Menümü yazıp kacicam
Sabah
10: 1taze incir
Üzerine 2 bardak su
Geç kahvaltı yaptım
12: yulaflı sütlü 2tane yumurta çırpıp omlet yaptım
Domates
Bol peynir
Ekmek tatlı tüketmedim
Ara
Rezene
2 hurma
Akşam 19.30 da yemeyi düşünüyorum
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Madensuyu
Ara olarak
Siyah üzüm
Sarı üzümsüz miktarda yemeyi düşünüyorum
Suyumu bolbol içtim 2 saat kan ter içinde temizliğini yaptım
Yatmadan öncede zumba30 dakika yapmayı düşünüyorum
Hedefim 60 kilo
Sağlıklı şekilde vermek
Inşallah veririm
Daha dikkat edip protein ağırlıklı Beslenicem
Ev yoğurdum bitti süt alıp mayalamyi dusunuyore❤❤
Yürüyüşe çıkmıyorum canım, vakalar arttı ben yine eve kapandım. Ama koşu bandında yuryebilirim biraz ya da Leslie yaparım. Her gün pilatesi kesin yapıyorum.
Bugünkü menüm kızlar
Sabah (11.00)
2 yumurta, 2 kk peynir, bal, 2 dilim tb ekmek
Öğle (16.00) bir kase aşure
Akşam (19.00) bir tabak fırın sebze, bir kase cacık
Su 2 lt, bir saat de ev temizliğim var.
Şu regl bitsin de düzenli spor yapmam lazım artık . Bir inanılmaz tatlı isteği ve iştah yapıyor bende. Cuma gününden korkuyorum şimdiden
Hemde nasıl bunaltıyor maske beniFelicio canım seni maske tıkıyor bak maskeleri beyaz sabunla yika kurut öyle kullan .Astımlı bir arkadaş öyle yapıyor.Bende öyle yapıyorum.Alerjin nuksediyor bence.İnsallah değilsindir.
sportie senle su bahceli ev hayalimiz n'olacak bizim?Kısmet umarım yakın zamanda olur ve çok mutlu oluruz.
@Orjinalisim inşallah covid değildir
sonngulen canım yürüyüş yapmadın mı daha?
Seninde ellerine sağlık canım Rabbim ağız tadıyla yedirsin insaAllahEllerinize sağlık. Bende konserve yaptığım zaman ki ;( 3 gün uğraştım ) bir gün yürüyebildim. İki gün kaldım çok yorgun düştüm. Hem yemeklik, hem sos yani salça gibi, hem menemenlik, hemde kırmızı biber. Yaptım. 10 pakette kahvaltılık közledim. Çok uğraştırdı. Afiyet olsun.
Büyük ihtimalle kısırlaştırma yolunu seçeriz biz de ama tam bir öğrenmek istiyorum canım.Disi yavru kedimiz vardi canim ama 1 yasina yakin kizginliga girmeye başladı vucudundan sivi salgiliyordu sonrasinda ablam onu kisirlastirdigii icin regl olmadi
Erkek kedi icinde kizginliga yakin onlarda sivi bırakıyorlar yasina yakin onuda kisirlastirdik canim
Annemdeyim canım, bu gecede buradayim yarın geçicem inşaallahLili 38 bugun cok yoksun göremedim iyimisin
Arada beni etiketle efferim
Annemdeyim canım, bu gecede buradayim yarın geçicem inşaallahIyiyim elhamdülillah Allah razi olsun bacim
Baktım sağda solda geziyosun dedim bi çagrayim beni gectinArada beni etiketle efferim
Atı atın yanına bağlarsan ya huyundan ya suyundanBaktım sağda solda geziyosun dedim bi çagrayim beni gectin
Bak hele bu at benmi oluyorumAtı atın yanına bağlarsan ya huyundan ya suyundan
5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayizCanım dediğin gibi kimse anlamıyor zaten. Çevremde kimsenin benim acımı paylaştığını hissetmiyorum. Evde surekli meşgul oluyorum zaten. Aklıma getirmemek için özenli davranmaya çalışıyorum. Senin, sizlerin desteği yeter bana ❤
Canımsın ya Allah binlerce kez razı olsun. Hep sizler icin de dua ediyorum inşallah rabbim en doğru zamanda o mutluluğu verecek5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?