Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen aynen artik engel olcak bisey yok veririm sen napiyosun minik kizin napiyo en son uyutmuyo falan diyodun
Bizim incirler basladi tarlaya gidiyoruz sabah 6da öğlen 1de falan geliyoruz,bebe büyüdü buaralar uykusu düzene girdi sanirim gece uyuyo ama genede memeye kalkiyo 2yasina girsin biraktircam keske kendi biraksa diye dusunuyorum

Canım hoşgeldin

Bizim incirler basladi tarlaya gidiyoruz sabah 6da öğlen 1de falan geliyoruz,bebe büyüdü buaralar uykusu düzene girdi sanirim gece uyuyo ama genede memeye kalkiyo 2yasina girsin biraktircam keske kendi biraksa diye dusunuyorum
İnsallah kolayca birakir canım en guzeli tarla isi valla yorucu oluyodur ama olsun

Sanırım hep korudum korudum o yüzden böyle oldu kaçamak günlerimi bile pişmanlık ile geçiriyordum yedikten sonra bu sefer kusma isteğine bıraktı kendini
Vakit geçirmeden doktora gitmelisin. O hastalıkla ilgili film izlemiştim. Na hoş bir hastalık. Kendine dikkat et canısı. Kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım. Vişneli turtam. Seni seviyoruz.

Kahvaltı (11.30)
- 5 kaşık menemen, 1 dilim peynir, 2 zeytin
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi, 2 dilim kek
Akşam (19.00)
- yarım dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk zumba, 15000 adım
Toplam: 545p
Bugün bi beş saat erişte kesmiş olabilirim kek oradayken açlıktan gidiverdi zaten sonra canım bişi istemedi

anam kek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…