Zaten bu 24 eylüle kadar ne verirsem sonrasi koruma insaAllahValla bak bence koruma yap sen ben senin taytlı halinide gördüm vücut tipimiz benziyor demiştik hatta baya baya gitmiş işte helal olsun
Ahmet yengeçOğlum 31 Ekim akrep kızım 12 Aralık yay eşim 10 Haziran ikizler ben 1 temmuz yengeç hep zıt karakterler bir arada
Valla şimdi bakisiyoruz aramazda büyük var var inşallah devam ederIlk duyduğumda bende bende sevinmisdim
InsaAllahValla şimdi bakisiyoruz aramazda büyük var var inşallah devam eder
Ömer asafi eve nasıl sokuyorsun benim kız eve girmek istemiyor girincede ortalığı takan ediyor dün 2 saat odasini temizledim kiyafetlerini kesmiş model yapmış kendine hepsini çöpe bastım oda takiminin yer yeri fondöten olmuş onlarida çöpe attım gizli gizli makyaj malzemesi almış anasından kalma sankiAhmet yengeç
Muhammed terazi
Enes balık
Ömer asaf yay
Erkek ve kiz farklı oluyordur canım du korkutma beniÖmer asafi eve nasıl sokuyorsun benim kız eve girmek istemiyor girincede ortalığı takan ediyor dün 2 saat odasini temizledim kiyafetlerini kesmiş model yapmış kendine hepsini çöpe bastım oda takiminin yer yeri fondöten olmuş onlarida çöpe attım gizli gizli makyaj malzemesi almış anasından kalma sanki
Kiloyu cumaya halledersin canım ben sporla ilgili yazmak istiyorum. Kilon şu an fazla olduğu için eklemlere yük bindirecek hareketler yapmamalısın. Ben 78 kilo ile başladığımda jumping Jack en fazla 3 tane yapabiliyordum. İpsiz ip atlama 10 tane yapınca ağrım tutuyordu. O yüzden ilk zamanlar yürüyüş ve hafif Leslie yaptım, kilom 70in altına düşünce 2000 tane zıpzıp bile yapabilir oldum ve ağrı sızı yapmıyordu. Tanıdık birileri yok ancak kendimden örnek verebildim canım.Herkese günaydın.
Açıkcası ben pazartesi tartıldığımızı unutmuşum. Uyanınca hatırladım. Haftasonunu da çok iştahlı bir arkadaşımın yanında geçirdim ve kaçamaklarım oldu. Önce sonucu yazayım en iyisi.
Cuma = 91.6
Bugün= 93
Tuzlu çok yedik, bir kısmı tuzdandır diye umuyorum. Bir de hala arkadaşın evindeyim, kendi tartımla değil onunkiyle tartıldım. Ne kadar sağlıklı bir sonuç emin değilim. Ama cuma takıma eksi getirmeyeceğim, elimden geldiğince iyi bir yüzdeyle katkıda bulunacağım. Panik yok.
Bir de sorum var. 3 ip 1 puan olunca ip atlamak çok çekici görünüyor gözüme. :) Ama şu an biraz ağırım, malum. Bu kilolarda ya da bunlara yakın ip atlayan, atlayan tanıdığı olan oldu mu? Deneyimli arkadaşlar kaçta başlasam uygun olacağını düşünürler? Bir de bu ipleri nereden alıyoruz?
evet evet bendeki ölçüler de benzer yağım azalıp su oranın artmış su oranim az yağ oranım fazla imiş ikisi de normale inmişBende spor merkezinde falan yaptırdın sandım bak ne buldum tbw su miktarıymışEki Görüntüle 2686549
sağol canım.cok aşırı vermesem de benim için iyi sonuç eskiden 10 kiloyu 9 ayda veriyordum 20 li yaşlarda şimdi en azından 30 li yaşlarda 3 ayda verdimmükemmel bir sonuç o kadar emek var ki Her ay daha güzel sonuçlar olacaktır çok mutlu oldum senin adına
galiba darısı sana canımÇok güzel canım hep yağdan gitmiş sanırım
Hem tartı ile hem de bölgesel ölçülerle ölçtüm yakın skala aynı çıktı en azındanBiraz sıksam günde bir 1 ne demek yahu.Ne güzel bünyeymiş o.
Benim eski tartımda da vardı. Çok profesyonel cinsten, şu adam boyu kadar olan tartılardan olmayınca çok da doğru sonuç vermiyor sanki onlar.
US navy hesabı var. O güzel bence. Sadece mezura ve internet gerekiyor. Google'a "us navy body fat calculator" diye yazın. İlk sıralarda fitness.bizcalcs diye bir site var. Oraya girin, metric ve female seçeneklerin seçin. Sonra sırasıyla kilo, boy, bel, kalça, en ince yerinden boyun girin, o size hesaplıyor. Önce yağ yüzdenizi, sonra yağ kilosunu sonra da yağsız vücut ağırlığını yazıyor. O bayağı geçerli bir formül.
Benim kızda öyleÖmer asafi eve nasıl sokuyorsun benim kız eve girmek istemiyor girincede ortalığı takan ediyor dün 2 saat odasini temizledim kiyafetlerini kesmiş model yapmış kendine hepsini çöpe bastım oda takiminin yer yeri fondöten olmuş onlarida çöpe attım gizli gizli makyaj malzemesi almış anasından kalma sanki
Çok teşekkür ederim canım, bugün mutlaka yapacağım bunu. Ben her gün atarsan onu da yaparim ama seni zorlayacaksa haftalık tek atarsan onu da yaparım. Sen emek verip bulup paylaşıyorsun, kendi adıma ben de karşılıksız bırakmam ve yaparım.MerhabaBugün egzersiz bırakıp kaçayım Eki Görüntüle 2686489
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz
Eki Görüntüle 2686491
Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz
@PAPATYAMasysss sudem34 @Orjinalisim @Faunaaa Yazagelen sonngulen @Felicio Lili 38 Zipzip- @Yarenzzzz @Tesnim1989 @missadangel @Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz
Güzel günleriniz olsun
Süt alerjisi yoksa bebekte içilir canımEmzirirken kefir icilirmi bilen varmi
Tebrik ediyorum canım çok güzel gelişme, ölçülerindeki degsiliklik nasıl peki.Selam kızlar
Cuma 73.6
Bugün 73.2
Fark -400
Yağ ve su ölçümü yaptım.
Paylaşıyorum
7 Haziran -7 Eylül arası
3 aylık fark yüzde 9.5 yağ azalmış
Yüzde 6,7 su artmış vücutta
Bugün diyetimin 3 ay bitimi.
1.ay 4400 gram
2.ay 1800 gram
3.ay 3500 gram gitmiş.
Toplamda 9700 gram.
Bakalım 4. Ay kilo yağ su ve beden ölçüleri ne olacak
Düzeldik cnm akşam duzeldik bizim tartışmalar hemen baslar bırkaç saate biter şukurEvdeki huzursuzluk cok kötüdür yaa inşaallah gecicidir düzelirsiniz hemencecik bugun
Kiloyu cumaya halledersin canım ben sporla ilgili yazmak istiyorum. Kilon şu an fazla olduğu için eklemlere yük bindirecek hareketler yapmamalısın. Ben 78 kilo ile başladığımda jumping Jack en fazla 3 tane yapabiliyordum. İpsiz ip atlama 10 tane yapınca ağrım tutuyordu. O yüzden ilk zamanlar yürüyüş ve hafif Leslie yaptım, kilom 70in altına düşünce 2000 tane zıpzıp bile yapabilir oldum ve ağrı sızı yapmıyordu. Tanıdık birileri yok ancak kendimden örnek verebildim canım.
Iyiyim canım haberlerin guzel olmasina sevindimGüzel kadinlar nasılsınız ?Ben hastaneden geldim şimdi eve. gayet iyiyim rahminin durumu çok iyi dedi doktor 10 gün sonra yine kontrol. Duruma göre transfer için gün verecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?