Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese iyi akşamlar
Sporumu yaptım geldim menümü yazayım
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta peynir zeytin ceviz 1 kuru incir
Ara 13:40 1 kupa kahve 1kare bitter
Akşam 18:00 4 tane etli biber dolması (kücük biberler) cacık 10 tane fındık 2 incir

Suyumu yazmıyorum çünkü ben çok su içerim normaldede 3 litre rahat vardir :)
Spor 60 dk yürüyüş 150 puan
N Nidsalii

Allah'tan iki doğumumu da Ekim ve Kasım'da yaptım, kendimi yaz sıcağında düşünemiyorum
Gerçekten çok şanslısın benim gözüme gözüme sokuyorlar
Ne güzel , bizim okulda yasaklandı içecekler genelge sonrası, çay yok diye okula gidesim gelmiyor termos götüreceğim sanırım

benimde kaynim evleniyor yazin kaderimiz bir benim tahtim sallandi bile nispetler basladi nispeti kaynana görumce yapiyor simdilik velhasil benden uzak allaha yakin olur mutlu olur beni görmezler hic ins yinede guzel fizikle halayda olma fikriiiii
[/QUOTE]
Bu kadar olur aynı ben benim de nispet yapan kaynanam hele de şeytan görümcem Allah'tan yakın değiliz , düğünden sonra ben sağ onlar selamet ne halleri varsa görsünler ben bir çatlatayım da fiziğimle sonrası cehennem

Bu kadar olur aynı ben benim de nispet yapan kaynanam hele de şeytan görümcem Allah'tan yakın değiliz , düğünden sonra ben sağ onlar selamet ne halleri varsa görsünler ben bir çatlatayım da fiziğimle sonrası cehennem
[/QUOTE]
yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile

kız ben ilçede büyüdüm lise 20 dk mesafeydi yürüyerek sabahlari 5-6 köpek bana eşlik ederdipek korkmam şükür hiç isirmadi tırsa tırsa geçerdim yanlarından ben hayvanlara elleyemiyorum bir tuhaf oluyorum ama sirkte koca yılana ellemistim fotoğrafım varhatta oğlum boynuna sardı filan sirkteki görevli yaptı yani
canım burcun ne boğa deme sakın
Sağol canım benimde sizi bırakmaya niyetim yok

Afiyet olsun menü güzel ama akşam yemeği geç olmuş biraz daha erken olabilirdi
Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Afiyet olsun menü güzel bugün iyi yurumussn sporda güzel

8 eylül menü
Sabah domates biber 5 zeytin 2 kaşık lor 1 çay kaşığı tereyağ 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 2 incir
Öğle az kavurma az börülce 1dilim çavdar ekmeği
Ara yok
Akşam avuç ortası kadar köfte köz patlıcan salatası 1 dilim çavdar ekmeği 1 tane soğan halkası yedim bizimkiler hamburger menü yedi
Akşam çayının yanında fındık badem
Dünkü video 100 puan
20 dk bölgesel 120 puan
8000 adım 120 toplam 340puan N Nidsalii Zipzip-

Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey

yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile
[/QUOTE]

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla garantili

Herkese iyi gecelersporu bırakmaya geldim yarın birazcık zorlayacağız

Sporumuz bu açamayacaklar için hareketler

1. Bisiklet 2. Popo kaldırma 3. Çapraz kol bacak 4. Yanlara eğilme mekik pozisyonunda 5.bacaklarla birlikte kapanma
Bu sefer yüksek efor yapıp 1. Hareketi 20 sn hızlı yapıp 10 sn dinlenip tekrar 20sn hızlı yapıyoruz bu şekilde 4 set yapıp ikinci harekete geçiyoruz aynı şekilde tekrarlıyoruz yanmayı çok güzel hissedeceğiz set sayısını ve süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz

İyi geceler
Menümü ekliyeyim
Spor olarak 45 dk Leslie 180p
6000 adım 90p
Toplam 270p N Nidsalii

Eklentiler

• CB7813A6-79B6-4783-8D4D-13D6182A877A.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 20
  • DB83D1EC-064D-4D15-9DB5-4EE8F861A731.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 68E38ABA-7252-42F7-AF22-A72495EF91D4.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
  • EA9BB2A9-FCD1-4A7B-A013-B9AEC533B4F9.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 22
Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla garantili
[/QUOTE]
İzindeyim bundan sonra

Canım çok az olmamış mı yediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…