Tarti farkida olabilir cuma gunu gercek kilonu öğreneceğiz
Ip icin acele etme bence 7li 8 li kilolarda daha rahat atlarsin
Ben ipimi bimden almıştım, spor magalarinda da satiliyor
Kacamak yapmaya erken baslamişsin ilk zamanlar çok güzel kilo verirsin bence bu zamanların kiymetini bil sonra Gr larla yarisacaksin bu kiloda ip atlamak olmaz bileklere yük biner sağlıklı olmaz senin için sana en uygun spor tempolu yürüyüş ve evde leslie ola bilir şimdiden dambıl varsa kol çalışmaya basla benim kollar bıngıl bıngıl oldu sadece kollarımda birde iç bacak da sarkma oldu simdiden önlemini almış olursun hedefe odaklan kaçamak yapma
Arkadaşına saglikli beslenmeyi ogret bence en guzeli bu olacakslında kendi başıma kaçamak yapmıyorum. Bir tek bu arkadaşımın yanında tetikte olmam lazım, çünkü çok sık görüşüyoruz. O pizzaları götürürken arkamı dönüp yoğurt kaşıklamayı kabullenmem lazım. Kullandığım ilaç iştahımı kesiyor zaten, yaramazlık yapayım diye aklımdan hiç geçmiyor .
Tamam o zaman DünBence her birimiz her gün yapmaya niyet edelim. 8-10 puanlık günlük sporlar da çok iyi fikir. Aslında herkeste dumbell var mı bilmiyorum ama alınabilecekse günlük ağırlık antrenmanı da eklesek, her gün değişse, farklı kas gruplarını çalıştırmak için de çok güzel bahane olur. Ya da belki kendi ağırlığımızı kullanarak da yapabiliriz bazı hareketleri, ya da farklı şekilleri de vardır mutlaka. Belki bir bilen vardır.
Ama 100 ya da 150 puan diye adını koymayalım. Yüksek motivasyon şahane bir şey, hedef koymak da güzel ama herkesin hayatı farklı. Kiminin çok vakti var, kiminin yok. Hasta olduğumuz, iyi hissetmediğimiz günler olur, misafir olur. Üstelik bence hiç spor yapmayan birinin bile kendince 30 puanla başlayıp 35 40 diye artırıp grupla yarışamasa bile kendiyle yarışması da motivasyon verir.
Ama menü yazmak bir zorunluluk olmalı, kesinlikle katılıyorum. Bunu takip etmek, yazmayanlara duruma göre ceza vermek lazım. Mesela ben haftasonu buraya giremeyeceğim ve menü yazmayacağım diye biraz kaçırdım. Bence böyle zamanlarda geriye dönük menü de yazabiliriz.
Hiç kapışmıyoruz1. Belli o da biziz
Arkadaşına saglikli beslenmeyi ogret bence en guzeli bu olacak
Tamam o zaman DünFelicio da demişti zorunluluk olmasın Ama günlük spor belirler puanını yüksek tutarız spor yarışması için daha iyi olur
Sürekli gorustugun arkadaşın varmış benim eşim haftanın 5 günü evde tatlı yapmıyorum diye baklava getirdiğini bilirim onlar yerken ben diyetime sağdik kaldım bu ortamlar her zaman olacak malesef ama sen hedefinden şaşma diğer günler verdiğin emeginde ziyan olur gider bu güne kadar yedikte ne oldu tadını biliyorum de yeme ben kendime bunu inandirmistim yedim diye bu hale geldim dedim yemiycem kilo verdiğin zaman emin ol hiç bir yiyecekte tartıda gördüğün eksilerin mutluluğunu bulamayacaksınHangi 8'li ama? 89 var, 81 var.
Aslında kendi başıma kaçamak yapmıyorum. Bir tek bu arkadaşımın yanında tetikte olmam lazım, çünkü çok sık görüşüyoruz. O pizzaları götürürken arkamı dönüp yoğurt kaşıklamayı kabullenmem lazım. Kullandığım ilaç iştahımı kesiyor zaten, yaramazlık yapayım diye aklımdan hiç geçmiyor .
Bir de bu 1-2 gün yine kendi evimde olmayacağım, spor yapmak için fırsat yaratmam lazım. Belki sizin leslie'leri denerim. Hiç yapmadım açıkcası. :) Sanırım olduğun yerde yürüme hareketleri falan yapıyorsun.
Arkadaşının kilo problemi varmı onuda davet et buraya belki onada iyilik yapmış olursun o sana iyilik yapmıyor aklında bulunsun arkadaşına deki gülümse25 sana selamı var beni yanına getirmesinHahaha.Doğru da zor biraz. En iyisi ben kilo vereyim, o bana özenip kendi de başlasın. :)
Anlaştık.
Suyu az içtiğin için ödem ola bilir bende suyu az içinde ertesi gün artı geliyorumGünayydın ❤
109.4 çıktım yine bu sabah halbuki dün 109 dum
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canım hepimize bol eksili hafta olsunGünaydın herkese. Hayırlı haftalar ❤
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel sorunsuz stressiz bir hafta diliyorum herkese
Günaydın sanada bol bol eksilerGunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr bol eksiler
Günaydın eksi ile haftaya başlamışsın güzel canımKizlar günaydın,
Cuma 66,2 kg
Pazartesi 66,1 kg
Fark: 100 Gr.
Günaydın güzel eksiKilo bildirimim
Cuma :72,5
Pazartesi : 72,1
Fark : 400 gr
Günaydın sende haftaya eksi ile baslayanlardansin gayet güzelGünaydın Hanımlar
Önceki kilo 80.8
Şimdiki kilo:80.5
Günaydın güzel başlamışsın haftayaCuma 67.5
Bugün 67.3
Aslında dün 67.1 gelmiştim ama hayırlısı bakalım fark -200
Günaydın ☀ ☀☀☀
+300 geldim
Cuma 57,8
p.tesi 58,1
Günaydın kızlar
Cuma adet oldum sandım ama devam etmedi, bu gece beni uyutmadi ağrı bugün başladı.
Cuma :70.7
Bugün: 71.1
Adettendir diyorum yoluma devam ediyorum
Cumadan bugüne artı 600gr
Bende haftaya artı ile başlayanlardanim neden kaynaklı bilemiyorum hafta sonu kacamaklarida kaynaklı diye düsünuyorumHerkese günaydın.
Açıkcası ben pazartesi tartıldığımızı unutmuşum. Uyanınca hatırladım. Haftasonunu da çok iştahlı bir arkadaşımın yanında geçirdim ve kaçamaklarım oldu. Önce sonucu yazayım en iyisi.
Cuma = 91.6
Bugün= 93
Tuzlu çok yedik, bir kısmı tuzdandır diye umuyorum. Bir de hala arkadaşın evindeyim, kendi tartımla değil onunkiyle tartıldım. Ne kadar sağlıklı bir sonuç emin değilim. Ama cuma takıma eksi getirmeyeceğim, elimden geldiğince iyi bir yüzdeyle katkıda bulunacağım. Panik yok.
Bir de sorum var. 3 ip 1 puan olunca ip atlamak çok çekici görünüyor gözüme. :) Ama şu an biraz ağırım, malum. Bu kilolarda ya da bunlara yakın ip atlayan, atlayan tanıdığı olan oldu mu? Deneyimli arkadaşlar kaçta başlasam uygun olacağını düşünürler? Bir de bu ipleri nereden alıyoruz?
Gunaydin canım dunku menun nasildi kacamak varmiydi ya da su miktarida onemli cumaya eksiler gelecekGünayydın ❤
109.4 çıktım yine bu sabah halbuki dün 109 dum
Tartidan tartiya fark olabilir canim evdeki tartini baz alŞimdi kayınvalidem de tartıldım 79.9 çıktı bilmem ki hangi tartıya inanayım.Kayinvalidem tartisini yeni almis
dun pogaca vardi menunde belki o etki etmistir cumaya kadar kacamaksiz menulerle eksilerin gelecegini düşünüyorumBende haftaya artı ile başlayanlardanim neden kaynaklı bilemiyorum hafta sonu kacamaklarida kaynaklı diye düsünuyorum
Cuma 76.7
Bugün 77
Sürekli gorustugun arkadaşın varmış benim eşim haftanın 5 günü evde tatlı yapmıyorum diye baklava getirdiğini bilirim onlar yerken ben diyetime sağdik kaldım bu ortamlar her zaman olacak malesef ama sen hedefinden şaşma diğer günler verdiğin emeginde ziyan olur gider bu güne kadar yedikte ne oldu tadını biliyorum de yeme ben kendime bunu inandirmistim yedim diye bu hale geldim dedim yemiycem kilo verdiğin zaman emin ol hiç bir yiyecekte tartıda gördüğün eksilerin mutluluğunu bulamayacaksın
Arkadaşının kilo problemi varmı onuda davet et buraya belki onada iyilik yapmış olursun o sana iyilik yapmıyor aklında bulunsun arkadaşına deki gülümse25 sana selamı var beni yanına getirmesin
Amin canım seninde terazi miBenimde kızım ekim de 4 ne gircek inşallah:) allah dertlerini göstermesin evlat baska
Herkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
@PAPATYAM @sudem34 @asysss @Orjinalisim F FaunaaaYazagelen @Zeynolin44 @Puffer @snglmlk Gulumse24 @safsular Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz Tesnim1903 Bonus @Lili 38 @Yazan kalem missadangel Zipzip- @sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07 @Elhan
Günaydın kaptanım nasılsınGunaydin kizlar
Sana da canım gunaydinGünaydın kızlar güzel sorunsuz stressiz bir hafta diliyorum herkese
Sana da günaydın canımGünaydın herkese. Hayırlı haftalar ❤
Iyiyim canim sen nasilsin ❤❤Günaydın kaptanım nasılsın
Guzel eksi görmüşsün canim cumaya listeye gireceksinSabah tartıldım
84.7
Cuma 85.1 di :)
Hedefimi 82 olarak güncelleyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?