Birde canımın içi şunu iyi anladım spor hem mutluluk hormonu salgıliyir hem stresi bastırıyor hem kilo vermeyi hızlandırıyor ödül yemeklerini eritiyor .Yaa azmedince sabredince disiplinle ne güzel oluyor dimiçok daha güzel olacak sen bile inanamayacaksın ❤❤❤
Bende istiyorum böyle akrobatik akrobatik harikasın canım maşallah
Yaa dilimde tüy bitti bunları söylerken yazarken, evet kilo vermek için boğazı tutmak şart ama, mutluluğu, fit bedeni, kaçamaklara tampon spor oluyorBirde canımın içi şunu iyi anladım spor hem mutluluk hormonu salgıliyir hem stresi bastırıyor hem kilo vermeyi hızlandırıyor ödül yemeklerini eritiyor .Mucize etkisi gibi birşey oluyor
Bütün söylediklerin 3 ay 4 gündür harfi harfine kulağıma küpeYaa dilimde tüy bitti bunları söylerken yazarken, evet kilo vermek için boğazı tutmak şart ama, mutluluğu, fit bedeni, kaçamaklara tampon spor oluyor
Evet verdimÖncelik evladın zaten biz kilo versek de korumada olucaz yani bıraktığın yerde olucaz kimse bir yere gitmeyecekGidersek kilo alırız çünkü.Sen çok iradelisin daha önce 54 lere kadar inmişsin.Yine inersin .Bebeğin için anne sütünün kalitesini arttıran şeyler ye bol su iç.
Size bayildim❤Yaa dilimde tüy bitti bunları söylerken yazarken, evet kilo vermek için boğazı tutmak şart ama, mutluluğu, fit bedeni, kaçamaklara tampon spor oluyor
2 gidiyorum cnm ama hakkı 3 gün, bn gezmeyi tercih ediyorumSüper canım haftada kaç gün gidiyorsun?Ama verdiğin onca emeğe değmişİndeksine göre çok hoş fiziğin ben seni zayıf zannetmiştim ama çok fitsin Demkki sporu doğru yapıp sıkılaşma olunca fit olunuyor
Sen yaparsın ki sen de atletik görünüyorsun canısıBende istiyorum böyle akrobatik akrobatik harikasın canım maşallah
Gelemiyorum dedi canim telefona bakamiyorum yazmis musait olunca yine bakarimAblasının durumu çok mu kötü olmuş canım Allah şifa versin
Ben bugünden itibaren if diyetine başlamış bulunuyorum.Canım tebrik ederim çok güzel eksi.
Tebrikler canım çok güzel eksi.
Regle rağmen çok iyi canım, tebrikler.
Bu kiloda az gider canım üzülme, gayet güzel.
700 Gr gayet iyi canım, tebrik ederim.
Tebrikler canım çok güzel.
Öncesi kaçtı hiç bilmiyorum ama azsa bile üzülme, haftaya daha da güzel olacaktır.
Tebrik ederim canım,bu kiloda gayet iyi.
Artı olmamak da iyidir canım. Haftaya daha güzel sonuçlar bekliyoruz.
O kampta gidecek fazlalıklar.
Kilo almadan zorlu haftayı atlatmana sevindim canım.
O da haftaya kalsaydı
Tebrik ederim canım çok güzel.
Haftaya 90lara veda var
Regle rağmen eksi gelmek iyidir.
Tebrik ederim canım.
Gayet güzel canım.
Maşallah canım benim çok güzel.
Maşallah canım çok güzel.
Dereceye giren bütün arjadaşları gönülden tebrik ederim. Harikasınız.
Canım evde beyaz çayım var
İNŞALLAH baloncuk . Rabbim şifa versin.pazartesi ayağım iyileşsin bomba gibi geliyorum
canım haftada 300 gram bile olsa olsun kalıcı kilo verelim de yağdan gitsin.1-2 çok fazla hele emziren 2 aylık bebeği olan biri için olmaz yani.Sen tatlıyı azalt meyveye yüklen.
Evet verdim☺ öyle yapıyorum hep araştırıyorum cidden hamileyken yiyemiyordum üzüm incir hurma dereotu yulaf bulgur bolbol tuketiyorum kis gelsin pırasa ispanakta yicem bahçe de kıvılcım romada ekti kaynanam yeşillikle pek aram yok ama tuketicem artık yaş ilerliyor sağlıklı besinlere yönelmem lazım işte alışmışım ya haftada 1 2 kilo vermeye şimdi tuhaf geliyor ama işte emzirmenin de faydası var zaten alacağım 300 fazladan kalori inş. Veririm burdayım
Emeksiz yemek olmaz.3 yıllık çabanın sonucu güzel bir fizik darısı bize ben 3 ayda bile müthiş bir değişim yaşadım2 gidiyorum cnm ama hakkı 3 gün, bn gezmeyi tercih ediyorumama evde de yapıyorjm diğer günler
Sen yaparsın ki sen de atletik görünüyorsun canısı
harikasın proteini bol al daha hızlı vereceksin.Ben bugünden itibaren if diyetine başlamış bulunuyorum.Haydi hayırlısı.
Canım attığı alintida resimler var orda yemekler filan hepsi var aç onuCanım evde beyaz çayım var
Yemek listesi de mi var
Yaa bu arada benim kacirdigim onemli birsey oldu mu burda bakamadim cok fazla8e 5kalayi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?