Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba Bugün egzersiz bırakıp kaçayım
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz

Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz
PAPATYAM asysss sudem34 Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen sonngulen Felicio Lili 38 Zipzip- Diyette Tesnim1903 missadangel Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz
Güzel günleriniz olsun

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar canım bende senin kilolardan geldim o yüzden nasıl bir duygu olduğunu çok iyi anlıyorum benim için 75 altı hayaldi o zamanlar ama isteyince gerçekten oluyormuş öncesi sonrası resimlerinde giden 27 değil 40 kilo gibi duruyor ben kendime ne kadar kötülük etmişim diyorum sende yaparsın inanıyorum sadece birazcık sabır gerektiriyor tabiki hayatımızdan hiç bir şeyi çıkarmak mümkün değil ölçülü yedikten sonra sorun olmaz ben 25 kilo verip 2 yılda geri almış biriyim ama hata yaptim çünkü hayatımdan herşeyi bir anda cikardim ve yediğim zaman tartıda direk artı gördüm ve bu hayatım boyunca böylemi olacak dedim diyeti bıraktım şimdi istediğim herşeyi dengeleyerek yiyorum nisandan beri kilomu koruyorum eskiden olsa hemen geri alıyordum makarna pilav tatlı hamur işi ekmek hepsini hayatımdan cikarmiştim ama bu kez hepsini yedim gözüm kalıp saldirmadım hiçbir şeye el birliğiyle hep beraber hedeflerimize ulaşıcaz ins Allah

Benim için de 75 in üstü çok uzaktı daha geçen yıl. Ne oldum demeyeceksin misali... Salgın süresince kaldığım evde ayna da yoktu. Sonra kendi evime geldim aynaya bir baktım, şikayet ettiğim 70'lerde aslında fena görünmediğimi fark ettim. Şimdi göbeğim kendi başına bir dünya oldu. Hiçbir zaman popom olmamıştı, popom bile hipopotam poposu gibi oldu. 80'i görsem ilk sevincimi yaşayacağım. Oysa korkunç bir rakamdı 80.

27 kilo müthiş fark zaten. Bir kilo yağ yaklaşık 1 litre yer kaplıyor. 1,5 damacana yağ yapar 27 kilo, müthiş bir fark yapar yani. 5 kilo bile dünya fark ama hep küçümseme eğiliminde oluyoruz. :)

Onları yiyerek iyi kilo vermişsin. Pilavla tatlıyla kilo verileceğini hayal etmezdim hiç. :) Gerçi sanırım sen de çok nadir, tadımlık yemişsindir.

Yarışma geçmişine baktım da, sen 1 yılda neredeyse 100 kilodan mı indin aşağı? Hem de yiyerek? Nasıl yaptın bunu ya?

teşekkürler deneyeceğim mutlaka

teşekkürler
hepimiz ulaşırız inşallah hedeflerimize

Tartım 4 5 aydır komşumdaydı simbo fazla tartıyor dedi pili bitmiş pilini değiştir miş. Dedim bi bakam bozuk mu kızımın geçen hafta tartmıştım kilosunu biliyordum kendimide geçen pazar babamlara tartmıştım tartıldım kızını da tartım tartı doğru. Zaten supurgem fırınım bozuldu

Ellerine sağlık canım ben bunu yapar bi 100 puanda burdan kaparım

İnşallah hedefimize kavuşuruz, baktım benim tartı cozutuyor yine yeni tartı alırım yağ kas ölçenlerden hedefi tuttururum bu sefer benden kaçamaz zaten şekersiz beslenmeye de başladım

Bu paylaşım süper olmuş en azından fikir olur günlük bizlere de, çok teşekkürler canım

Selam kızlar
Cuma 73.6
Bugün 73.2
Fark -400
Yağ ve su ölçümü yaptım.

Paylaşıyorum
7 Haziran -7 Eylül arası
3 aylık fark yüzde 9.5 yağ azalmış
Yüzde 6,7 su artmış vücutta
Bugün diyetimin 3 ay bitimi.

1.ay 4400 gram
2.ay 1800 gram
3.ay 3500 gram gitmiş.

Toplamda 9700 gram.
Bakalım 4. Ay kilo yağ su ve beden ölçüleri ne olacak

Kendime ödül günleri koydum 15 günde cuma kuranimiz vardı orda kaçamak yapıyordum onun harici kaçamak yapmazdım da zatın direk kilo yapmaz ödem yapardı sonra telafi ederdim diyetisyene gittim 6 öğün beslendim günde 6 dilim ekmek vardı millete alay konusu bile olmusumdur günde kaç ekmek diyon diye karbonhidrati öğlen proteini ve sebzeyi akşam tuketmeye çalıştım paso yemek yiyordum anliycan ana öğün sonrası ara öğün hazirliyordum yemek bile istemiyordu canım ama veriyordum yani şimdi kilo azaldığı için if yapıyorum öğlen kahvaltı akşam en geç 18 de yemeğimi yemiş oluyorum 2 aşa 2 yukarı gidip geliyorum diyet yaptigim söylenemez çabuk gelen çabuk gidiyor biraz sıksam 1 günde 1 kilo verdigimi bilirim seninde öyle olacak emin ol yavaş yavaşda olsa gidecek ben ilk ay 6 kilo vermiştim tabi çoğu ödemdir ama o bile mutlu etmişti beni daha çok hırs yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…