Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Felicio canım seni maske tıkıyor bak maskeleri beyaz sabunla yika kurut öyle kullan .Astımlı bir arkadaş öyle yapıyor.Bende öyle yapıyorum.Alerjin nuksediyor bence.İnsallah değilsindir.

sportie senle su bahceli ev hayalimiz n'olacak bizim?Kısmet umarım yakın zamanda olur ve çok mutlu oluruz.

Orjinalisim inşallah covid değildir

sonngulen canım yürüyüş yapmadın mı daha?

Şeyy benim evim bahçeli benim hayalim ege de yaşamak inşallah hayallerimize mutlulukla sağlıkla kavuşuruz tatlım

Menümü yazıp kacicam
Sabah
10: 1taze incir
Üzerine 2 bardak su

Geç kahvaltı yaptım
12: yulaflı sütlü 2tane yumurta çırpıp omlet yaptım
Domates
Bol peynir
Ekmek tatlı tüketmedim

Ara
Rezene
2 hurma

Akşam 19.30 da yemeyi düşünüyorum
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Madensuyu

Ara olarak
Siyah üzüm
Sarı üzümsüz miktarda yemeyi düşünüyorum
Suyumu bolbol içtim 2 saat kan ter içinde temizliğini yaptım
Yatmadan öncede zumba30 dakika yapmayı düşünüyorum
Hedefim 60 kilo
Sağlıklı şekilde vermek
Inşallah veririm
Daha dikkat edip protein ağırlıklı Beslenicem
Ev yoğurdum bitti süt alıp mayalamyi dusunuyore❤❤

Yürüyüşe çıkmıyorum canım, vakalar arttı ben yine eve kapandım. Ama koşu bandında yuryebilirim biraz ya da Leslie yaparım. Her gün pilatesi kesin yapıyorum.

Şeyy benim evim bahçeli benim hayalim ege de yaşamak inşallah hayallerimize mutlulukla sağlıkla kavuşuruz tatlım
Kız senle şöyle ağaçlı magacli ev istiyorduk ya denize yakınev kendininse süper canım güle güle oturben ağaçlı bahçe seviyorum çim bana boş geliyor

Disi yavru kedimiz vardi canim ama 1 yasina yakin kizginliga girmeye başladı vucudundan sivi salgiliyordu sonrasinda ablam onu kisirlastirdigii icin regl olmadi
Erkek kedi icinde kizginliga yakin onlarda sivi bırakıyorlar yasina yakin onuda kisirlastirdik canim

Yaza kadar istedigin kiloya gelirsin birakma burayi canim
Boyumuz ayniymis seni 6 li hatta 5 li rakamlarda gorelim yaza kadar
Ağzından bal damlıyor Zipzip-
Ankara da yasiyorum
Ben Antalya'dayım
Antalya canım tamam ben de severim sıcak ama bu nedir arkadaş alışamadım 6 yıldır

Bugünkü menüm kızlar
Sabah (11.00)
2 yumurta, 2 kk peynir, bal, 2 dilim tb ekmek
Öğle (16.00) bir kase aşure
Akşam (19.00) bir tabak fırın sebze, bir kase cacık
Su 2 lt, bir saat de ev temizliğim var.
Şu regl bitsin de düzenli spor yapmam lazım artık . Bir inanılmaz tatlı isteği ve iştah yapıyor bende. Cuma gününden korkuyorum şimdiden

Afiyet olsun canim aksam dengelemissin neyseki asureyi

Oluyolar canım onun için kısırlaştırmalısınız yoksa hayvana çok eziyet, veterinerlerde kesinlikle kısırlaştırmayı öneriyolar, ama ne sıklıkta regl olduklarını bilmiyorum yılda birkaç kez sanırım, sizin patron ne oldu bahçede mi

Ağzından bal damlıyor Zipzip-

Ben Antalya'dayım

Antalya canım tamam ben de severim sıcak ama bu nedir arkadaş alışamadım 6 yıldır

Alışamayana sıcak zordur tabi, bünyeye göre değişiyor, sıcakta insanın eli ayağı kalkmaz , bende ters işte , ben doğumumu 30 temmuzda yaptım düşün nasıl sıcak, o zaman evde güney cepheydi, sıcak diye gıkım çıkmadı hamileler de sıcağı sevmez ya genelde, ama vücut ısım çok yüksekti

Kız senle şöyle ağaçlı magacli ev istiyorduk ya denize yakınev kendininse süper canım güle güle oturben ağaçlı bahçe seviyorum çim bana boş geliyor
Bahçemde 25 kadar çam var 1 tane ismini bilmediğim gölge ağacı bir erik , bizde kiraz ektik bir de 2 okaliptüs ağacı ektik

Beni kesmiyor işte , kendi evimi kiraya verdim buraya kiraya geldim çok bişey farketmiyor

Ben ege istiyorum bodrum istiyorum hep yaz olsun istiyorum çok şey istiyorum
Buna şükretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…