- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bizim incirler basladi tarlaya gidiyoruz sabah 6da öğlen 1de falan geliyoruz,bebe büyüdü buaralar uykusu düzene girdi sanirim gece uyuyo ama genede memeye kalkiyo 2yasina girsin biraktircam keske kendi biraksa diye dusunuyorumAynen aynen artik engel olcak bisey yok veririmsen napiyosun minik kizin napiyo en son uyutmuyo falan diyodun
Canım hoşgeldinADINIZ: Civciv
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 72.6
HEDEF KİLONUZ: 65/ilk hedef
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: mihendis
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet yine 6. takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sınava hazirlanmam. Gün boyu masa basinda oturmam hareketsiz kalmam.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hem sağlık acisindan hem fiziksel acidan iyi hissetmek.
İnsallah kolayca birakir canımBizim incirler basladi tarlaya gidiyoruz sabah 6da öğlen 1de falan geliyoruz,bebe büyüdü buaralar uykusu düzene girdi sanirim gece uyuyo ama genede memeye kalkiyo 2yasina girsin biraktircam keske kendi biraksa diye dusunuyorum
Hoşbuldum canimCanım hoşgeldin
Tarla isimiiiİnsallah kolayca birakir canımen guzeli tarla isi valla yorucu oluyodur ama olsun
Ne zaman bitcek pekiTarla isimiiiben bittim
Vakit geçirmeden doktora gitmelisin. O hastalıkla ilgili film izlemiştim. Na hoş bir hastalık. Kendine dikkat et canısı. Kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım. Vişneli turtam.Sanırım hep korudum korudum o yüzden böyle oldu kaçamak günlerimi bile pişmanlık ile geçiriyordum yedikten sonra bu sefer kusma isteğine bıraktı kendini
Ben bittim onlar bitmiyoNe zaman bitcek peki
Ben sizi ilkgördümburda .Yeni üye de değilsinizNe zaman bitcek peki
Oo iyi az kalmis bari. Biter biter sabret sayili gün cabuk gecerBen bittim onlar bitmiyo
1hafta surer galiba belkide daha fazla 3haftadir gidiyoruz zaten
Ben gecen sene 6. Takimdaydim o yüzden görmediniz hicBen sizi ilkgördümburda .Yeni üye de değilsiniz
Tekrar hoş geldiniz o halde.Oo iyi az kalmis bari. Biter biter sabret sayili gün cabuk gecer
Ben gecen sene 6. Takimdaydim o yüzden görmediniz hicmerhaba
Hosbuldum sagolunTekrar hoş geldiniz o halde.
Bizden ablacim merak etmeBen sizi ilkgördümburda .Yeni üye de değilsiniz
Ben çok yeniyim. Merakım ondan civcivcik.Hosbuldum sagolun ☺ sakin olun yabancı degilim bi an dayak yicem diye korktum valla
Kaç kaç kaç civcikHosbuldum sagolun ☺ sakin olun yabancı degilim bi an dayak yicem diye korktum valla
Haklisiniz tabi arada bi öyle ugrayanlar da oluyoBen çok yeniyim. Merakım ondan civcivcik.
anam kek var
Kahvaltı (11.30)
- 5 kaşık menemen, 1 dilim peynir, 2 zeytin
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi, 2 dilim kek
Akşam (19.00)
- yarım dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk zumba, 15000 adım
Toplam: 545p
Bugün bi beş saat erişte kesmiş olabilirim kek oradayken açlıktan gidiverdi zaten sonra canım bişi istemedi
Bi an yeltendim de sacmalama civciv dedim sonraKaç kaç kaç civcik
Orijinal abla Maşallah pozitif ama sopasını bilmiyorumBi an yeltendim de sacmalama civciv dedim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?