missadangel
Zipzip-
@Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
İnan ki dikkatimi çekti de sormadım Sen hani beni listeden çıkar falan demiştin ya acaba gruptan Çıkmak mı istediki diyeBen nerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?