Muhteşem. Ben her daim varım.Herkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel bir hallerimize ulaştıracağız En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
PAPATYAM sudem34 asysss Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Zeynolin44 Puffer sonngulen Gulumse24 S safsular Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz Tesnim1903 @Bonus Lili 38 @Yazan kalem @missadangel Zipzip- sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07 @Elhan
Sağol canım benim
sağol canımE Elif_Eylul geçmiş olsun.
Sağol ablacim yapiyorum hepsiniE Elif_Eylul Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Kendine çok dikkat et. Sıcak, ütü veya termofor iyi gelebilir.
Ben gönüllülük taraftarıyımHerkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
PAPATYAM sudem34 asysss Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Zeynolin44 Puffer sonngulen Gulumse24 S safsular Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz Tesnim1903 @Bonus Lili 38 @Yazan kalem @missadangel Zipzip- sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07 @Elhan
Umarım sabaha iyi kalkarsın canım, çok yoruldun bir süredir.Simdi krem surduk canim iyi değilim gibi bakalim artik nolcak sagol
İnşallah canimUmarım sabaha iyi kalkarsın canım, çok yoruldun bir süredir.
Canım günün sporları internet videoları şeklinde ise ben yapamam çünkü netim sınırlı uzaktan eğitim çocuk falan filan .Herkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
Süper canım ellerine sağlık. Çok şükür sıkıntılarımi atlattım sayılır, yarın beslenme ve sporla ilgili iki programa başlıyorum. Sabahtan ölçülerimi de alıp full motivasyon başlıyorum, bakalım sonuçlar nasıl olacak. Senin paylaşacağın sporları da heyecanla bekliyorumHerkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
PekiVee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarımakarşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor herkesten tam motivasyon bekliyorum karar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip
PAPATYAM sudem34 asysss Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen sonngulen Gulumse24 S safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim
Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla
Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki
sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak
Haydi süper Bir hafta olsun
Ayrıca yok öyleFelicio Lili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz
Resim olarakta atarım hiç sıkıntı değil yapmak istedikten sonra Her desteği sağlarım benCanım günün sporları internet videoları şeklinde ise ben yapamam çünkü netim sınırlı uzaktan eğitim çocuk falan filan .
Boosted filan 5k videolarım bile gitti format çekince onlara ekstra puan vs olacaksa olmaz ama listede 24 kisi var sadece ben böyleyim diye vazgeçme çoğunluk ne derse o olsun.Ama ben yürüyüş dışında bölgesel ve adım dışında zor biraz.
Çok zaruri bir durum olursa tekrar boosted indirebilirim.
Afiyet olsun canımİyi geceler. Menümü vereyim.
Kilom.86.5
Sabah.
2 bardak çay.
2 kaşık menemen.
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak form çay
Öğlen
1 kase pudink
2 tane peynirli börek.
Akşam patlıcan musakka
90 dk tempolu yürüme.
15 dk.bisiklet çevirme
2, 5 lt su
Sabah görüşmek üzere. İyi uykular.
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Katılım çok az oluyor birde böyle deneyelim dedikBen gönüllülük taraftarıyım ❤❤❤ Zorunluluk no no
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?