- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
sağol kaptanım nasılsın iyi misinGuzel menu afiyet olsun canım
Canım benim yaaa sana çok teşekkür ederim. 3 unu sahiplendirdim gibi. Geriye bir tane kaldıOyyy ölürüm ben bunlara, gelip alayım birini ben yaa, dayanamıyorum.
Iyiyim canim sen nasilsinsağol kaptanım nasılsın iyi misin
Ne yedin bu saatte soyle bakalim
Yokkk bisey yemedimkiii badem yiyom sadeceNe yedin bu saatte soyle bakalim
Dünden beri girme fırsatı bulamadım canım, kusura bakma sorup gitmiş oldum. Hepimiz aynı hatayı yaptık,birine kızdık mı ye, üzüldük mü ye, mutlu olduk ye derken bu hale geldik. Yemeği sevmemek mümkün mü zaten, sadece hataları ortadan kaldırıp sevdiklerimizi uygun miktarda yemeyi öğreneceğiz, inşallah bı daha da gelmeyecek o kilolar. Sen sıkma artık canını, dertlendikce de yaz tabiki.doldum walla hamile kalmak icin ilac kilo dogum sureci kilo koca ilgi vermez kilo dertlenir kilo ..guzelim fizigi bozmaya odaklanmisim resmen ..kadin olmak zor..diyet sevmiyorum yemegi cok seven biri olarak cididi ciddi aciyip uzuluyorm halime..bir daha asla kilo almam verme sureci bitsin..resmen sana da acildim
Afiyet olsun canımYokkk bisey yemedimkiii badem yiyom sadece
Sağol canim 2ögun yiyorum ya artik acikmiyorumkiiAfiyet olsun canım
Regli misin canım, onun şişliği vardır mutlaka. Moralini bozma elbet gidecek onlar.Zipzip- bu hafta hiç eksi görmedim sabah 57,9 dum artı olmam sanırım ama sabit olabilirim diye düşünüyorum hasta olunca sporu en fazla sürüne sürene Leslie yapabiliyorum bugün yürüyüşü artıracağım elimden geldiğince listeleri kötü etkilemek istemiyorum umarım ödemdir ve 2 günde eksi gelirim
Oradaki 2kasik cacık cok geldi banaİyi akşamlar kızlar
Nasılsınız bakalım
Menümü yazıyım , sonra geçmişe uzanayım ❤
Sabah 9.30
Omlet
1 parça b peynir
7 y zeytin
1 ceviz
2 küçük küp kaşar
Söğüş çay
Ara
1 avuç hünnap
Kahve fincanı sarı leblebi
2 küçük pestil
16.00
T buğday sandviç ekmeğine
Ton balıklı - kıvırcıklı sandviç
19.00
2 kaşık cacık
Şimdi de türk kahvemi içiyorum
Sporum
30 dakika eliptik 150p
60 dakika pilates 360p
Top 510p N Nidsalii ❤
Biz patronu sahiplendirdik canım, çok uzun bir yolculuk vardı önümüzde, dayanabileceği bir şey değildi. Yeni yerinde çok mutlu.
İyi sevindim yıllar oldu pilates yapmıyordum, bazıları çok hafif geliyor bazı hareketler ciddi zorluyor, dedim ki başlangıçsa nasıl ilerlerim diye düşündürmüştü. İyice vücudu açmak istiyorum ileri seviyeye taşımak istiyorum. Şimdi zayıf yanlarımı daha iyi görüp çalışabilirimOrta seviye canım, başlangıç videoları da var onun daha hafif oluyor. Ama sana hafif gelmiş olabilir.
Oradaki 2kasik cacık cok geldi bana
doğru canım yarin perşembe unutmuşum iki haftadır çarşamba of günü yapıyorsun benBoynu el ile destekleyerek daha rahat olur bende desteklemeden yapamam
Aslında öyle düşünmüştüm Ama böyle diyince bi fazla oldu dimivideoyu 100 den alalım o zaman acemilik işte
Videolar duruyor burda istediğin zaman yap demen yeter aynı puan3 günde bir atayım diyorum ya da sadece perşembeleri atmam dinlenme olsun diye onu size soruyum dedim
KesinlikleDünden beri girme fırsatı bulamadım canım, kusura bakma sorup gitmiş oldum. Hepimiz aynı hatayı yaptık,birine kızdık mı ye, üzüldük mü ye, mutlu olduk ye derken bu hale geldik. Yemeği sevmemek mümkün mü zaten, sadece hataları ortadan kaldırıp sevdiklerimizi uygun miktarda yemeyi öğreneceğiz, inşallah bı daha da gelmeyecek o kilolar. Sen sıkma artık canını, dertlendikce de yaz tabiki.
çok dimi bi daha olmaz , görmezden gel bı sefer nolur
Canım nasılsın, ben yoğundum dün akşamdan beri. Şimdi de geçmişi bitirip spor yapacağım. Her sabah eksileri görüyorum maşallah, gaza geldimBugün sessiz mi buralar sankiUykum geldi benimde Yoğurt yedim ondan zaar Spor da yapamadım bugün N Nidsalii bugünkü sporlar yer sporu olduğu için dışardan gelince sacim yere değsin istemedim 2 kere de duş almaya erindim yarın yapsam olur mu? Galiba 2 günde bir spor paylasacaksin eğer yanlış anlamadiysam
HarikasınCanım nasılsın, ben yoğundum dün akşamdan beri. Şimdi de geçmişi bitirip spor yapacağım. Her sabah eksileri görüyorum maşallah, gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?