- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Allahım fiziğin güzelliğine bak maşallah tas kelimesi az kalır nazar degmesinEki Görüntüle 2685186 Spor yapılır fotosu atılır
Nasıl anlatayimki15 yaşında nasıl evlendin ki anne oldun anlamadığım için soruyorum
Afiyet olsun allah kabul etsin
Erken evlenmemin en guzel yani çocuklar :)Nasıl anlatayimki15 yaşına girmiştim evlendiğimde 10 aylık evli idim doğum yaptigimda
Kiz sen 15yasindami evlendin anam anam anamNasıl anlatayimki15 yaşına girmiştim evlendiğimde 10 aylık evli idim doğum yaptigimda
82 liyim benKiz sen 15yasindami evlendin anam anam anam
Bende 17yasinda evlendim 18yasinda anne oldum ayni yastayiz zannedersem
Evet cocuklarrErken evlenmemin en guzel yani çocuklar :)
tamam bende 37 83luyum82 liyim ben
Maşallah sana artık oglunla büyümüzsündür sen gerçi hala küçüksün sen bnm kuzenim var 39 yaşında daha evlenmedi hoş bu saatten sonra evlenir mi bilmem
1.grup
N Nidsalii
@PAPATYAM
@sudem34
asysss
@Orjinalisim
@Faunaaa
Yazagelen
@Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
Gulumse24
@safsular
@sportie
2.grup
Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
@Yarenzzzz
Tesnim1903
@Bonus
Lili 38
@Yazankalem
@missadangel
Zipzip-
@Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
Bugün kendime özel tabak hazirlamadim aşureyle uğraştım bugünlük idare eder gibi yarın sabah resimli menülere başlarım canım ayağımıza kelepçe takalım bir ucu sende bir ucu bende gizli saklı kaçamak yapamayalim diye senin gozun bende benimki sendeymis gibi düşün ona göre
12 den beri bu sonucu biliyordum aslinda
Allah kabul etsin canim guzel gorunuyorlar
Ellerine sağlık canim Allah kabul etsin inşallah çok güzel görünüyorlar ama ben halaaa aşure yiyemedim
Sen varya zaten birseyi bilmesen şaşaririm12 den beri bu sonucu biliyordum aslinda
Tarçını görüntü amaçlı çok az koydum Komşu getirdi oda senin olsunAllah kabul etsin canim guzel gorunuyorlar
Ama beni dusunmemissin tarcinsiz bir tane ayirsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?