Boynu el ile destekleyerek daha rahat olur bende desteklemeden yapamamBugün videoyu birebir yaptım cnm
Ama son 2 hareket boynumu zorladı biraz ama yapmaya calıştım yinede
Videoyu birebir yaptım ben 5 hareket her hareket 4 kez bu durumda 50*4= 200 puan mı oluyor yani
Aslında öyle düşünmüştüm Ama böyle diyince bi fazla oldu dimi
Videolar duruyor burda istediğin zaman yap demen yeter aynı puanBugün sessiz mi buralar sankiUykum geldi benimde Yoğurt yedim ondan zaar Spor da yapamadım bugün N Nidsalii bugünkü sporlar yer sporu olduğu için dışardan gelince sacim yere değsin istemedim 2 kere de duş almaya erindim yarın yapsam olur mu? Galiba 2 günde bir spor paylasacaksin eğer yanlış anlamadiysam
Afiyet olsun canim aksam yemegini yememissin acikirsan yogurt eklersinMenümü yazmaya geldim bebem ayağımda uyuyor bugün de bitti şükür
Sabah
08:45 Kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı tost yanında su
Öğlen 15:00
Bir çorba kasesinin yarısından biraz fazla patatesli bezelye yemeği yoğurt . Bir kaç tane misket köfte
Akşam boş
2,5 lt su
Spor yok
Tamam canım yoğurt içine salata nane bi de sumak koyar yerim süper oluyor . Eskiden diyet yaparken hep yerdim öyle . Şimdi eskisi kadar sıkı yapamıyorumAfiyet olsun canim aksam yemegini yememissin acikirsan yogurt eklersin
Yaparsin canim yine moralini bozma guzel.gidiyorsunTamam canım yoğurt içine salata nane bi de sumak koyar yerim süper oluyor . Eskiden diyet yaparken hep yerdim öyle . Şimdi eskisi kadar sıkı yapamıyorum
kışlık hazırlıktan kk ya giremedim doğru düzgün üstüne iyilik sağlık taş yağsa benden bileceksinizYaaaaaaaaaaq seni gidi seniiiiiiiiZeynolin44 kız sen mi söyledin yine yoksaaaa
Yok canım dikkat ediyorum ama daha regl olmadım karnım acayip şiş ve ilk defa canım tatlı yemek istedi evde de vardı sırf onu yememek için kepek ekmeğiyle tost yaptım yedim normalde hiç çay sevmem ama dün onu bile aşırı canım istedi
Benim bir dedektif oldugumu unutuyorkışlık hazırlıktan kk ya giremedim doğru düzgün üstüne iyilik sağlık taş yağsa benden bileceksiniz
İspiyoncumuyum ben
Iyiyim canim eline saglik kisin afiyetle yersiniz insallahNasılsınız kızlar ben yogunum çok yorgunum
Ne yiyorum ne yapıyorum hiç haberim yok bitti şükür finish
Ahahahaha akşam tost yicem diye yazdım baktım sabahkışlık hazırlıktan kk ya giremedim doğru düzgün üstüne iyilik sağlık taş yağsa benden bileceksiniz
İspiyoncumuyum ben
Artık hep aklımdasınBenim bir dedektif oldugumu unutuyor
afiyet olsun canımAhahahaha akşam tost yicem diye yazdım baktım sabahZipzip- kulağımdan çekiyorrr dedim zeynooooo kesin yaktın beni
Artık hep aklımdasın
Amin inşallah canım ya sağlıkla tüketelimIyiyim canim eline saglik kisin afiyetle yersiniz insallah
Biz patronu sahiplendirdik canım, çok uzun bir yolculuk vardı önümüzde, dayanabileceği bir şey değildi. Yeni yerinde çok mutlu.Oluyolar canım onun için kısırlaştırmalısınız yoksa hayvana çok eziyet, veterinerlerde kesinlikle kısırlaştırmayı öneriyolar, ama ne sıklıkta regl olduklarını bilmiyorum yılda birkaç kez sanırım, sizin patron ne oldu bahçede mi
Orta seviye canım, başlangıç videoları da var onun daha hafif oluyor. Ama sana hafif gelmiş olabilir.Süper canım afiyet olsun
Pilatese bende devam ediyorum canım dün off vermişti bugün 5. Gününü yaptım , o çakışma başlangıç mı orta seviye mi sence ?
Regl zamanı nedense insan deli gibi tatlı istiyor
Bi ben yemedim bu sene aşure, veren de yapan da yok, iyi oldu bi bakıma
Afiyet olsun canım menün güzel. Akşam da çok erken yemişsin. Ekmeği ben söylemiştim dikkate almana çok sevindim. Daha çok fayda göreceksin canım.Çok yorucu bi gündü okula gittim geç kaldım geç kalınca dersi uzattım biraz fazla uzatmışım
Evigötürüyordu yemek yoktu çamaşır birikmişti oğlum ben okula gidince çok ağlamış her şey üst üste geldi
Neyse ki hepsini yoluna koydum güzel de bir menüm var Bugün dün beyaz ekmeği değiştir demişti gruptan biri özür diliyorum adını unuttuğum için . Tam buğday ekmeği aldım okuldan gelince onla iki dilimden evdeki herkese tost yaptım ve acayip tok tuttu .
Sabah 09:00
Okulda bir bardak şekersiz nescafe 3 bardak şekersiz çay 4 de olabilir emin değilim (çay öğretmenin yakıtıdır )
12:00 kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost yanında bir bardak su
Öğlen 15:30
Fırında tavuk baget orta boy 3 tane ve fırında zeytinyağlı patates ekmeksiz .
Akşam yürüyüşe çıktım ama tempolu değildi spor yerine sayılmaz .
Acayip bi şişlik var üzerimde hissediyorum turşular şişim şişim şişirdi kör olmayasıca öyle de dadlı ki
Şimdi bir kupa kiraz sapı çayı koydum onu içecem belki iyi gelir .
2 lt de su içtim yatana kadar 3 olur
Guzel menu afiyet olsun canımherkese iyi akşamlar nasılsınız
bugün çok yoğunduk tarhana bir yandan aşure bir yandan
menümü yazayım spora kaçıcam
sabah 12:00 ogluş uyutmadı gece geç kalktım kahvaltıda geç oldu
2 yumurta ceviz peynir 2 yaş hurma zeytin
Ara 14:00 türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:00 körili tavuk cacık salata 2 incir
spor:60 dk yürüyüş belki daha fazla olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?