Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımsın yaa . Tatlım spor sonrası kanter içinde yüzümde daha çökük çıkmış @yarenzzz haklı bence de, bakım sonrası fotolarımı da paylaşırım

Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmek

Canımsın yaa . Tatlım spor sonrası kanter içinde yüzümde daha çökük çıkmış @yarenzzz haklı bence de, bakım sonrası fotolarımı da paylaşırım
Yok canım bence makyajsızsın birde muhteşem bence hem ünlülerin Çoğunun makyajsız yüzlerine bakılmıyor

Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmek

Hiç ileriyi bekleme bakım kadar güzel bişey yok, çok pahalı olmayan bakımları yapabilirsin

35 ten sonra botox dolgu zaten devreye girecek

Tatlış sen nasılsın , umarım daha iyisindir bebişler büyüdü mü

Afiyet olsun birtek su böreği biraz gözümü turmaladı, spor olsaydı asla görmezdim
Yok abla iyi değilim bugünde. Son vurundugum iğne mahvetti beni. Bebekler büyüdü 1.5 aylık oldular ablacım.

Sağol ablacım kolay geçti diyor hayırlısı artık sonucu bekliycez yarın kpss ye girecek olanlar için dua istiyorum herkesden

25'inden sonra güzel bir offf çekeceğim canım.

Dualarımız sınava giren yakınlarınızla gülümsem. Allah güzel sonuçlar nasip etsin.
Amin ablacım Allah razı olsun bu sene pek umut yok seneye daha güzel olacak ins Allah şimdi sadece şansını denemek için giricek hoc hazirlanmadi çünkü geçen defada hiç çalışmadan 75 almıştı yüksek lisansa baş vurdu artık derslere ağırlık vericek seneye 85 üzeri için çalışmalara devam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…