Menümü yazmaya geldim bebem ayağımda uyuyor bugün de bitti şükür
Sabah
08:45 Kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı tost yanında su
Öğlen 15:00
Bir çorba kasesinin yarısından biraz fazla patatesli bezelye yemeği yoğurt . Bir kaç tane misket köfte
Akşam boş
2,5 lt su
Spor yok
herkese iyi akşamlar nasılsınız
bugün çok yoğunduk tarhana bir yandan aşure bir yandan
menümü yazayım spora kaçıcam
sabah 12:00 ogluş uyutmadı gece geç kalktım kahvaltıda geç oldu
2 yumurta ceviz peynir 2 yaş hurma zeytin
Ara 14:00 türk kahvesi şekersiz
Akşam 18:00 körili tavuk cacık salata 2 incir
spor:60 dk yürüyüş belki daha fazla olabilir
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız bakalım
Menümü yazıyım , sonra geçmişe uzanayım ❤
Sabah 9.30
Omlet
1 parça b peynir
7 y zeytin
1 ceviz
2 küçük küp kaşar
Söğüş çay
Ara
1 avuç hünnap
Kahve fincanı sarı leblebi
2 küçük pestil
16.00
T buğday sandviç ekmeğine
Ton balıklı - kıvırcıklı sandviç
19.00
2 kaşık cacık
Şimdi de türk kahvemi içiyorum
Sporum
30 dakika eliptik 150p
60 dakika pilates 360p
Top 510p N Nidsalii ❤
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p
Hadi hayırlısı canım, inşallah çok iyi bakarlar onlara. Hangisi kaldı peki.Canım benim yaaa sana çok teşekkür ederim. 3 unu sahiplendirdim gibi. Geriye bir tane kaldı
Geçtin mi kendi evine?Seçimler güzel ama biraz az olmuş gibi. Zipzip'in yoğurt önerisine katılıyorum.
Biraz az olmuş derdim ama geç yemişsin kahvaltıyı, o yüzden normal. :)
Menü de spor da çok güzel. :)
Proteini az olmuş ama arada olur öyle diyorum. :) Spor da güzel.
Hic bisi yapmıyorum desem
Az sonra pazara gidecegim sonrada az spor yapayim diyorum
Sen nasilsin belinin agrisi gecti mi
Canım hiç moral bozacak bir durum yok, lütfen motivasyonunu kaybetme, menülerin sporların çok güzel, istikrarını koru hiç pes etmeZipzip- bu hafta hiç eksi görmedim sabah 57,9 dum artı olmam sanırım ama sabit olabilirim diye düşünüyorum hasta olunca sporu en fazla sürüne sürene Leslie yapabiliyorum bugün yürüyüşü artıracağım elimden geldiğince listeleri kötü etkilemek istemiyorum umarım ödemdir ve 2 günde eksi gelirim
Benimde göbegim var tam 1ay sonra spora baslicam bende yağlanma oldu mezun kilomun altina dustum reglede oldum zaten
İncir işi 1bucuk ay suruyo canim 2hafta belki daha surer ama azalır guzel.paraya çıktı gene şukur
Bende halsiz ve keyifsizim çok hasta değilim ama çok halsizlik vartartılar sabit moral bozuk canım bir dokun bin ah işit oldu ❤
gulumsede bende şaka yapmayi seviyoruz bazen insanlara agir geliyo heralde bence yanlis anlaşılıyor kimse burda kimseyi kirmak adina birsey soylemez zaten canim
Ben dün yapamadim canım, evle ilgili işleri hallettik o yüzden bugün ikinci günü yapıp dinlenme gününde mola vermeden yetişmiş olacağım. 1 haftalık yağ yakımı programı başlattı, onu yeni baslayanlara önermiyor zor gelir diyor mesela.Mutluysa harika
İyi sevindim yıllar oldu pilates yapmıyordum, bazıları çok hafif geliyor bazı hareketler ciddi zorluyor, dedim ki başlangıçsa nasıl ilerlerim diye düşündürmüştü. İyice vücudu açmak istiyorum ileri seviyeye taşımak istiyorum. Şimdi zayıf yanlarımı daha iyi görüp çalışabilirim
Ben pilateste firesiz gidiyorum
Cuma öncesi içme canımMenüm
10:00 6 mor erik, 30 gr peynir
13:00 2 lahmacun, 1 bardak ayran, salata
18:00 Yarım ölçek protein tozu
20:30 50 gr tavuk
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan, 40 dk başlangıç kardiyo 160 puan, 235 puan. N Nidsalii
Misafirimiz var, biraz içilecek gibi duruyor. Ne olur ne olmaz diye kalorileri çok şişirmedim. İçmemeye niyet ediyorum ama belki 1 bira içebilirim.
Bugun diger gunlere az yemissin ama bira odem yapabilirMenüm
10:00 6 mor erik, 30 gr peynir
13:00 2 lahmacun, 1 bardak ayran, salata
18:00 Yarım ölçek protein tozu
20:30 50 gr tavuk
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan, 40 dk başlangıç kardiyo 160 puan, 235 puan. N Nidsalii
Misafirimiz var, biraz içilecek gibi duruyor. Ne olur ne olmaz diye kalorileri çok şişirmedim. İçmemeye niyet ediyorum ama belki 1 bira içebilirim.
Sadece dedim ve yapmadimVay vay vay kaptan spor mu dedi
Hadi sabırsızlıkla bekliyorum 300 500 puanları
Geçtin mi kendi evine?
Gitti mi hafta sonu ödemin?
Bak sana ne diycem bizim if teki konu sahibesi 96 kilodan 71 kiloya geldi hem de 4 ayda sende verebilirsin canım bence ife devam et.4 ayda 25 kilo bence çok iyi.
Havalara dikkat et öyleyse canım hasta olma sakın. Ben dışarı çıkmaya korkar oldum, evde ne yapabilirsem onu yapıyorum.Harikasınyorgunum ama iyiyim şükür bahar ya dün yürüyüşe gittim yağmur başladı bir iki damla sonra hop güneş eve döndüm 1 saat oldu yürüyüş sadece biraz arttirayim diyorum ama sabit hep bu ara.bugun cikmadim zaten.İstanbul havası o kadar dengesiz ki bir soğuk bir sıcak bir yağmur bı kara bulut bir masmavi gökyüzü
Beyaz kalmisti canım yarım saat önce onu da sahiplendirdikHadi hayırlısı canım, inşallah çok iyi bakarlar onlara. Hangisi kaldı peki.
Az kaldi seninle düello yapmaya merak etmeVay vay vay kaptan spor mu dedi
Hadi sabırsızlıkla bekliyorum 300 500 puanları
Canım hiç moral bozacak bir durum yok, lütfen motivasyonunu kaybetme, menülerin sporların çok güzel, istikrarını koru hiç pes etme
Sen benim tatlı kızımsınçok yorgun hissediyorsan sporunu azaltabilirsin sıkıntı yok
Canım incir güzelim , bitsin inşallah tarla günleri, çok yorucudur mutlaka , spor düellolarımızı yapalım
Canım dinlen, vitaminlerini al
Bana şaka yapabilirsiniz çok gülüyorum sizin laflarınızaGulumse24
Iyiyim canim sen nasilsin bende seni ozledim denk gelemedik kac gündürZipzip- kaptanım nasilsin özledim seni yaa
Patates salatasimi hemde 6kasik
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p
Geçtin mi kendi evine?
Gitti mi hafta sonu ödemin?
Bak sana ne diycem bizim if teki konu sahibesi 96 kilodan 71 kiloya geldi hem de 4 ayda sende verebilirsin canım bence ife devam et.4 ayda 25 kilo bence çok iyi.
Ben de iyiyim. Karnım çok şiş. Kullandığım haplar ağır gelmeye başladı. Zaten doktor demişti iştahın anormal olabilir. Çok iştahlı da olabilirsin birden istahinda kesilebilir diye. Benim iştahım kesildi ama buna rağmen karnım öyle sis ki. Gördükçe moralim bozuluyor. Sırf bu yüzden uzun zamandır tartilmiyorumIyiyim canim sen nasilsin bende seni ozledim denk gelemedik kac gündür
Su an kiloyu hic dusunme canim kilo alabilirsin sonrasinda yine birlikte vereceguzBen de iyiyim. Karnım çok şiş. Kullandığım haplar ağır gelmeye başladı. Zaten doktor demişti iştahın anormal olabilir. Çok iştahlı da olabilirsin birden istahinda kesilebilir diye. Benim iştahım kesildi ama buna rağmen karnım öyle sis ki. Gördükçe moralim bozuluyor. Sırf bu yüzden uzun zamandır tartilmiyorum
if'teki konu sahibesi kim? konunun adı ne? if ne? :) Bir bakayım. Şahaneymiş 4 ayda 25 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?