Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi Geceler Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:2 domates,salatalık ,omlet,peynir,Maydonoz,
Ara:1 tane şeftali
Akşam yemeği:İnce lavas üstüne biber,domates,peynirle diyet pizza,ayran,salata

10000adim:150puan
Leslie 5kwalk:180 puan
Toplam:330puan

Ayağım agridigi için bu kadar yapabildim
N Nidsalii , Zipzip-

Muhteşem. Ben her daim varım. hedefime ulaşıncaya kadar.

Ben gönüllülük taraftarıyım Zorunluluk no no

Canım günün sporları internet videoları şeklinde ise ben yapamam çünkü netim sınırlı uzaktan eğitim çocuk falan filan .

Boosted filan 5k videolarım bile gitti format çekince onlara ekstra puan vs olacaksa olmaz ama listede 24 kisi var sadece ben böyleyim diye vazgeçme çoğunluk ne derse o olsun.Ama ben yürüyüş dışında bölgesel ve adım dışında zor biraz.

Çok zaruri bir durum olursa tekrar boosted indirebilirim.

Süper canım ellerine sağlık. Çok şükür sıkıntılarımi atlattım sayılır, yarın beslenme ve sporla ilgili iki programa başlıyorum. Sabahtan ölçülerimi de alıp full motivasyon başlıyorum, bakalım sonuçlar nasıl olacak. Senin paylaşacağın sporları da heyecanla bekliyorum

Vee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarımakarşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor herkesten tam motivasyon bekliyorumkarar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip
PAPATYAM sudem34 asysss Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen sonngulen Gulumse24 S safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim
Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla
Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki
sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak
Haydi süper Bir hafta olsun
Ayrıca yok öyle Felicio Lili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz

Peki

Resim olarakta atarım hiç sıkıntı değil yapmak istedikten sonra Her desteği sağlarım ben

Afiyet olsun canım
Menüde kaçamaklar görüyorum sende benim gibi haftasonuzedelerindensin hafta içi diyete asılalım
Afiyet olsun menüde sporda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…