Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy bilmiyordum spor yapmıyordum diye
birde zayıflamak için değil.. tedaviye hazırlık için sadece sağlıklı günlerimi geçiriyorum
kan dolaşımı için..
oh iyi oldu bari listedeyim
Bu hafta bugün son.
Öbür hafta yarın başlıyor sen her gün etiketle
İlk sayfada puanlar var bak ordan

ayy bilmiyordum spor yapmıyordum diye
birde zayıflamak için değil.. tedaviye hazırlık için sadece sağlıklı günlerimi geçiriyorum
kan dolaşımı için..
oh iyi oldu bari listedeyim
Bide günün sporları oluyor onların puanı da çok yüksek onları da kaçırma Nidsalli mesajlarını iyi takip et

Merhaba Kamp 60_65 kilo arasındakiler arasında ben daha 79 inemedim yapsam olur mu ki kas agrilari başladı 10000 adım standart oldu artık benim için ama bu fibromiyalji bitirdi beni
Canım kalori ihtiyacı anlamında istersen kalori 200artir .Artırmadan da kilo verirsin ama

Bu hafta bugün son.
Öbür hafta yarın başlıyor sen her gün etiketle
İlk sayfada puanlar var bak ordan
gelecek hafta daha sıkı çalışayım

bizim burda park var baya büyük... annemle akşamları orda 3 tur atıyoruz.. tempolu..
evden oraya ordan evede adımlar var... 12 bin küsür yapıyor ama ben azaltıp 12 bin diyorum...
inş bunca emeğim boşa gitmezde evladıma kavuşurum

Merhaba Kamp 60_65 kilo arasındakiler arasında ben daha 79 inemedim yapsam olur mu ki kas agrilari başladı 10000 adım standart oldu artık benim için ama bu fibromiyalji bitirdi beni
Çok anlamam ama bir yerine iki yumurta, iki kaşık fazladan sebze yemeği gibi eklerle yapılabilir bence. Liste zaten çok doyurucu görünüyor.

Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu

Teşekkür ederim canım

Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor❤❤❤
İyiyim cok sukur canim sen nasilsin❤
Evlilik iyi gidiyo nolsun sinav bitti temizlige verdim kendimi hunharca temizliyorum
Sınav da pek iyi diyemem canim ya bu sene bayagi bi ters köşe yaptilar sinav oncesi denemelerimde yüksek puanlara çıkmıştım ama sinav formati degisince tepetakla oldu her şey bakalim hayirlisi diyorum
Sen napiyosun hala zayif misin onu söyle

Hiç gitmez çok güzel sonuçlar göreceksin eminim Rabbim tez zamanda nasip etsin

Kaç haftalık oluyorlar?Anne karnı daha güvenli sonuçta iyi pazara teyze oluyorsun inşallah
Büyümedikleri için alınıyor canım, çünkü bebeklere kan akışı ya da beslemeyle ilgili sorun varsa Allah korusun ölebilirlermiş, sanırım dışarda büyütecekler artık. 37 oluyor diye biliyorum ama ikisi de 2 kilonun altında henüz. İnşallah sağlıklı bir şekilde gelirler.

Allahım en sevdiğimmmm

Ben de varım

Sevindim iyi olmana
Sınav ı nasıl ters köşe yaptılar ki

Üffff bende bir zamanlar hazırlanmıştım 80 aldım ama atanadım düz lise çıkışlı olduğum için

Hiç sorma hala zayıf değilim aslında boyuma göre iyi diyorlar ama ben memnun değülim

Canım 37 iyi bence bende 36+5 dogurdum sanki.Kilolari da iyi ikiz çünkü .İyi düşün iyi olsun.Pazara kutlarız bebeklerin gelişini Hayirlisiyla sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…