Şeyy benim evim bahçeliFelicio canım seni maske tıkıyor bak maskeleri beyaz sabunla yika kurut öyle kullan .Astımlı bir arkadaş öyle yapıyor.Bende öyle yapıyorum.Alerjin nuksediyor bence.İnsallah değilsindir.
sportie senle su bahceli ev hayalimiz n'olacak bizim?Kısmet umarım yakın zamanda olur ve çok mutlu oluruz.
Orjinalisim inşallah covid değildir
sonngulen canım yürüyüş yapmadın mı daha?
NasılsınBal küpümmmmmm
Ay ciddimisin? Ben özele başlayacaktım cnm
Yürüyüşe çıkmıyorum canım, vakalar arttı ben yine eve kapandım. Ama koşu bandında yuryebilirim biraz ya da Leslie yaparım. Her gün pilatesi kesin yapıyorum.Felicio canım seni maske tıkıyor bak maskeleri beyaz sabunla yika kurut öyle kullan .Astımlı bir arkadaş öyle yapıyor.Bende öyle yapıyorum.Alerjin nuksediyor bence.İnsallah değilsindir.
sportie senle su bahceli ev hayalimiz n'olacak bizim?Kısmet umarım yakın zamanda olur ve çok mutlu oluruz.
Orjinalisim inşallah covid değildir
sonngulen canım yürüyüş yapmadın mı daha?
Kız senle şöyle ağaçlı magacli ev istiyorduk ya denize yakınŞeyy benim evim bahçelibenim hayalim ege de yaşamak inşallah hayallerimize mutlulukla sağlıkla kavuşuruz tatlım
Disi yavru kedimiz vardi canim ama 1 yasina yakin kizginliga girmeye başladı vucudundan sivi salgiliyordu sonrasinda ablam onu kisirlastirdigii icin regl olmadiKızlar dişi kedi besleyenlere bir sorum var. Regl oluyorlar diye bir bilgi var, doğru mudur. Ne sıklıkta oluyor, nasıl oluyor, bir bilgi verseniz. Eşimi eve kedi almaya ikna etmek için uğraşıyorum, cinsiyet meselesini konuşmaya başladık.
Aksatma canımYürüyüşe çıkmıyorum canım, vakalar arttı ben yine eve kapandım. Ama koşu bandında yuryebilirim biraz ya da Leslie yaparım. Her gün pilatesi kesin yapıyorum.
Yaza kadar istedigin kiloya gelirsin birakma burayi canim
Boyumuz ayniymis seni 6 li hatta 5 li rakamlarda gorelim yaza kadar
Ben Antalya'dayımAnkara da yasiyorum
Antalya canım. Canım elleine sağlık süpersin
Harika haberlerbende biraz uzanmıştım rüya görmüşüm o arada rüyamda çikolata ısırdım, sonra aklıma şekersiz orucum geldi
Bir de aklıma sen
Canım çok geçmiş olsun , inşallah test sonuçları iyi çıkar, daha önce geçirdin mi canım covid ? O zaman nerden kapmıştın ?
Nerde oturuyosun canım bana sıcak lazım, çok severim sıcağı,ben sweat shirt ve çoraplayım valla, birde ev güney cephe değil iyice serin , hiç bana göre değil
Afiyet olsun canim aksam dengelemissin neyseki asureyiBugünkü menüm kızlar
Sabah (11.00)
2 yumurta, 2 kk peynir, bal, 2 dilim tb ekmek
Öğle (16.00) bir kase aşure
Akşam (19.00) bir tabak fırın sebze, bir kase cacık
Su 2 lt, bir saat de ev temizliğim var.
Şu regl bitsin de düzenli spor yapmam lazım artık . Bir inanılmaz tatlı isteği ve iştah yapıyor bende. Cuma gününden korkuyorum şimdiden
Oluyolar canım onun için kısırlaştırmalısınız yoksa hayvana çok eziyet, veterinerlerde kesinlikle kısırlaştırmayı öneriyolar, ama ne sıklıkta regl olduklarını bilmiyorum yılda birkaç kez sanırım, sizin patron ne oldu bahçede miKızlar dişi kedi besleyenlere bir sorum var. Regl oluyorlar diye bir bilgi var, doğru mudur. Ne sıklıkta oluyor, nasıl oluyor, bir bilgi verseniz. Eşimi eve kedi almaya ikna etmek için uğraşıyorum, cinsiyet meselesini konuşmaya başladık.
Ağzından bal damlıyor Zipzip-
Ben Antalya'dayım
Antalya canımtamam ben de severim sıcak ama bu nedir arkadaş alışamadım 6 yıldır
Bahçemde 25 kadar çam var 1 tane ismini bilmediğim gölge ağacı bir erik , bizde kiraz ektik bir de 2 okaliptüs ağacı ektikKız senle şöyle ağaçlı magacli ev istiyorduk ya denize yakınev kendininse süper canım güle güle otur ben ağaçlı bahçe seviyorum çim bana boş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?