İf diyeti yapıyorum canım iki öğün. 15.00 i kendime sınır koydum. Şimdilik böyle iyi. Acıkırsam zerdeçallı yoğurt yerim.
Lüks yaşaam arttı masraflar çoğaldı hiç unutmam benim 1 tane yeşil saçlı bebeğim vardı tek oyuncağım oydu ama kızımın sepet sepetŞimdi aynı tadı da bulamıyoruz üstelik
Sağol canım teşekkürlerAfiyet olsun canım menün güzel, erken de yemişsin. Dondurmayı illaki yiyeceksen çok geç vakte bırakmayıp tek top ye.
Merhaba canım, çok şükür bildiğin gibiyiz. Muhtemelen ameliyat öncesi psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Yine de mümkünse bir doktora görün istersen. Ameliyat tarihin netlesince haber bekliyorum senden.Merhabalar hanımlar nasılsıniz umarım herkes iyidir doktorumla görüştüm parayı denklestirir denklestirmez hemen gün alicaz ya bu ay sonu yada Ekim ilk haftası oluc inşallah ameliyatımi
Bu ara nedense yasak birşey tukketigimde kusma isteği doğuyor örneğin makarna salatası ve demin çıkarttım yedikten 5 dk sonra
Dışarda kızımın ceyrekten az kalan hamburgerini yemek zorunda kaldığım için kusma isteği geldi ve lavabosunda çıkarttım anoreksiya dan korkuyorum açıkçası .
Kilom aynı 76.3 76.5 arasındayım kabizdim bugün onu hallettim bu durumu neden yaşıyor olabilirim psikolojik sanırım korkuyorumda
Afiyet olsun canımMisafirim var di en hafif şekilde atlattım
2 adet ince krep
2 3 adet patates ince
Kasar
1 çatal helva
Bol bol üzüm
Ara
Rezene incir
Akşam
Eşim mangal yapacak onu bekliyorum
Suyumu içtim
Yemek öğle yiyemedim uyudum sutumde var toktum da zaten
Psikolojik olma ihtimali yüksek. Dikkat derim canım .Merhabalar hanımlar nasılsıniz umarım herkes iyidir doktorumla görüştüm parayı denklestirir denklestirmez hemen gün alicaz ya bu ay sonu yada Ekim ilk haftası oluc inşallah ameliyatımi
Bu ara nedense yasak birşey tukketigimde kusma isteği doğuyor örneğin makarna salatası ve demin çıkarttım yedikten 5 dk sonra
Dışarda kızımın ceyrekten az kalan hamburgerini yemek zorunda kaldığım için kusma isteği geldi ve lavabosunda çıkarttım anoreksiya dan korkuyorum açıkçası .
Kilom aynı 76.3 76.5 arasındayım kabizdim bugün onu hallettim bu durumu neden yaşıyor olabilirim psikolojik sanırım korkuyorumda
Sanırım hep korudum korudum o yüzden böyle oldu kaçamak günlerimi bile pişmanlık ile geçiriyordum yedikten sonra bu sefer kusma isteğine bıraktı kendiniPsikolojik olma ihtimali yüksek. Dikkat derim canım .
Olabilir canım evet netlesince yazicam tarihimide mide gazının çok olduğunu söyledi doktor o bölgede ayrı bir gaz varmış gaviscon aldım bende rahatlarsın diyeMerhaba canım, çok şükür bildiğin gibiyiz. Muhtemelen ameliyat öncesi psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Yine de mümkünse bir doktora görün istersen. Ameliyat tarihin netlesince haber bekliyorum senden.
Hosgeldin canim sinav bitti soluğu aldin sanirimMerhabalar herkese
Zipzip- listeye girmek istiyorum
Bu sabah tartıldım başlangıç kilom: 72.6
Form doldurmam gerekiyo mu? Bide menülerimi bugünden itibaren mi yazayim cuma mı basliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?