Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım vücudumuzu en iyi kendimiz biliyoruz abartmadan istediğiniz gibi revize edebilirsiniz spor konusunda Hassasız sen biliyorsun eşine de yaptır zorla balım

Canm yeni bişey değildi zaten sıkıntı yok yani
Boşverelim o zaman sportiem Burada hepimiz iyi niyetliyiz ama insanız yazışırken yanlış anlamalar/anlaşılmalar olabiliyor ya da ruh durumumuza göre de olabiliyor ben şuana kadar bilmeden ters bir kelime ettimse her kim olursa olsun özür dilerim

Aynen canım vücudumuzu en iyi kendimiz biliyoruz abartmadan istediğiniz gibi revize edebilirsiniz spor konusunda Hassasız sen biliyorsun eşine de yaptır zorla balım ❤❤❤
İsteyerek yapıyor kız zora gelmez.Ben yapıp 10 kilo verince birde o kadar incelince oda özendi havami atıyorum sürekli yağ oranım düştü bel çevrem şu kadar inceldi su oranim yükseldi saglikliyim diye diye subliminal mesaj veriyorum

Bu mesajı buldum da iki grup şeklinde olan değilmiş.Bu hafta direk hedefe ulasan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…