Şuan üzerimi giyinmemiş olsaydım hemen denerdim ama giyindim anneme gidicem arabamı bekliyorum. Bugün annemdeyim yarın menemen yapıcaz akşamdan başlıcaz Allah izin verirse hazırlamaya, sporu nekadar yapabilirim emin değilimMerhabaBugün egzersiz bırakıp kaçayım Eki Görüntüle 2686489
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz
Eki Görüntüle 2686491
Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz
@PAPATYAM @asyssssudem34 @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @snglmlk @Felicio Lili 38 Zipzip- @Yarenzzzz @Tesnim1989 @missadangel @Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz
Güzel günleriniz olsun
Sağol canim bugun daha iyiyim ama yerini belledi sanirim ses geliyo yürürkenGünaydın E Elif_Eylul bugün nasılsın?
Dun tarlada belim kitlendi kaldı ablacimCanım geçmiş olsun. Noldu bebem
Tabiki içilir ben hep ictim arti ramazanda kefirle oruç tuttum nerdeyse süt ürünlerinden en saglikli olanidirEmzirirken kefir icilirmi bilen varmi
Cuma 86.4 olarak bildirim yapmistin abla 200 gram artisin cumaya kadar gidecektirBugün kilom 86.6 gecen hafta not almadım ama sanırım 86.7 idi unuttum. Üzgünüm. henüz ayrıntılı kullanamıyorum programı. Güzel eksilerde buluşalım.
Guzel eksi canim tebrik ederimSelam kızlar
Cuma 73.6
Bugün 73.2
Fark -400
Yağ ve su ölçümü yaptım.
Paylaşıyorum
7 Haziran -7 Eylül arası
3 aylık fark yüzde 9.5 yağ azalmış
Yüzde 6,7 su artmış vücutta
Bugün diyetimin 3 ay bitimi.
1.ay 4400 gram
2.ay 1800 gram
3.ay 3500 gram gitmiş.
Toplamda 9700 gram.
Bakalım 4. Ay kilo yağ su ve beden ölçüleri ne olacak
Merhaba canimHerkese merhaba
MerhabaBugün egzersiz bırakıp kaçayım Eki Görüntüle 2686489
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz
Eki Görüntüle 2686491
Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz
@PAPATYAM @asyssssudem34 @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @snglmlk @Felicio Lili 38 Zipzip- @Yarenzzzz @Tesnim1989 @missadangel @Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz
Güzel günleriniz olsun
Selam kızlar
Cuma 73.6
Bugün 73.2
Fark -400
Yağ ve su ölçümü yaptım.
Paylaşıyorum
7 Haziran -7 Eylül arası
3 aylık fark yüzde 9.5 yağ azalmış
Yüzde 6,7 su artmış vücutta
Bugün diyetimin 3 ay bitimi.
1.ay 4400 gram
2.ay 1800 gram
3.ay 3500 gram gitmiş.
Toplamda 9700 gram.
Bakalım 4. Ay kilo yağ su ve beden ölçüleri ne olacak
Herkese merhaba
Fıstıksın fıstık sen korumaya devamVe size beklerken foto atayım en en kilolu göründüğüm eteğin badim buydu baya zayiflamisim
Acaba o nur yüzünü neden göstermedinVe size beklerken foto atayım en en kilolu göründüğüm eteğim cunku kiloş ve badim buydu baya zayiflamisim
Nassinnn canimMerhaba canim
İyiyim azcikta olsa canim sagolCanım ben yaptım videoyu 2 set 20 dakika 100 mü sayıcan ? 200 mü ?
Ancak çok etkili bir çalışma değil tatlım, evru karadumanın kiler daha etkili tuğba yüksel bile başlangıç seviyesinden hallice ama yine de hissettiriyor
Ellerine sağlık ben görevimi yerine getirdim
Harika sonuçlar emeğine sağlık süpersin
Canım nasıl oldun
Fıstıksın fıstık sen korumaya devam
Iyiyim canım sen nasil oldun agrilarin devam ediyor muAcaba o nur yüzünü neden göstermedin
Nassinnn canim
Napim sakincaliymis kimse paylasmiyorAcaba o nur yüzünü neden göstermedin
Nassinnn canim
Aksam zor uyudum ama düne bakış biraz iyiyim korseyleIyiyim canım sen nasil oldun agrilarin devam ediyor mu
Kas gevşetici alabilseydin çok iyi olurdu, hızlı etki yapardıİyiyim azcikta olsa canim sagol
Canım su olan TBW yazıyor kas mı?Canım ben yaptım videoyu 2 set 20 dakika 100 mü sayıcan ? 200 mü ?
Ancak çok etkili bir çalışma değil tatlım, evru karadumanın kiler daha etkili tuğba yüksel bile başlangıç seviyesinden hallice ama yine de hissettiriyor
Ellerine sağlık ben görevimi yerine getirdim
Harika sonuçlar emeğine sağlık süpersin
Canım nasıl oldun
Fıstıksın fıstık sen korumaya devam
Kim.demiş onuNapim sakincaliymis kimse paylasmiyor
Aldım.ictim canim sürdükte kremiKas gevşetici alabilseydin çok iyi olurdu, hızlı etki yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?