Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• IMG_20200906_210508.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200906_210441.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200905_212607.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200905_183004.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200830_163853.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200830_153322.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
Inşallah canım rabbim sana da bu tedavide bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Sen çoktan haketmissin zaten. Sana hemen versin inşallah canım. İnan tüm hissettiklerini kalbimde hissediyorum şuan. Allah gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin

Afiyet olsun canim menü guzel ekmek tuketmemissin bugün çok güzel ınsallah hedefine ulaşırsın
Afiyet olsun menü güzel aşure dışında spor yapıp dengeleyebilseydin daha iyi olacaktı
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Afiyet olsun menüde sporda güzel

olur canım sen çok iyi niyetli bir insansin hiç kalp kirmazsin tatlı dilli sin yolun açık
Hemde nasıl bunaltıyor maske beni dediğin gibi deneyeyim
dene dene
ya sen çok tatlısın ya ne güzel bir anlatım öyle
5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayiz
canım diyet senin kafanı müthiş dağıtacak sonra bebek konusunu sen unutup stresi bırakınca kendinden hamile kalacaksın inanıyorum buna
Yaa en baştaki beyaza bayıldım

Zaten her tedavide kilo alımı oldu ve zamanla sabitlesti kilolar o yüzden burada kilo vermeden tedaviye baslamiycam

Teşekkür ederiz efendim. Sordum o da sana bayılmış

Zaten her tedavide kilo alımı oldu ve zamanla sabitlesti kilolar o yüzden burada kilo vermeden tedaviye baslamiycam
Canım çok güzel ilerliyor sun.Cok kısa sürede verirsin zaten kilolarıniTakımı bırakma seni fıstık gibi yapmadan bırakmayız

Teşekkür ederiz efendim. Sordum o da sana bayılmış
Kız Allah seni Akşam akşam güldürdün beniNormalde kedilerden korkarım eşim Van kedisi alacaktı korkudan istemedim Çocukken üstüme atlamıstiKaç kere rüyama girdiBeni düşünsene 171 boy 73 kilo kadin kedi görünce kaçarım Geçen okulda bir kedi kovaladı beni ben nasıl kaçıyorum bir gör Çığlık çığlığa

Ayy ben kıyamam sana yaa senin söylediklerinde ben de köpek görünce oluyor. Ahh köpekler çocukken neler ettiler bana kediler ne yaparsa yapsın vazgeçemiyorum onlardan ben de az suratıma tırnak yemedim ama şunu fark ettim ki kedilerle aram iyi oldukça köpeklerden de eskisi gibi korkmuyorum artik. Yan komşum hayvan korkusunu bizim afacanlar sayesinde yendi

[/QUOTE]
benimde kaynim evleniyor yazin kaderimiz bir benim tahtim sallandi bile nispetler basladi nispeti kaynana görumce yapiyor simdilik velhasil benden uzak allaha yakin olur mutlu olur beni görmezler hic ins yinede guzel fizikle halayda olma fikriiiii

Son düzenleme:
İyi akşamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltisi:2 haşlanmış yumurta,2 domates, salatalık,biber,peynir,2 fincan yeşilçay
Ara:Sade nescafe
Akşam yemeği:Büyük kase tavuklu salata,bir kase baharatlı haşlanmış nohut
11000 adım: 165 puan
5 km tempolu koşu:45 dk:270 puan
Bugünün dersi 8dakikalik egzersiz 1set:100 puan
Toplam:535 puan
@Nidsalii, Zipzip-

Neden dolsun, ne oldu canım.
doldum walla hamile kalmak icin ilac kilo dogum sureci kilo koca ilgi vermez kilo dertlenir kilo ..guzelim fizigi bozmaya odaklanmisim resmen ..kadin olmak zor..diyet sevmiyorum yemegi cok seven biri olarak cididi ciddi aciyip uzuluyorm halime..bir daha asla kilo almam verme sureci bitsin..resmen sana da acildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…