Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahmet yengeç
Muhammed terazi
Enes balık
Ömer asaf yay
Ömer asafi eve nasıl sokuyorsun benim kız eve girmek istemiyor girincede ortalığı takan ediyor dün 2 saat odasini temizledim kiyafetlerini kesmiş model yapmış kendine hepsini çöpe bastım oda takiminin yer yeri fondöten olmuş onlarida çöpe attım gizli gizli makyaj malzemesi almış anasından kalma sanki

Erkek ve kiz farklı oluyordur canım du korkutma beni

Kiloyu cumaya halledersin canım ben sporla ilgili yazmak istiyorum. Kilon şu an fazla olduğu için eklemlere yük bindirecek hareketler yapmamalısın. Ben 78 kilo ile başladığımda jumping Jack en fazla 3 tane yapabiliyordum. İpsiz ip atlama 10 tane yapınca ağrım tutuyordu. O yüzden ilk zamanlar yürüyüş ve hafif Leslie yaptım, kilom 70in altına düşünce 2000 tane zıpzıp bile yapabilir oldum ve ağrı sızı yapmıyordu. Tanıdık birileri yok ancak kendimden örnek verebildim canım.

Bende spor merkezinde falan yaptırdın sandım bak ne buldum tbw su miktarıymışEki Görüntüle 2686549
evet evet bendeki ölçüler de benzer yağım azalıp su oranın artmış su oranim az yağ oranım fazla imiş ikisi de normale inmiş
mükemmel bir sonuç o kadar emek var ki Her ay daha güzel sonuçlar olacaktır çok mutlu oldum senin adına
sağol canım.cok aşırı vermesem de benim için iyi sonuç eskiden 10 kiloyu 9 ayda veriyordum 20 li yaşlarda şimdi en azından 30 li yaşlarda 3 ayda verdim

Ölçmek cok önemliymiş bence matematik hesabına vurunca insan daha iyi anlıyor farkı
Çok güzel canım hep yağdan gitmiş sanırım
galiba darısı sana canımspor etkili bence
Hem tartı ile hem de bölgesel ölçülerle ölçtüm yakın skala aynı çıktı en azından

Benim kızda öyle

Çok teşekkür ederim canım, bugün mutlaka yapacağım bunu. Ben her gün atarsan onu da yaparim ama seni zorlayacaksa haftalık tek atarsan onu da yaparım. Sen emek verip bulup paylaşıyorsun, kendi adıma ben de karşılıksız bırakmam ve yaparım.

Tebrik ediyorum canım çok güzel gelişme, ölçülerindeki degsiliklik nasıl peki.

Evdeki huzursuzluk cok kötüdür yaa inşaallah gecicidir düzelirsiniz hemencecik bugun
Düzeldik cnm akşam duzeldik bizim tartışmalar hemen baslar bırkaç saate biter şukur
Arkadaşları cagırmış hemen tamam demiş ki son zamanlarda cok gitti üst üste
Ben de surat yaptım dogrusu 3 cocukla akşama kadar vakit geciriyorum biraz ılgilensin cocuklarla istiyorum ondan gitmedi iptal etti sonuçta ben de özlüyorum onu

Teşekkür ederim fikir verdiğin için. :) O zaman 70'leri görene kadar yapmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…