Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında
Aslında çok yemiyorum sporda yapıyorum ama istedigim gibi veremiyorum bir yerlerde yanlis yapıyorum sanirim

normalde off günü değil herkes istediği gün off yapabilir sadece liste bildirim gününü değiştirdim yine yedi günlük alacağım bu haftalık sadece altı oldu belki ondan karışmıştır
Aynını diyecektim of gününü herkes kendine göre belirlesin diye sen demissin zaten

Ellerine sağlık kuzum
Her dakika gözümün önünde olsun istiyorum bu liste...açip açıp bakasim var.

Kocani alip izmire neden gittin çabuk gelburaya
Biz tayinciyiz Muş ta çalıştık 8 yıl sonra Bursa yazdık ilk tercihe Kesin ilk tercihimiz gelecek diye davranıyoruz hazırlıkları ona göre planları ona göre yapıyoruz pat bi geldi 3. Tercih izmir
Herkes şok oldu tabi benim annemler çok sevindi aldım kocamı geldim ben de Izmır e annemin evine yerleştim müstakil apartmanımız var

Bugün tartıda ben 63 geldim. Dum 61 buçuk gelen ben tum motivasyonum bitti gibi oldu sonra leylanın mesajıyla dayan dilek biraz daha dedim du bakalim motivem gelir gelir umarim.
Lilim hafta ici ben de 63.2 dim. Kaçamak olmadığı halde 63.5 gösterdi tartı. Üzüldüm ama yapacak bir şey olmuyor. Biz devam edelim. Su çok ictigimde oluyor genelde azaltiyorum öyle deneyecem. Moralini bozma duracak zaman değil....

Yavrum ya çok üzüldüm. Tedaviyle iyileşirsiniz inşallah. Allah tez zamanda şifa versin. Moralinizi yüksek tutun.

Rabbim iyiligini versin canim, bağışıklığını güçlendirmeye geliş vitaminli beslen
Belirtileri nasıldı nasıl şüphelendiniz?

Canım çok üzüldüm oo çok fena inşallah sıkıntısız atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…