fizigin cok guzel masaallah ..yuzunu de toparlaman gerekiyor algida secicilEki Görüntüle 2685186 Spor yapılır fotosu atılır
nasil motive edici bir yazi tesekkurlerHedefimiz 1 hafta değil her hafta 1. cilik
2.grup
Felicio
Ben haftalık ortalama 700 gram vermeyi planlıyorum o da ortalama %1,2 civarı yapar
@leydii18
Canım şu 3 haftada en azından daha çok gel aramıza haftaya 13 ünde kamp başlatacağız ona da katılımını bekliyorum
@Kmsl Hnd
Duraklama dönemine bir son verelim senin çok güzel kg verdiklerini de gördümmuhakkak eksiyle gelelim
@birmuhendisanne
Bu hafta yine yüksek kg vereceğini düşünüyorum daha çok katılım sağlarsan her hafta olur birmühendisarkadaşım ❤❤❤
Diyette
Sen sporda çok iyi gidiyorsun sıfır kaçamakla kesin 1. Yapacaksın bizi
Tesnim1903
Proteine dikkat edince bence çok güzel sonuçlar gelecek heyecanla bekliyorum
@Bonus
Aynı takımdayız artık bizim için de istikrar bekliyoruz 3 haftada 3-5 kg Verde kimmiş bonus herkes tanısın
@Lili 38
Lilim sen zaten efsanesin
Yazankalem
Sporu devam ettirirsen önünde hiç birşey duramaz bence ❤❤❤
@missadangel
Canım seninle birlikteyiz gösterelim günlerini
@zipzip
Kaptanım 13 ünde kampa ve spora sizde katılıneksi gelen olmasın lütfen hedefler tutturulacak ❤❤❤
Elhan
Dediğini yaparsın biliyorum hedefini gördüm şimdiden kolaylıklar diliyorum
Çok geçmiş olsun canımMaalesef eşimin Covit testi pozitif. İş arkadaşından kaptı. muhtemelen bende öyle Pozitifim yeni başlamıştım diyete ama başla zamana kaldı bitsin şu bela geleceğim yineDua edin 5 aylıkta bebeğim var atlatırız inşallah
Ne güzel olur valla keşke her gün çıkabilsemHedefimiz 1 hafta değil her hafta 1. cilik
2.grup
Felicio
Ben haftalık ortalama 700 gram vermeyi planlıyorum o da ortalama %1,2 civarı yapar
@leydii18
Canım şu 3 haftada en azından daha çok gel aramıza haftaya 13 ünde kamp başlatacağız ona da katılımını bekliyorum
@Kmsl Hnd
Duraklama dönemine bir son verelim senin çok güzel kg verdiklerini de gördümmuhakkak eksiyle gelelim
@birmuhendisanne
Bu hafta yine yüksek kg vereceğini düşünüyorum daha çok katılım sağlarsan her hafta olur birmühendisarkadaşım ❤❤❤
Diyette
Sen sporda çok iyi gidiyorsun sıfır kaçamakla kesin 1. Yapacaksın bizi
Tesnim1903
Proteine dikkat edince bence çok güzel sonuçlar gelecek heyecanla bekliyorum
@Bonus
Aynı takımdayız artık bizim için de istikrar bekliyoruz 3 haftada 3-5 kg Verde kimmiş bonus herkes tanısın
@Lili 38
Lilim sen zaten efsanesin
Yazankalem
Sporu devam ettirirsen önünde hiç birşey duramaz bence ❤❤❤
@missadangel
Canım seninle birlikteyiz gösterelim günlerini
@zipzip
Kaptanım 13 ünde kampa ve spora sizde katılıneksi gelen olmasın lütfen hedefler tutturulacak ❤❤❤
Elhan
Dediğini yaparsın biliyorum hedefini gördüm şimdiden kolaylıklar diliyorum
Canım çok çok geçmiş olsun , inşallah hemen atlatıp sağlığınıza kavuşursunuzMaalesef eşimin Covit testi pozitif. İş arkadaşından kaptı. muhtemelen bende öyle Pozitifim yeni başlamıştım diyete ama başla zamana kaldı bitsin şu bela geleceğim yineDua edin 5 aylıkta bebeğim var atlatırız inşallah
fizigin cok guzel masaallah ..yuzunu de toparlaman gerekiyor algida secicil
nasil motive edici bir yazi tesekkurler
Hamdolsun ablacım oglumu sınava getirdim şimdi çıktı.eve gidiyoruz sen nasilsin
Kızlar buldugum en son listeye göre hesapladım, 2. Grup kazandı, bunu biliyorduk zaten
Artık darısı yeni listenin başına
ben bakim tuyolarini cok seviyorum bende acigim..verdigim adrese gir ona sabrin gelmezse tanaka yuz masaji var aslinda butin bu unluler bu kadinin yuz hareketlerini yapiyorlar..tanaka askina (benim yanaklar cökuk hala ama esim cok azalmis diyor bende fark ettim ins devam eder ❤Yüzüm derken , nasıl bir toparlama yapıyım , fikirlere açığım bakım güzellik bayılırım
Minik minik başlıyorum tatlım sahalar yeterince boş kaldı.Canım inşallah güzel geçmiştir
Tebrik ediyorumkilo verip hafifleyen herkese bravo
Diyorum ki 24 -25 eylülü bekleyin
Vay kankicim spor sahalarına dönmüşsün harika
Cancağızım burdayım
Yarın da pek giremeyebilirim,
ben bakim tuyolarini cok seviyorum bende acigim..verdigim adrese gir ona sabrin gelmezse tanaka yuz masaji var aslinda butin bu unluler bu kadinin yuz hareketlerini yapiyorlar..tanaka askina (benim yanaklar cökuk hala ama esim cok azalmis diyor bende fark ettim ins devam eder ❤
Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdinBu aralar birazcık stresim var enerjimde kalmadı diyetide sporuda etkiledi zatenpazar akşamı girmeye çalışacağım en olmadı pazartesi sabah enerjimi toplayıp gelirim inşallah sizler sporları bırakmayın eksik bildirim olmasın
Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olurZıpzıp ayırmış sizi
Dinlenme günüTatlım off günü nasıl bir şey...
Canım birtanesin senBugün tartıda ben 63 geldim. Dum 61 buçuk gelen bentum motivasyonum bitti gibi oldu sonra leylanın mesajıyla dayan dilek biraz daha dedim du bakalim motivem gelir gelir umarim.
Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyinMaalesef eşimin Covit testi pozitif. İş arkadaşından kaptı. muhtemelen bende öyle Pozitifim yeni başlamıştım diyete ama başla zamana kaldı bitsin şu bela geleceğim yineDua edin 5 aylıkta bebeğim var atlatırız inşallah
Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzünkizlar bu aralar bana ne oldu bilmiyorum herkesin yuzune yanaklarina bakar oldum algida secicilik olduyuz yogasina basladim kilo verdikce sarkiyor yuz walla cok etkili olmaya basladi instagram dan catlak bir bayan var cok sevdim sabirla yuz yogasi vucut fircasi hepsjni yapiyorum iki ay a fistik gibi olurum ins adresi figenyilmazsahiner.fy instagrami kesin bakin allah razi olsun dersiniz .
Çok güzelsin canımYüzüm derken , nasıl bir toparlama yapıyım , fikirlere açığım bakım güzellik bayılırım
İyi akşamlar herkese. Nasılsınız
Sabah
Kahvaltım geçe kaldı sınav görevim vardı
Domates
Salatalık
Zeytin ezmesi
Peynir
Bi dilim su böreği
Öğlen
Türk kahvesi
Armut
Akşam
Tavuk sote
Mercimek çorbası
Salata
Su böreği yemeseydin mükemmel diyecektimSabah
Kahvaltım geçe kaldı sınav görevim vardı
Domates
Salatalık
Zeytin ezmesi
Peynir
Bi dilim su böreği
Öğlen
Türk kahvesi
Armut
Akşam
Tavuk sote
Mercimek çorbası
Salata
Beni de tırmaladı yiyince valla Teşekkür ederimTatlış sen nasılsın , umarım daha iyisindir bebişler büyüdü mü
Afiyet olsun birtek su böreği biraz gözümü turmaladı, spor olsaydı asla görmezdim
Teşekkür ederim fırından yeni çıkmış öyle güzeldi ki dayanamadımSu böreği yemeseydin mükemmel diyecektimyine de güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?