Atıyorum hemen canım ayy ben senin gönlünun güzelliğini yerim yaaa
Özeller bu kurala pek uymuyor canım o sebepten senin için iyi olmuş özelde olmanBal küpümmmmmm
Ay ciddimisin? Ben özele başlayacaktım cnm
Inşallah canım rabbim sana da bu tedavide bebeğini kucağına almayı nasip etsinCanımsın ya Allah binlerce kez razı olsun. Hep sizler icin de dua ediyorum inşallah rabbim en doğru zamanda o mutluluğu verecek
Sen çoktan haketmissin zaten. Sana hemen versin inşallah canım. İnan tüm hissettiklerini kalbimde hissediyorum şuan. Allah gönlümüzdekini bize hayırlı eylesinInşallah canım rabbim sana da bu tedavide bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Afiyet olsun canim menü guzel ekmek tuketmemissin bugün çok güzel ınsallah hedefine ulaşırsınMenümü yazıp kacicam
Sabah
10: 1taze incir
Üzerine 2 bardak su
Geç kahvaltı yaptım
12: yulaflı sütlü 2tane yumurta çırpıp omlet yaptım
Domates
Bol peynir
Ekmek tatlı tüketmedim
Ara
Rezene
2 hurma
Akşam 19.30 da yemeyi düşünüyorum
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Madensuyu
Ara olarak
Siyah üzüm
Sarı üzümsüz miktarda yemeyi düşünüyorum
Suyumu bolbol içtim 2 saat kan ter içinde temizliğini yaptım
Yatmadan öncede zumba30 dakika yapmayı düşünüyorum
Hedefim 60 kilo
Sağlıklı şekilde vermek
Inşallah veririm
Daha dikkat edip protein ağırlıklı Beslenicem
Ev yoğurdum bitti süt alıp mayalamyi dusunuyore❤❤
Afiyet olsun menü güzel aşure dışında spor yapıp dengeleyebilseydin daha iyi olacaktıBugünkü menüm kızlar
Sabah (11.00)
2 yumurta, 2 kk peynir, bal, 2 dilim tb ekmek
Öğle (16.00) bir kase aşure
Akşam (19.00) bir tabak fırın sebze, bir kase cacık
Su 2 lt, bir saat de ev temizliğim var.
Şu regl bitsin de düzenli spor yapmam lazım artık . Bir inanılmaz tatlı isteği ve iştah yapıyor bende. Cuma gününden korkuyorum şimdiden
Afiyet olsun menüde sporda güzelBugünkü menümü yazıyım
Sabah 9.00
1 sahanda yumurta
1 parça peynir
2 y zeytin
Söğüş
1 nektarin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
14.00
Tavuklu mantar sote
2 kaşık yoğurt
17.30
1 muska pestil içi fındıklı
19.15
Fırın patlıcan kabak kıymalı
Söğüş salata
Allahım akşam gelecek browni den koru beni yarabbim çok çok amin
N Nidsalii canım 1 saat pilatesim var 360 p
Niyetim senin sporunu da yapmak misafirlerim gittiğinde yapabilirsem yazarım
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.30)
- 5-6 kaşık menemen1 dilim peynir
Ara (16.00)
- sütlü filtre kahve, 2 erik
Akşam (19.30)
- 2 dolma biber, 1 kase cacık, yarım dilim karpuz
Yatmadan yoğurt kürü
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk cardio, 15 dk zumba
Toplam: 540p
olur canım sen çok iyi niyetli bir insansin hiç kalp kirmazsin tatlı dilli sin yolun açıkBahçemde 25 kadar çam var 1 tane ismini bilmediğim gölge ağacı bir erik , bizde kiraz ektik bir de 2 okaliptüs ağacı ektik
Beni kesmiyor işte , kendi evimi kiraya verdim buraya kiraya geldim çok bişey farketmiyor
Ben ege istiyorum bodrum istiyorum hep yaz olsun istiyorum çok şey istiyorum
Buna şükretmek lazım
dene deneHemde nasıl bunaltıyor maske benidediğin gibi deneyeyim
ya sen çok tatlısın ya ne güzel bir anlatım öyleSelammm
Dışarı çıktım kardeşimle eve giremedim hala
O fotodaki iki ayak bana ait akşam yürüyüşümüz yapamadım henüz ve kardeşim de illa kırk yılda bir biraraya geldik otur diyince sandalyede spor yapmaya çalışan ben ayak kaldırıp indiriyorum işte boş duranı Allah sevmezmiş ya
Eki Görüntüle 2687336
canım diyet senin kafanı müthiş dağıtacak sonra bebek konusunu sen unutup stresi bırakınca kendinden hamile kalacaksın inanıyorum buna5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayiz
Sen çoktan haketmissin zaten. Sana hemen versin inşallah canım. İnan tüm hissettiklerini kalbimde hissediyorum şuan. Allah gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin
Zaten her tedavide kilo alımı oldu ve zamanla sabitlesti kilolar o yüzden burada kilo vermeden tedaviye baslamiycamolur canım sen çok iyi niyetli bir insansin hiç kalp kirmazsin tatlı dilli sin yolun açık
dene dene
ya sen çok tatlısın ya ne güzel bir anlatım öyle
canım diyet senin kafanı müthiş dağıtacak sonra bebek konusunu sen unutup stresi bırakınca kendinden hamile kalacaksın inanıyorum buna
Yaa en baştaki beyaza bayıldım
Teşekkür ederiz efendim. Sordum o da sana bayılmışolur canım sen çok iyi niyetli bir insansin hiç kalp kirmazsin tatlı dilli sin yolun açık
dene dene
ya sen çok tatlısın ya ne güzel bir anlatım öyle
canım diyet senin kafanı müthiş dağıtacak sonra bebek konusunu sen unutup stresi bırakınca kendinden hamile kalacaksın inanıyorum buna
Yaa en baştaki beyaza bayıldım
Canım çok güzel ilerliyor sun.Cok kısa sürede verirsin zaten kilolarıniZaten her tedavide kilo alımı oldu ve zamanla sabitlesti kilolar o yüzden burada kilo vermeden tedaviye baslamiycam
Kız Allah seniTeşekkür ederiz efendim. Sordum o da sana bayılmış
Ayy ben kıyamam sana yaaKız Allah seniAkşam akşam güldürdün beni Normalde kedilerden korkarım eşim Van kedisi alacaktı korkudan istemedim Çocukken üstüme atlamısti Kaç kere rüyama girdi Beni düşünsene 171 boy 73 kilo kadin kedi görünce kaçarım Geçen okulda bir kedi kovaladı beni ben nasıl kaçıyorum bir gör Çığlık çığlığa
Beyaz ve gri sahipli kara kuzumla sarı kuzum arasında seçim yapYaaa birini alabiliyor muyuz
benimde kaynim evleniyor yazin kaderimiz birKendimi gördüm sankiyaza kaynım evleniyor ilk defa elti olacağım bunca yıl sonra tahtım sallanıyor arada da 10 yaş var gelin hanımla bari zayıflayayım da o farkı bir nebze kapatayım diyorum istediğim kıyafeti giymek istiyorum ben de
doldum walla hamile kalmak icin ilac kilo dogum sureci kilo koca ilgi vermez kilo dertlenir kilo ..guzelim fizigi bozmaya odaklanmisim resmen ..kadin olmak zor..diyet sevmiyorum yemegi cok seven biri olarak cididi ciddi aciyip uzuluyorm halime..bir daha asla kilo almam verme sureci bitsin..resmen sana da acildimNeden dolsun, ne oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?