Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdinAz dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt
Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur
Dinlenme günüTürkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı
Canım birtanesin senKg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki
Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyinbirşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım
Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün
Çok güzelsin canımDaha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok
@sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterimNasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir
Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmekben bakim tuyolarini cok seviyorum bende acigim..verdigim adrese gir ona sabrin gelmezse tanaka yuz masaji var aslinda butin bu unluler bu kadinin yuz hareketlerini yapiyorlar..tanaka askina (benim yanaklar cökuk hala ama esim cok azalmis diyor bende fark ettim ins devam eder ❤
Off bayıldım fiziğineEki Görüntüle 2685186 Spor yapılır fotosu atılır
Yok canım bence makyajsızsın birde muhteşem bence hem ünlülerin Çoğunun makyajsız yüzlerine bakılmıyorCanımsın yaa. Tatlım spor sonrası kanter içinde yüzümde daha çökük çıkmış @yarenzzz haklı bence de, bakım sonrası fotolarımı da paylaşırım
Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmek
Yok abla iyi değilim bugünde. Son vurundugum iğne mahvetti beni. Bebekler büyüdü 1.5 aylık oldular ablacım.Tatlış sen nasılsın , umarım daha iyisindir bebişler büyüdü mü
Afiyet olsun birtek su böreği biraz gözümü turmaladı, spor olsaydı asla görmezdim
Sağol ablacım kolay geçti diyor hayırlısı artık sonucu bekliycez yarın kpss ye girecek olanlar için dua istiyorum herkesdenCanım inşallah güzel geçmiştir
Tebrik ediyorumkilo verip hafifleyen herkese bravo
Diyorum ki 24 -25 eylülü bekleyin
Vay kankicim spor sahalarına dönmüşsün harika
Cancağızım burdayım
Yarın da pek giremeyebilirim,
Ne iğnesi tedavi icinmi canım geçmiş olsunYok abla iyi değilim bugünde. Son vurundugum iğne mahvetti beni. Bebekler büyüdü 1.5 aylık oldular ablacım.
25'inden sonra güzel bir offf çekeceğim canım.Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdinAz dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt
Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur
Dinlenme günü ❤ Türkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı
Canım birtanesin sen ❤ Kg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki
Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyinbirşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım
Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün
Çok güzelsin canımDaha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok
@sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterim ❤❤❤ Nasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir
Dualarımız sınava giren yakınlarınızla gülümsem.Sağol ablacım kolay geçti diyor hayırlısı artık sonucu bekliycez yarın kpss ye girecek olanlar için dua istiyorum herkesden
Evet tedavi için. 1 aylık dozda bir iğne vurundum. Tüm ayarlarimi bozdu. Çok teşekkür ederim.Ne iğnesi tedavi icinmi canım geçmiş olsun
Amin ablacım Allah razı olsun bu sene pek umut yok seneye daha güzel olacak ins Allah şimdi sadece şansını denemek için giricek hoc hazirlanmadi çünkü geçen defada hiç çalışmadan 75 almıştı yüksek lisansa baş vurdu artık derslere ağırlık vericek seneye 85 üzeri için çalışmalara devam nasipseDualarımız sınava giren yakınlarınızla gülümsem.Allah güzel sonuçlar nasip etsin.
Geçmiş olsun kuzum. Neden iğne oldun. Bebek için mi...Yok abla iyi değilim bugünde. Son vurundugum iğne mahvetti beni. Bebekler büyüdü 1.5 aylık oldular ablacım.
Teşekkür ederim ablacım. Evet bebek için transfere hazirlikGeçmiş olsun kuzum. Neden iğne oldun. Bebek için mi...
İğnelerin ağrı yaptığını bilmiyordum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.Teşekkür ederim ablacım. Evet bebek için transfere hazirlik
Sen beni çatlatacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?