beraberiz kanki
bu hafta senle de beraberizBenim kuzenim 42 'de evlendi. Belli olmaz o işler. :)
1. grup menülerinde dikkatli olsun bugünden sonra. Fena eleştirebilirim.
Ne güzel ya bu takımda olmak. O kadar çeşit çeşit yarışlar, hedefler var ki kilo vermemek imkansız gibi.
Hep destek tam destekCanımbende 67 lerden geldim , belki sizlere motive olur diye paylaşıyorum
Hayal ettiğiniz vücut hiçte uzağınızda değil yeter ki siz uzanın
Hoşgeldinizİyi akşamlar yeni katıldım aranıza. Umarım fazlalıkları verebilirim bende
Hosgeldin canim aramıza ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinİyi akşamlar yeni katıldım aranıza. Umarım fazlalıkları verebilirim bende
Yardımcı olursanız memnun olacağım. Ne yapmam ne yapmamam hakkında. ilk sayfayı okudum ama ekstra diyeceğiniz daha açıklayacı şeyler varsa mutlu olurumHosgeldin canim aramıza ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin
Hoşgeldin canim inşallah hedef kilona gelir 2.bebeğini alirsin kucaginaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi 6 lı rakamlarda görünce mutsuz oluyorum ikinciyi yApmadan eski kiloma dönmek istiyorum
Sen sevin sevin ben ayrı düşmüşüz diye üzüleyimSüper süper 1.listede ben de varımama Songül de var
Hoş geldiniz aramıza umarım cabucak istediginiz mutlu olacaginiz kiloya gelirsiniz bizimleİyi akşamlar yeni katıldım aranıza. Umarım fazlalıkları verebilirim bende
İnşallah tek ilerlemektense böyle bi ortamda daha kolay daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum. En kısa zamandaHoş geldiniz aramıza umarım cabucak istediginiz mutlu olacaginiz kiloya gelirsiniz bizimle
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi 6 lı rakamlarda görünce mutsuz oluyorum ikinciyi yApmadan eski kiloma dönmek istiyorum
Vah kuzum yapan olmadimi
Geldim kuzum annemi eve getirdim bn de yazlığa geldim kendimi iyi hissetmiyorum bugün 40 dereceyi gördük
Hayirrr herkes tarlada diye bu sene asure günü bitti bizim icinVah kuzum yapan olmadimi
Hosgeldin canım aramıza yeniden ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumYardımcı olursanız memnun olacağım. Ne yapmam ne yapmamam hakkında. ilk sayfayı okudum ama ekstra diyeceğiniz daha açıklayacı şeyler varsa mutlu olurum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?