Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yıllar önce en son girdiğim zamanlar bir takımda deneme süresindeyim, menülere yorum yapıyorum. Herkes müthiş az yiyor. Ben de hep "Çok az yiyorsunuz bence." tarzı yorumlar yapıyorum. En sonunda bir kere "Yine bu takımın klasiği düşük kalorili menüler yazılmış. Bu menülerle kilo verdiğinizi gördüğümde bu konuda çenemi kapatacağım," yazdım. Kaptanın bir küfretmediği kaldı. Yani abarttıığımı, yazdığım bir şeyi sakladığımı falan sanıyorsunuz bunu okurken değil mi? Bütün olay bu. Bazı insanlar sıkıntılı olabiliyor.

Ama bu takımda menüler de iyi geliyor genelde zaten, kimsenin yorum kaldıramayacağını da sanmıyorum. Zaten menüsüne kötü yorum yapıldı diye sorun çıkaranın bu yarışmada ne işi var yani, öyle değil mi? Sorun çıkaranı kaptan çıkarsın bence. Önce uyarsın, sonra çıkarsın. Menülerde biraz düzensizlik var gerçekten.

Haftaya 90lara veda var

Eveeeeeet.

Arkadaşlar hala misafirimiz var, bugün de biraz ilgilenmek durumunda kaldım onlarla. Çok vaktinde cevap veremedim yazılanlara. Menü yorumu da yapamayacağım bugün, mazur görün. Hatta spor da yapamadım.

Benim menüm
11:00 1 yumurta, 3 krep, 50 gram peynir, 5 zeytin, 1 domats
19:00 200 gram tavuk, 1.5 tabak pirinç pilavı, 2 domates

Pirinc cook olmus canim

Pilav cok olmus canım

Kmsl Hnd

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah 08:30
Aç karnına 3 bardak su biri limonlu
3 kuru kayısı, 1 ceviz, 5 çiğ badem
Kahvaltı 10:00
1 yumurta ile omlet
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
2 kare dilim tam buğday ekmeği
1 ceviz
3 şekersiz çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Saat 11:00
1 şekersiz Türk kahvesi
Saat 12:00 1 yemek kaşığı sütlü dondurma
Öğlen saat 14:00
4 hünnap, 5 çiğ badem

Akşam saat 17:30
3 y.k yulaf ezmesi
3 y.k yoğurt
1 elma, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 çiğ badem
1 çay kaşığı fıstık ezmesi ile yapılmış karışım
Saat 23 gibi yeşilçay mı içeceğim
Gün içinde 2.5 litre su içildi yatana kadar 3 e tamamlanır

Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
30 dk boosted _ 120 puan
40 dk Tempolu yürüyüş _ 100 puan
Toplam = 280 puan
N Nidsalii

sevinmedim değil yani...1. Gruptaki arkadaşları tebrik ederim
sonngulen ayrıca sen tüm herkesin birincisisin ne güzel seni ayrı tebrik ederimmm...
Zipzip- cnm kaptanım senin de eline sağlık
1. Olmuşuz

Tebrikler birinci grup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…