Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fizigin cok guzel masaallah ..yuzunu de toparlaman gerekiyor algida secicil
nasil motive edici bir yazi tesekkurler

Ne güzel olur valla keşke her gün çıkabilsem

kizlar bu aralar bana ne oldu bilmiyorum herkesin yuzune yanaklarina bakar oldum algida secicilik oldu yuz yogasina basladim kilo verdikce sarkiyor yuz walla cok etkili olmaya basladi instagram dan catlak bir bayan var cok sevdim sabirla yuz yogasi vucut fircasi hepsjni yapiyorum iki ay a fistik gibi olurum ins adresi figenyilmazsahiner.fy instagrami kesin bakin allah razi olsun dersiniz .

Canım çok çok geçmiş olsun , inşallah hemen atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz

Hamdolsun ablacım oglumu sınava getirdim şimdi çıktı.eve gidiyoruz sen nasilsin

Canım inşallah güzel geçmiştir

Kızlar buldugum en son listeye göre hesapladım, 2. Grup kazandı, bunu biliyorduk zaten

Artık darısı yeni listenin başına

Tebrik ediyorum kilo verip hafifleyen herkese bravo

Diyorum ki 24 -25 eylülü bekleyin

Vay kankicim spor sahalarına dönmüşsün harika

Cancağızım burdayım

Yarın da pek giremeyebilirim,

Yüzüm derken , nasıl bir toparlama yapıyım , fikirlere açığım bakım güzellik bayılırım
ben bakim tuyolarini cok seviyorum bende acigim..verdigim adrese gir ona sabrin gelmezse tanaka yuz masaji var aslinda butin bu unluler bu kadinin yuz hareketlerini yapiyorlar..tanaka askina (benim yanaklar cökuk hala ama esim cok azalmis diyor bende fark ettim ins devam eder ❤

Minik minik başlıyorum tatlım sahalar yeterince boş kaldı.

Bakıcam mutlaka, yüz vücut bakımımı yaparım mutlaka, yaşıma göre de çok iyidir, cildim, ama sarkmaya meyilli, fransız askısını araştırıyorum tam karar vermiş değilim, bir işin içine girince de çıkamıyorsun çok masraflı.

Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdin Az dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt
Zıpzıp ayırmış sizi
Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur
Tatlım off günü nasıl bir şey...
Dinlenme günü Türkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı
Bugün tartıda ben 63 geldim. Dum 61 buçuk gelen ben tum motivasyonum bitti gibi oldu sonra leylanın mesajıyla dayan dilek biraz daha dedim du bakalim motivem gelir gelir umarim.
Canım birtanesin sen Kg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki
Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyin birşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım
Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün
Yüzüm derken , nasıl bir toparlama yapıyım , fikirlere açığım bakım güzellik bayılırım
Çok güzelsin canım Daha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok

sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterim Nasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir

İyi akşamlar herkese. Nasılsınız

Tatlış sen nasılsın , umarım daha iyisindir bebişler büyüdü mü

Sabah
Kahvaltım geçe kaldı sınav görevim vardı
Domates
Salatalık
Zeytin ezmesi
Peynir
Bi dilim su böreği
Öğlen
Türk kahvesi
Armut
Akşam
Tavuk sote
Mercimek çorbası
Salata

Afiyet olsun birtek su böreği biraz gözümü turmaladı, spor olsaydı asla görmezdim

Sabah
Kahvaltım geçe kaldı sınav görevim vardı
Domates
Salatalık
Zeytin ezmesi
Peynir
Bi dilim su böreği
Öğlen
Türk kahvesi
Armut
Akşam
Tavuk sote
Mercimek çorbası
Salata
Su böreği yemeseydin mükemmel diyecektim yine de güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…