- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Napiyosun minnak
Ben de sadece ölçülerle tahmini bakıyorumKaç fırın ekmek yememen lazımcanımsın
Epeydir ölçtürmedim ama en son yağ oranım %22 ydi, su normaldi
azıcık bişiler yapayım dedimNapiyosun minnakbakiyorumda cok guzel seyler hazirliyosun
Azbiseylermi yaptin sen oyle zannediyosun sanirimazıcık bişiler yapayım dedimsen nasıl oldun daha iyi misin
Ben en son bir bucuk sene olmustur yuzmeye yazildigimda salonun diyetisyeni olcmusdu % 18 çıkmıştı.
En güzel ölçüyle özellikle bel ölçüsüyle yağ oranı kabaca hesaplanabiliyor, çok site varBen de sadece ölçülerle tahmini bakıyorum
Ay bende sevinmistimBuyuk oglum yengeç ama hicde aslı yok bu soylemin desem yeridir
Kendime ödül günleri koydum 15 günde cuma kuranimiz vardı orda kaçamak yapıyordum onun harici kaçamak yapmazdım da zatın direk kilo yapmaz ödem yapardı sonra telafi ederdim diyetisyene gittim 6 öğün beslendim günde 6 dilim ekmek vardı millete alay konusu bile olmusumdur günde kaç ekmek diyon diyekarbonhidrati öğlen proteini ve sebzeyi akşam tuketmeye çalıştım paso yemek yiyordum anliycan ana öğün sonrası ara öğün hazirliyordum yemek bile istemiyordu canım ama veriyordum yani şimdi kilo azaldığı için if yapıyorum öğlen kahvaltı akşam en geç 18 de yemeğimi yemiş oluyorum 2 aşa 2 yukarı gidip geliyorum diyet yaptigim söylenemez çabuk gelen çabuk gidiyor biraz sıksam 1 günde 1 kilo verdigimi bilirim seninde öyle olacak emin ol yavaş yavaşda olsa gidecek ben ilk ay 6 kilo vermiştim tabi çoğu ödemdir ama o bile mutlu etmişti beni daha çok hırs yapmıştım
Bende fat ile TBW var .
Yağ ve su oluyor.
Muscle yok yani.
Yağ azalmış ortalama şu an vücut yağım.
Su da artmış yüzde 46 dan yüzde 53 e çıkmış
En güzel ölçüyle özellikle bel ölçüsüyle yağ oranı kabaca hesaplanabiliyor, çok site var
Bilmiyorumki ben anlamam zaten belkide dediğin gibidir. Yağım icin 18 dedi hatta nerende var senin bukadar yağ cok şaşırdım demişti.Tatlım o 18 kilodur %18 olabilmesi için en fazla 50 kilo olman lazım, hep karıştırılıyor maalesef
Ilk duyduğumda bende bende sevinmisdimAy bende sevinmistim
Oğlan dogurasim geldiIki numaramda terazi kendine aşırı güvenen beğenen konuşkan sempatik tüm dikkatleri ve ilgiyi üzerine çekebilen enerjisi albenisi super bir cocuktur
Ya Ne güzel zayıfcacık
Inanki dogurursan oyle dogur dogur insaAllahOğlan dogurasim geldi
Sanki seni hiç gormedik ne kapatiyon kız Lili sende heç bişey kalmamış benim yerime zayıfla sen her bişeyin gitmişVe size beklerken foto atayım en en kilolu göründüğüm eteğim cunku kiloş ve badim buydu baya zayiflamisim
Inanki dogurursan oyle dogur dogur insaAllah
Agzin bal yesin ama kilo yapmasin emiii yuzun gülsünSanki seni hiç gormedik ne kapatiyon kız Lili sende heç bişey kalmamış benim yerime zayıfla sen her bişeyin gitmiş
Hiç kızım olması onu bilemiyorum muhammed 27 eylül doğumlu eylül 22 den sonra doğur benim evlilik yıldönümümde doğdu muhammedHangi aya denk getirmem lazım kız içinde geçerlimi peki tugceden çok cekiyomda dağınık yönünden
Valla bak bence koruma yap sen ben senin taytlı halinide gördüm vücut tipimiz benziyor demiştik hatta baya baya gitmiş işte helal olsunAgzin bal yesin ama kilo yapmasin emiii yuzun gülsün
Aynen dogruya sana atmisdim demi sen daha iyi farkedersin şimdiValla bak bence koruma yap sen ben senin taytlı halinide gördüm vücut tipimiz benziyor demiştik hatta baya baya gitmiş işte helal olsun
Oğlum 31 Ekim akrep kızım 12 Aralık yay eşim 10 Haziran ikizler ben 1 temmuz yengeç hep zıt karakterler bir aradaHiç kızım olması onu bilemiyorum muhammed 27 eylül doğumlu eylül 22 den sonra doğur benim evlilik yıldönümümde doğdu muhammed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?