Sırf senin için kuşumcanım hedef -1.7 kilo yani 71,9
hadi canım
ya sen ne tatlısınnasıl motive kaynağısin
ay ben kaç yıldır hepsini unutuyorumsen
canım tekrar dene yürü bide kendin say.sifirla not et dene bir daha.hareket sensörünu aç dene
9.yilin kutlu olsun
Desene sayende berabere olduk.geçen hafta sen yücelttin
Ben free listeden dedim ayol grubun fitilini çeken benim 24 eylül diye kaptan beni bir paçavra gibi fırlatıp attıİnan ki dikkatimi çekti de sormadım Sen hani beni listeden çıkar falan demiştin ya acaba gruptan Çıkmak mı istediki diye
Yüzde 3lük bir eksi getirdim size, var gerisini sen düşünOranlar ne gormedik henüz nasıl bir farkla yenildik aceba
Kiz niye atsin dur hele gelir alir yanlis anlamis demekkiBen free listeden dedim ayol grubun fitilini çeken benim 24 eylül diye kaptan beni bir paçavra gibi fırlatıp attı
evetKizlar yeniden rakip gruplar olusturalim mi
Diger gruplarda gelmeyen cok fazla uye var
buda mantıklıSürekli gelenlerle yeni grup yapabiliriz canım. Ya da free liste ve asil liste yarışması da yapabiliriz.
kıskandım yaEki Görüntüle 2685186 Spor yapılır fotosu atılır
ayy ne güzel yerInsan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.
bayılıyorum şu bilimsel konuşmalarına yaBoyun kaç bilmiyorum ama 160'ın altında değilse kilon ideale gelmiş artık, daha yavaş gider. Eğer uzun süre düşük kalorili rejim yaptıysan vücut bazal metabolizma hızını düşürmüş de olabilir. Alman gereken kaloriyi ve aldığın kalorileri elinden geldiğince kesin hesapla. 7000 kalori 1 kg yağ demek, hepimiz biliyoruzdur bunu artık. :)
Bu arada 10 Ağustos'tan beri 2 kilo da günde 700 kcal kesintiye denk geliyor. Hiç az değil yani kilona göre, hatta fazla bile denebilir. Kilo hesabına değil de yüzde hesabına bakmamız lazım. 80 kiloda verilen 2 kiloyla 60 kiloda verilen 2 kilo bir değil.
1.grup
N Nidsalii
PAPATYAM
sudem34
asysss
Orjinalisim
F Faunaaa
Yazagelen
Zeynolin44
Puffer
sonngulen
@Gulumse25
S safsular
2.grup
Felicio
leydii18
Kmsl Hnd
birmuhendisanne
Diyette
Tesnim1903
Bonus
Lili 38
Yazankalem
missadangel
Zipzip-
Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
bendensin aynı yaşi
nejjjj 15 ..bende erken evlendim diyordum 22 ..artilari da var eksileri de ..hayattan kacirdiklarina uzuldugun oldu mu?
afiyet olsun
Bende çok merak ediyorumOranlar ne gormedik henüz nasıl bir farkla yenildik aceba
Sağol var olYüzde 3lük bir eksi getirdim size, var gerisini sen düşün
bu önemli iste senin adina sevindimArtilarina bakinca eksileri kayde deger gelmiyor gozume canim
Deseydin o kadar çene yormazdim 1 hafta senle uğraştımSırf senin için kuşum
Yesili cok severim ve tam bir yesilliklerin ortasindayim desem yeridir 4 etrafim park yanim fakultenin sit alani cok seviyorum semtimi yaaevet
buda mantıklı
kıskandım yabende istiyorum
ayy ne güzel yerorda olaydım beraber yürürduk
bayılıyorum şu bilimsel konuşmalarına ya
bendensin aynı yaş
afiyet olsun
Bende çok merak ediyorum
Yaa simdi onu hesaplatmayin bana cok yoruldumOranlar ne gormedik henüz nasıl bir farkla yenildik aceba
Free listeden sil dedin sonrasinda sadece aylik hedefe ekledim seni :))Ben nerdeyim
Sadece hedef listesinde olmak istiyorsun diye anlamisti m :)))Ben free listeden dedim ayol grubun fitilini çeken benim 24 eylül diye kaptan beni bir paçavra gibi fırlatıp attı
Aslında bir ara Kayseri ye yerleşme planım vardı ama şu an sallantıda herşey belirsiz.Yesili cok severim ve tam bir yesilliklerin ortasindayim desem yeridir 4 etrafim park yanim fakultenin sit alani cok seviyorum semtimi yaa
Keşke hepimiz kayseride olsaydık bir yuruyuse çıkardık hababam sınıfı gibi pes peşe subhanAllah boncugu gibi
Bir ara hesaplarsun yaaYaa simdi onu hesaplatmayin bana cok yoruldum
Free listeden sil dedin sonrasinda sadece aylik hedefe ekledim seni :))
Grup 1 e ekliyorum o zaman
Sadece hedef listesinde olmak istiyorsun diye anlamisti m :)))
Kayseri guzel yer yasanilacak yerAslında bir ara Kayseri ye yerleşme planım vardı ama şu an sallantıda herşey belirsiz.
Şimdilik İstanbul devamke
Süper süper 1.listede ben de varımYaa simdi onu hesaplatmayin bana cok yoruldum
Free listeden sil dedin sonrasinda sadece aylik hedefe ekledim seni :))
Grup 1 e ekliyorum o zaman
Sadece hedef listesinde olmak istiyorsun diye anlamisti m :)))
Lili birde ucu ucuna kacirdiysaniz Songül u parçalaBir ara hesaplarsun yaa
Pazar gunu hesaplarim canim simdi inan cok yoruldum kafam da cok doluBir ara hesaplarsun yaa
2.Grup yendi bugun canim ama yeniden belirledim bu hafta gruplari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?