Yo zaten benim icimden gecen berabere kalmaktı dostluk adinaLili birde ucu ucuna kacirdiysaniz Songül u parçala
Eski gruplar ama uyelerin coguda yok bildirim yapmadi
Tmm tmm hadi hesaplama bitti gitti onumuzdeki maclara bakalimPazar gunu hesaplarim canim simdi inan cok yoruldum kafam da cok dolu
Tamam o zaman haftaya hangi grup kazanacak gorelimTmm tmm hadi hesaplama bitti gitti onumuzdeki maclara bakalim
Canım Songül geçen hafta hesaplamisti.Musaitse belki hazırlar.Pazar gunu hesaplarim canim simdi inan cok yoruldum kafam da cok dolu
Kaydettim canim 18 kisi oldu toplamda bildirenZipzip- benim hedefimi not ettin mi?
Seni etiketlemeyi unutmuştum.
Yine 2 takım eksik hala paylaşmamis
Simdi o zaman 24 eylule -1 yaziyorum sadece bugünkü kilonu bilmiyorumBenide her ay 1 kilo verme olarak hedef koyarmisinher ay 1kilo çocuk bi büyüsün ben nasıl kilo vericem için gidiyor suan
77 di idi pazar ya. Emziren annenin her ay 1 kilo vermesi uygunmuş bende 1 kilo diye belirledim inş veririm 70 olursam sonra daha uygun diyet yaparım ya . Ah ahSimdi o zaman 24 eylule -1 yaziyorum sadece bugünkü kilonu bilmiyorum
15 yaşında nasıl evlendin ki anne oldun anlamadığım için soruyorum
Unuttum canim takim kalabalik77 di idi pazar ya. Emziren annenin her ay 1 kilo vermesi uygunmuş bende 1 kilo diye belirledim inş veririm 70 olursam sonra daha uygun diyet yaparım ya . Ah ah
Tamam canımBende bildirim 76.05 çıktım yeni grupta olmak istemiyorum ameliyat arayışı içindeyim çünkü doktor dan haber bekliyorum yoksa yeni doktor bulucam kendime
1.grup
@Nidsalii
PAPATYAM
sudem34
@asysss
@Orjinalisim
@Faunaaa
@Yazagelen
@Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
@Gulumse25
@safsular
2.grup
@Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
@Yarenzzzz
Tesnim1903
@Bonus
Lili 38
Yazankalem
@missadangel
Zipzip-
@Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
Gecmis olsun canım bugun aklimdaydin etiket yapayim dedim yogun bir gunduİyi akşamlar herkese. Birkaç gündür kendimi halsiz hissediyordum fakat bugün daha kötüyüm. Sizinle sohbete katılmıyorum kusura bakmayın hepinizi çok sevip çok öpüyorum
Süpersin maşallahhh yine[]Spor yapılır fotosu atılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?