Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey

yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla garantili
[/QUOTE]
takilayim walla kilo verdikce sarkmalar basladi spor sart

Sütüm de boldu:) insallah

tatlım puanları kaç bir de kaç dakika yapacağız? Bölgesel puanıyla mı carpicaz?Süreyi kendimiz tutup
İyi geceler
Menümü ekliyeyim
Spor olarak 45 dk Leslie 180p
6000 adım 90p
Toplam 270p N Nidsalii
Süper kuzum nasılsın ?

Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey

yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla garantili
[/QUOTE]
Teşekkür ederim ablacimmm artık yatağa da cikabiliyorlar gece misafirim oluyorlar bazen

Yılan miiiii anamm benim aklım çıkardı heralde. Baya büyük cesaret 2 kere köpek isirip defalarca kovalayinca aramız pek iyi olamadı maalesef. Burcun ne diye bana mı sordun acaba kime yazdığın görünmüyor tüm alintilarin tek bir cevap halinde gelmiş yine de söyleyeyim yay burcuyum

Kizlar günaydın

Bu ara sabah 5 te kalkıp eve 21:30 gibi geldigim için menülerimi paylasamadim.

Dünkü menüm;
Sabah kahvaltisi yok, 1 küçük bardak filtre kahve
Öğlen 12:15; yemekteki patlıcanları yemedim.

Saat 13:15 1 sade türk kahvesi
4 kaşık aşure

Aksam 21:40 1 kase tavuk çorbası
1/2 kase yoğurt

22:30 duble sade türk.kahvesi, yanına küçük bı çikolata

2 lt su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…