Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünden beri girme fırsatı bulamadım canım, kusura bakma sorup gitmiş oldum. Hepimiz aynı hatayı yaptık,birine kızdık mı ye, üzüldük mü ye, mutlu olduk ye derken bu hale geldik. Yemeği sevmemek mümkün mü zaten, sadece hataları ortadan kaldırıp sevdiklerimizi uygun miktarda yemeyi öğreneceğiz, inşallah bı daha da gelmeyecek o kilolar. Sen sıkma artık canını, dertlendikce de yaz tabiki.

İyi akşamlar kızlar

Nasılsınız bakalım

Menümü yazıyım , sonra geçmişe uzanayım

Sabah 9.30
Omlet
1 parça b peynir
7 y zeytin
1 ceviz
2 küçük küp kaşar
Söğüş çay

Ara
1 avuç hünnap
Kahve fincanı sarı leblebi
2 küçük pestil

16.00
T buğday sandviç ekmeğine
Ton balıklı - kıvırcıklı sandviç

19.00
2 kaşık cacık

Şimdi de türk kahvemi içiyorum

Sporum
30 dakika eliptik 150p
60 dakika pilates 360p
Top 510p N Nidsalii

Regli misin canım, onun şişliği vardır mutlaka. Moralini bozma elbet gidecek onlar.

Oradaki 2kasik cacık cok geldi bana

Biz patronu sahiplendirdik canım, çok uzun bir yolculuk vardı önümüzde, dayanabileceği bir şey değildi. Yeni yerinde çok mutlu.

Mutluysa harika
Orta seviye canım, başlangıç videoları da var onun daha hafif oluyor. Ama sana hafif gelmiş olabilir.
İyi sevindim yıllar oldu pilates yapmıyordum, bazıları çok hafif geliyor bazı hareketler ciddi zorluyor, dedim ki başlangıçsa nasıl ilerlerim diye düşündürmüştü. İyice vücudu açmak istiyorum ileri seviyeye taşımak istiyorum. Şimdi zayıf yanlarımı daha iyi görüp çalışabilirim

Ben pilateste firesiz gidiyorum

doğru canım yarin perşembe unutmuşum iki haftadır çarşamba of günü yapıyorsun ben canım sen nasıl istersen
Kesinlikle

Canım nasılsın, ben yoğundum dün akşamdan beri. Şimdi de geçmişi bitirip spor yapacağım. Her sabah eksileri görüyorum maşallah, gaza geldim

Felicio canım vitamin ilaçları iştah açıp kilo yapıyormuş bizim if grubunda bir öğretmen arkadaş da okul açılıyor diye vitamin propolis vs takviye alınca kilo almaya başlamıştı.Ama pandemi zamanı bence kilo almaya yada az vermeye takma kafayı zaten bunyen alerjik bunyeni güçlü tutmaya bak.zaten hedefini 1 -2 kilo kalmış Canım her hafta ne kadar emek verdin listelerde hep en ondesin sorumluluk bilincindesin. bide balimsin

Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, yarım avuç kadar kömbe
Ara (16.00)
- sade Türk kahvesi, yarım dilim karpuz, 2 siyah erik, 2 çikolatalı leblebi
Akşam (19.30)
- 6 kaşık sanırım patates salatası, çay
Su: 3 lt
Spor: 60 dk cardio, 20 dk spor
Toplam: 560p

Canım nasılsın, ben yoğundum dün akşamdan beri. Şimdi de geçmişi bitirip spor yapacağım. Her sabah eksileri görüyorum maşallah, gaza geldim
Harikasın yorgunum ama iyiyim şükür bahar ya dün yürüyüşe gittim yağmur başladı bir iki damla sonra hop güneş eve döndüm 1 saat oldu yürüyüş sadece biraz arttirayim diyorum ama sabit hep bu ara.bugun cikmadim zaten.İstanbul havası o kadar dengesiz ki bir soğuk bir sıcak bir yağmur bı kara bulut bir masmavi gökyüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…