Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün videoyu birebir yaptım cnm
Ama son 2 hareket boynumu zorladı biraz ama yapmaya calıştım yinede
Boynu el ile destekleyerek daha rahat olur bende desteklemeden yapamam
Videoyu birebir yaptım ben 5 hareket her hareket 4 kez bu durumda 50*4= 200 puan mı oluyor yani
Ben de videoyu 2 kere yaptım nasıl yani benim puanım da 400 mü oluyor???? N Nidsalii
Aslında öyle düşünmüştüm Ama böyle diyince bi fazla oldu dimivideoyu 100 den alalım o zaman acemilik işte
Videolar duruyor burda istediğin zaman yap demen yeter aynı puan 3 günde bir atayım diyorum ya da sadece perşembeleri atmam dinlenme olsun diye onu size soruyum dedim

Menümü yazmaya geldim bebem ayağımda uyuyor bugün de bitti şükür
Sabah
08:45 Kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı tost yanında su
Öğlen 15:00
Bir çorba kasesinin yarısından biraz fazla patatesli bezelye yemeği yoğurt . Bir kaç tane misket köfte
Akşam boş
2,5 lt su
Spor yok

Afiyet olsun canim aksam yemegini yememissin acikirsan yogurt eklersin

kışlık hazırlıktan kk ya giremedim doğru düzgün üstüne iyilik sağlık taş yağsa benden bileceksiniz
İspiyoncumuyum ben

Biz patronu sahiplendirdik canım, çok uzun bir yolculuk vardı önümüzde, dayanabileceği bir şey değildi. Yeni yerinde çok mutlu.

Orta seviye canım, başlangıç videoları da var onun daha hafif oluyor. Ama sana hafif gelmiş olabilir.

Afiyet olsun canım menün güzel. Akşam da çok erken yemişsin. Ekmeği ben söylemiştim dikkate almana çok sevindim. Daha çok fayda göreceksin canım.

herkese iyi akşamlar nasılsınız
bugün çok yoğunduk tarhana bir yandan aşure bir yandan
menümü yazayım spora kaçıcam
sabah 12:00 ogluş uyutmadı gece geç kalktım kahvaltıda geç oldu
2 yumurta ceviz peynir 2 yaş hurma zeytin
Ara 14:00 türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:00 körili tavuk cacık salata 2 incir
spor:60 dk yürüyüş belki daha fazla olabilir

Guzel menu afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…