Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz sıksam günde bir 1 ne demek yahu. Ne güzel bünyeymiş o.

Bende fat ile TBW var .
Yağ ve su oluyor.
Muscle yok yani.
Yağ azalmış ortalama şu an vücut yağım.
Su da artmış yüzde 46 dan yüzde 53 e çıkmış

Benim eski tartımda da vardı. Çok profesyonel cinsten, şu adam boyu kadar olan tartılardan olmayınca çok da doğru sonuç vermiyor sanki onlar.

En güzel ölçüyle özellikle bel ölçüsüyle yağ oranı kabaca hesaplanabiliyor, çok site var

US navy hesabı var. O güzel bence. Sadece mezura ve internet gerekiyor. Google'a "us navy body fat calculator" diye yazın. İlk sıralarda fitness.bizcalcs diye bir site var. Oraya girin, metric ve female seçeneklerin seçin. Sonra sırasıyla kilo, boy, bel, kalça, en ince yerinden boyun girin, o size hesaplıyor. Önce yağ yüzdenizi, sonra yağ kilosunu sonra da yağsız vücut ağırlığını yazıyor. O bayağı geçerli bir formül.

Hiç kızım olması onu bilemiyorum muhammed 27 eylül doğumlu eylül 22 den sonra doğur benim evlilik yıldönümümde doğdu muhammed
Oğlum 31 Ekim akrep kızım 12 Aralık yay eşim 10 Haziran ikizler ben 1 temmuz yengeç hep zıt karakterler bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…