Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canim burasida cok sicak bugun bende kardesimin yemegini hazirladim bulaşıkları yikaidm forumda geziyorum :)))

Kendimi gördüm sanki yaza kaynım evleniyor ilk defa elti olacağım bunca yıl sonra tahtım sallanıyor arada da 10 yaş var gelin hanımla bari zayıflayayım da o farkı bir nebze kapatayım diyorum istediğim kıyafeti giymek istiyorum ben de

Yaza kadar istedigin kiloya gelirsin birakma burayi canim
Boyumuz ayniymis seni 6 li hatta 5 li rakamlarda gorelim yaza kadar

daha iyiyim kendime geldim
ekimi bekliyorum
inşallah burda çifte kutlama yaparız kuzum
Bebegiiimmmmm yapacağız inşallah. Özelde mi tedavi goruyordun canım ? Ben devlet Hastanesindeyim de. Bu ayın sonunda korona sebebi ile yine durdurma kararı almışlar tedavileri

. Canım elleine sağlık süpersin

@sudem34 Zipzip- canım koşun koşun, eksi gördüm sonunda

Harika haberler bende biraz uzanmıştım rüya görmüşüm o arada rüyamda çikolata ısırdım, sonra aklıma şekersiz orucum geldi
Bir de aklıma sen

Canım çok geçmiş olsun , inşallah test sonuçları iyi çıkar, daha önce geçirdin mi canım covid ? O zaman nerden kapmıştın ?

Nerde oturuyosun canım bana sıcak lazım, çok severim sıcağı, ben sweat shirt ve çoraplayım valla, birde ev güney cephe değil iyice serin , hiç bana göre değil

Neden dolsun, ne oldu canım.

Ahhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an
Ben Aydın'da oturuyorum, coookkk sıcak buyur gel

Umarım değildir/değilsinizdir Eşimin oğlu derken sizin oğlunuz değil mi? Atlatmışsınız bu çok iyi bende hastayım bugün üşütmüştüm acaba diyorum korona mıyım? Ateşim yok bu hastalık beni/bizi psikolojik olarakta çok etkiledi

Ahhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an
Ben Aydın'da oturuyorum, coookkk sıcak buyur gel

Valla ne güzel olurbüyük teyzem didimde bir arkadaşımız da Aydın da oturuyor, güney ege benlik valla ,

Geçmiş olsun canım, insan en ufak hastalıkta şüpheye düşüyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…