Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa azmedince sabredince disiplinle ne güzel oluyor dimi çok daha güzel olacak sen bile inanamayacaksın ❤❤❤
Birde canımın içi şunu iyi anladım spor hem mutluluk hormonu salgıliyir hem stresi bastırıyor hem kilo vermeyi hızlandırıyor ödül yemeklerini eritiyor .Mucize etkisi gibi birşey oluyor

Kizlar instagrami cok kullanmiyorum Lili 38 mesaj yazmis yeni gördüm
Ablasi cok hastaymis bir süre gelemeyecegim demis dualarinizi bekliyor ve cok selam soylemis hepinize
Aaa bunu yeni gördüm aleyküm selam rabbim şifasını versin ins Allah tez vakitte Lili 38 ablana çok geçmiş olsun canım

Birde canımın içi şunu iyi anladım spor hem mutluluk hormonu salgıliyir hem stresi bastırıyor hem kilo vermeyi hızlandırıyor ödül yemeklerini eritiyor .Mucize etkisi gibi birşey oluyor
Yaa dilimde tüy bitti bunları söylerken yazarken, evet kilo vermek için boğazı tutmak şart ama, mutluluğu, fit bedeni, kaçamaklara tampon spor oluyor

Yaa dilimde tüy bitti bunları söylerken yazarken, evet kilo vermek için boğazı tutmak şart ama, mutluluğu, fit bedeni, kaçamaklara tampon spor oluyor
Bütün söylediklerin 3 ay 4 gündür harfi harfine kulağıma küpe Kız ben önceki mezun olduğumda 9 ayda 11 kilo verip mezun oldum şaka gibi ayda bir kilodan bile az hatta son ay verdim 6 kiloyu Dukan ile.Diger 8 ay 5 kilo vermişim ayda bir kilo bile değil Spor yapmamış olmaliyim o zamanlar
Şimdi 3 ayda 10 kilo benim için mucize

Evet verdim☺ öyle yapıyorum hep araştırıyorum cidden hamileyken yiyemiyordum üzüm incir hurma dereotu yulaf bulgur bolbol tuketiyorum kis gelsin pırasa ispanakta yicem bahçe de kıvılcım romada ekti kaynanam yeşillikle pek aram yok ama tuketicem artık yaş ilerliyor sağlıklı besinlere yönelmem lazım işte alışmışım ya haftada 1 2 kilo vermeye şimdi tuhaf geliyor ama işte emzirmenin de faydası var zaten alacağım 300 fazladan kalori inş. Veririm burdayım

2 gidiyorum cnm ama hakkı 3 gün, bn gezmeyi tercih ediyorumama evde de yapıyorjm diğer günler
Bende istiyorum böyle akrobatik akrobatik harikasın canım maşallah
Sen yaparsın ki sen de atletik görünüyorsun canısı

Ben bugünden itibaren if diyetine başlamış bulunuyorum. Haydi hayırlısı.

Dereceye giren bütün arjadaşları gönülden tebrik ederim. Harikasınız.

Menüyü yazayım.
Sabah 11.00 gibi 3 ev yapımı poğaça
2 bardak çay.
Peyniri yazmıyorum poğaçada var.
1 tatlı kaşığı tahin pekmez.
2 bardak form çaylar.
1.5 lt su
Öğlen 15.30.da
2 içli köfte
3, 4 kaşık Alinazik.
1 set spor hareket. Gün içinde 5500 adım
Yürüyüşe henüz çıkmadım.
Veeeee !! if diyetine başlamış bulunuyorum.
2 bardak yeşil çayve form çay
1 lt su.yarın 10.00 akadar yemek yok.
Ha 13.30 da Türk kahve .

canım haftada 300 gram bile olsa olsun kalıcı kilo verelim de yağdan gitsin.1-2 çok fazla hele emziren 2 aylık bebeği olan biri için olmaz yani.Sen tatlıyı azalt meyveye yüklen.
2 gidiyorum cnm ama hakkı 3 gün, bn gezmeyi tercih ediyorumama evde de yapıyorjm diğer günler

Sen yaparsın ki sen de atletik görünüyorsun canısı
Emeksiz yemek olmaz.3 yıllık çabanın sonucu güzel bir fizik darısı bize ben 3 ayda bile müthiş bir değişim yaşadım 8 yıl boyunca deli dana yedim bitti gitti iste verdim aldıklarımi
Ben bugünden itibaren if diyetine başlamış bulunuyorum. Haydi hayırlısı.
harikasın proteini bol al daha hızlı vereceksin.pazar günkü programa mutlaka gel sana çok iyi gelecek oda if için uygun metabolizmanı şaşırtacak harika olacaksın.
Canım evde beyaz çayım var

Yemek listesi de mi var
Canım attığı alintida resimler var orda yemekler filan hepsi var aç onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…