- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Çok geçmiş olsun canım. Spor yapmanı önerebilirim.Geçmiş olsun hormonlarla alakalıdır
Darısı benim başıma .Bende eşimin köyü var oraya gitmeyi çok istiyorum. Bu sene kısmet olmadı. Seneye inşallah. Kendi çapımda toprakla uğraşmayı seviyprum. Amatörce.İyiyim ablacim git gel tarlaya iş güc napalim oda biticek
Balsın senTotem olabilir kaptana söyleyelim canım bizi kavuştursun....bize gel senin takım da bir kişi fazla
Zaten ilk gün modun düşmüştü benden ayrıldı n diyeKavusalim Zalım felek ayirdi bizi
Harika bize de böyle kaptan yaraşırYa bu kaptan nasıl şirin ya yeter ki kilo verelim diye herşeyi yapıyor
Sağlıkla doğsun minikler muhakkak haberdar et biziPazar günü bebekleri alıyorlar malesef. Hiç büyüme yokmuş.
Az dinlensen miYok canim 1buçukta geldik bugun sarj aletimi eylul ucunu koparttı aksam komşudan sarj aldim simdi taktim daha cok yoruldum yorgun ve halsizim
Canimmmm iyimisin
Çeyrek çok değil yakmışsındır kesin çok iyi yapmışsınızDenize gittik bugün bu yaz ilk ve son gibi 5 aylık bebeğim var ya şimdiye kadar hiç cesaret edememiştim kararttim gözümü gittik şükür iyi geçti oğlanı uyutup uyutup babasına bıraktım denize koştum nöbetleşe girdik eşimle bir ben bir o
Kızlar hiç çıkmadı nerdeyse ama çok iyi geldi
Kaçamak olarak çeyrek gevrek yedim akşama yazarım menümü
spor da yuzcem diye uğraşırken yapmışımdır herhalde..
Bakalım kamp en çok kime yarayacak.İkinize de kıyarımyeterki kilo verelim ❤❤ Benden değil Sudemden önümüzdeki hafta hepimiz güzel kg vereceğiz bence
Cokkk dinlenmek istiyorum ama bitmeden olmuyo canim az kaldiBalsın sen ❤❤❤ Bende meydan okuyordum az önce
Harika bize de böyle kaptan yaraşır
Sağlıkla doğsun minikler muhakkak haberdar et bizi
Az dinlensen miçok yoruldun bu aralar
Yakmışımdır cnm durmadan denizin içinde bacak hareketleri yaptımÇeyrek çok değil yakmışsındır kesin çok iyi yapmışsınız
Evet ben balımBalsın sen ❤❤❤ Bende meydan okuyordum az önce
Harika bize de böyle kaptan yaraşır
Sağlıkla doğsun minikler muhakkak haberdar et bizi
Az dinlensen miçok yoruldun bu aralar
Ya inşallah iyi gelir bu kamp bana. 4 aydır yapıyorum duraklamaya mı girdim nedirçok eksi göremiyorum.Bakalım kamp en çok kime yarayacak.
Form cay derken bide 5bardakSelaaammmm....
Sabah.
1 bardak çay.
1 kaşık tahin pekmez
1 kaşık acı sos
Peynir.
Sucuklu yunurta az miktarda
Öğleye kadar 5 bardak form çayların hepsi.
Öğlen
1 kase çorba.
1 tane içli köfte
Akşam
1 kaşık Alinazik.
2 bardak çay.
15 dakika bölgesel spor
2 set kaptanımızın verdiği spor.
Henüz yürüyüşe çıkmadım. Gün içinde 5000 adım var.
Yürüyüşü dönüşte yazarım.
Anladığım kadarıyla kilo aralığı yok herkes kendi kilosuna göre eklemeler yaparak katilabilirKamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
@Elhan @Lili 38Zipzip- asysss Yazagelen @sportie N Nidsalii Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem Tesnim1903 sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim @missadange PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?