iyiyim prensesim sen nasılsınYok canim 1buçukta geldik bugun sarj aletimi eylul ucunu koparttı aksam komşudan sarj aldim simdi taktim daha cok yoruldum yorgun ve halsizim
Canimmmm iyimisin
İyi diyelim iyi olalim yorgunum dostlarım yorgunum yorguniyiyim prensesim sen nasılsın
Normalde tarih belirleyici ders oluyodu ordan zor soruyolardi bu sefer türkceyi zorladilar ilk defa bu kadar agir olduginu gördümSevindim iyi olmana
Sınav ı nasıl ters köşe yaptılar ki
Üffff bende bir zamanlar hazırlanmıştım 80 aldım ama atanadım düz lise çıkışlı olduğum için
Hiç sorma hala zayıf değilim aslında boyuma göre iyi diyorlar ama ben memnun değülim
Ayyy o tarih sorları zaten okurken beynim yanıyorduNormalde tarih belirleyici ders oluyodu ordan zor soruyolardi bu sefer türkceyi zorladilar ilk defa bu kadar agir olduginu gördüm
Memnun degilsen azcik daha ver sonra durlistede misin su an sen
Tartilmiyorum bayagidir ama zayif olmadigim kesinAyyy o tarih sorları zaten okurken beynim yanıyordu
Evet canım listeye girdim daha fazla almayayım diye
Sen kaç kilosun
Tamam canım bakarım. Memnun olurum.Canım if diyetini sende okusana hem erken saatte öğün kapatıyorsun hem az öğün yapıyorsun.Hem hızlı kilo veriliyor.
Ben kendime kural koydun maksimum 18.00 den sonra hiçbirşey yemiyorum. Geneli 17.00 ama.
Merhaba Kamp 60_65 kilo arasındakiler arasında ben daha 79 inemedim yapsam olur mu ki kas agrilari başladı 10000 adım standart oldu artık benim için ama bu fibromiyalji bitirdi beni
Yarın doktor randevusu var sorarim doktora izin verirse katılırım kampa
Amin canım inşallah. Sağ salim doğup iyi olsalar da rahatlasak bir an önce.Canım 37 iyi bence bende 36+5 dogurdum sanki.Kilolari da iyi ikiz çünkü .İyi düşün iyi olsun.Pazara kutlarız bebeklerin gelişiniHayirlisiyla sağlıkla gelsinler inşallah
Tamamdır bende varımKamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
@Elhan @Lili 38Zipzip- @asysss Yazagelen @sportie @Nidsalii Felicio @Gulumse25 Zeynolin44 @Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989 @sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
Dynamıc kullanıyorum canım 5 senedir çok memnunum o sahibinden memnun mu acaba bilemedimArkadaslari etiketleyelim soralım eliptik markalarini
@sportie
@Elhan
@medusares
Zeynolin44
Kizlar eliptik olarak hangi markayi kullaniyorsunuz birde memnun musunuz
Canım senin 200-250 kalorilik bir ek yapman gerekecek amaç sağlıklı kg vermek listeyi kendi kilomuza göre düzenleyip çok abartmadan az zorlayarak spor desteğiyle veriyoruzMerhaba Kamp 60_65 kilo arasındakiler arasında ben daha 79 inemedim yapsam olur mu ki kas agrilari başladı 10000 adım standart oldu artık benim için ama bu fibromiyalji bitirdi beni
İkinize de kıyarımOna kıyamadın dimi, beni ezip geçtin ona yenildin
Aynen ekleyebilirsin porsiyonları kendine göre ayarlayabilirsin maksat sağlıklı kilo vermek ek yapmaya ve 2 taneye kadar kahveye müdahale etmiyoruz60-65 kilo içindir diyor. :) Benim bu kilodayken 400 kalori eklemem lazım üstüne.
Geçmiş olsun hormonlarla alakalıdırSelam Kızlar sonunda regl oldum
Ama şimdi de gözlerim puslu puslu başım dönüyor nedense
Nasılsın ablacimMeehabaaa
Canısı çok açlık gissedersem; 3, 4 kaşık yoğurt yiyorum zerdeçallı yatıştırıyor.Ben de çok istiyorum 16-18 saat arayla if yapabileyim. İlaçlar bitince artık. 17'den sonra acıkmamak da zor yalnız. :) İyi yemeden duruyorsun.
Doktor beslenme alanında tavsiye verecek biriyse ona sor elbette.
İlk günün listesine baktım 900 kcal tutuyor gibi... Yani 60-65 kilo biri için biraz da spor yapsa %50 kesintiye denk gelir. Uzun vadede %40 bile yapılmaz normalde ama 5 gün makul. Senin kilonda bu kesinti %60 olur. Yani dayanabilirsen 5 gün yine makul tabii ki ama %50 ye dayanmak bile çok zor bence. Yapacaksan günlük 250 kalori daha ekle o listeye, en azından yine yarı yarıya kesinti olsun.
Teşekkür ederim canısı . İyiyim şükür. Evimin tadını çıkarıyorum. 6 aydır çalışmıyorum evimle ilgileniyorum. Ve çalışmayı özlemiyorum.Nasılsın ablacim
İyiyim ablacim git gel tarlaya iş güc napalim oda biticekTeşekkür ederim canısı . İyiyim şükür. Evimin tadını çıkarıyorum. 6 aydır çalışmıyorum evimle ilgileniyorum. Ve çalışmayı özlemiyorum.. Sen nasılsın canısı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?