Geçmiş olsun canim burasida cok sicak bugun bende kardesimin yemegini hazirladim bulaşıkları yikaidm forumda geziyorum :)))Selam kızlar , dün baş ağrısından neredeyse hiç giremedim foruma, uyumuşum yazdıklarınızı okurkenyemeğimi yaptım çocukları bekliyorum araba yıkamaya gittiler. Burası cokkk sıcak hala siz neler yapıyorsunuz
Kendimi gördüm sankigiymek istedigim kiyafetler icin zayiflamak istiyorum ve bir daha asla kilo almayacagim bir ömur saglikli dikkatli yasayacagim kendime söz verdim ..yemegi cok ama cok seviyorum hem yiyip hem spor yapacagimhele bir ideal kiloma geleyim..cok doldum cok kizlar
Kaptanım sen nerede yaşıyordunGeçmiş olsun canim burasida cok sicak bugun bende kardesimin yemegini hazirladim bulaşıkları yikaidm forumda geziyorum :)))
Yaza kadar istedigin kiloya gelirsin birakma burayi canimKendimi gördüm sankiyaza kaynım evleniyor ilk defa elti olacağım bunca yıl sonra tahtım sallanıyor arada da 10 yaş var gelin hanımla bari zayıflayayım da o farkı bir nebze kapatayım diyorum istediğim kıyafeti giymek istiyorum ben de
Ankara da yasiyorumKaptanım sen nerede yaşıyordun
Bebegiiimmmmmdaha iyiyim kendime geldim
ekimi bekliyorum
inşallah burda çifte kutlama yaparız kuzum
. Canım elleine sağlık süpersinSpor geldi hanımmm
Eki Görüntüle 2687020
Bugün ki sporumuz buvideoyu açamayacaklar için hareketleri anlatacağım Eki Görüntüle 2687021
1. Harekette tam yere uzanıp mekik çekerken sağa sola döneceğiz
2. Harekette resimdeki gibi sağa sola eğileceğiz
3. Harekette sağa sola eğilme ilk sağa 4. Harekette sürekli sola yapılıyor
6. Resimde plank pozunda kalçayı yuvarlıyoruz
8. Resimde sabit duruluyor
Hareketler 50 sn yapılıp 10 sn ara verilecekHer set 100 puan
@asysss @sudem34 hemen çıkacağım için etiketleyemedim herkesi özür dilerim
Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah.
Nerde oturuyosun canım bana sıcak lazım, çok severim sıcağı,Selam kızlar , dün baş ağrısından neredeyse hiç giremedim foruma, uyumuşum yazdıklarınızı okurkenyemeğimi yaptım çocukları bekliyorum araba yıkamaya gittiler. Burası cokkk sıcak hala siz neler yapıyorsunuz
Neden dolsun, ne oldu canım.giymek istedigim kiyafetler icin zayiflamak istiyorum ve bir daha asla kilo almayacagim bir ömur saglikli dikkatli yasayacagim kendime söz verdim ..yemegi cok ama cok seviyorum hem yiyip hem spor yapacagimhele bir ideal kiloma geleyim..cok doldum cok kizlar
Ahhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an. Canım elleine sağlık süpersin
Harika haberlerbende biraz uzanmıştım rüya görmüşüm o arada rüyamda çikolata ısırdım, sonra aklıma şekersiz orucum geldi
Bir de aklıma sen
Canım çok geçmiş olsun , inşallah test sonuçları iyi çıkar, daha önce geçirdin mi canım covid ? O zaman nerden kapmıştın ?
Nerde oturuyosun canım bana sıcak lazım, çok severim sıcağı,ben sweat shirt ve çoraplayım valla, birde ev güney cephe değil iyice serin , hiç bana göre değil
Umarım değildir/değilsinizdirYok sudemcim. Eşim emekli. Evde yani. Ve inanılmaz titiz. Ama evde iki oğlu var ; onlarda bir o kadar dikkatsiz ve umarsızlar. Tabiki illaki onlardan olacak diye birşeyde yok amaa ?? Eşim ve benim kadar titiz davranan yok maalesef.
Güzel memleketi kapmışsın Songül’cümAhhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an
Ben Aydın'da oturuyorum, coookkk sıcak buyur gel
Ahhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an
Ben Aydın'da oturuyorum, coookkk sıcak buyur gel
Bal küpümmmmmm
Ay ciddimisin? Ben özele başlayacaktım cnmBebegiiimmmmmyapacağız inşallah. Özelde mi tedavi goruyordun canım ? Ben devlet Hastanesindeyim de. Bu ayın sonunda korona sebebi ile yine durdurma kararı almışlar tedavileri
Geçmiş olsun canım, insan en ufak hastalıkta şüpheye düşüyor artık.Umarım değildir/değilsinizdirEşimin oğlu derken sizin oğlunuz değil mi? Atlatmışsınız bu çok iyi bende hastayım bugün üşütmüştüm acaba diyorum korona mıyım? Ateşim yok bu hastalık beni/bizi psikolojik olarakta çok etkiledi
Gecmis olsun canimUmarım değildir/değilsinizdirEşimin oğlu derken sizin oğlunuz değil mi? Atlatmışsınız bu çok iyi bende hastayım bugün üşütmüştüm acaba diyorum korona mıyım? Ateşim yok bu hastalık beni/bizi psikolojik olarakta çok etkiledi
Görev için geldim canım, çok da sevdim buraları. 11 yıl oluyor artık. Sen nerdeydin.Güzel memleketi kapmışsın Songül’cüm
Ben de görev için gelmiştim, bana göre de tam benlik. Soğuktan hiç hoşlanmam.Valla ne güzel olurbüyük teyzem didimde bir arkadaşımız da Aydın da oturuyor, güney ege benlik valla ,
Allah kolaylık versin canım şimdidenBu akşam da beni bir sınav bekliyor, misafirim var, gelirken browni yapıp getirecekmiş çocuklar yer diyeb
Aah ahh diyorum ya imtihan büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?