Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok kiz artik yemem o 6 eylule kadardı kahve yerine bisey koysam iyi olur 1 yildir gunde 2 3 fincan Allah ne verdiyse ictim artik icim bi hos oluyo ama bagimli oldum birakamiyorum da
Kahveden bisey olmazkii gunde 2tane icebilirsin ama yanina birsey yok

herkese iyi akşamlar
menümü yazıp yürüyüşe gidicem
Sabah 10:30 3-4 çatal patates kızartması (oğluş yerken canım çekti) peynir zeytin 1 dilim organik t. b. ekmeği
Ara 13:00 meyveli yoğurt şeftalili kendim yaptım
Akşam 17:00 1 kase aşure 5 badem 1 ekşi (baya) mandalina
aşure işi bitti söz kalanı kocama dedim sen ye bitir gözüm görmesin
spor 60 dk yürüyüş 150 puan
N Nidsalii

Kahveden bisey olmazkii gunde 2tane icebilirsin ama yanina birsey yok
Kahve dedigim nescafe yalniz kremali olan türk kahvesi fincani kücuk gelince nescafeye gectim ben test cozerken iyi gidiyodu
Saricivcivcikcik hibüsküs al çayını yap yag yakımını sagliyo gunde 2bardak vişne suyu gibi al ic bende aldim ama yola sokamadim tarla işlerinden bitsin sporumuda yapicam artik
Aa evet hibisküs şu eksimsi tadi olandi dimi. Kis cayinin icinde vardi. İyi hatırlattın ondan aliyim da yapiyim

Kremalı bide tamda yağli olandanheee ekşimsi olandan güzel tadi hemde

Cumadan cumayami ben dayanamam amaaa iyi dayanabilirsen ne mutlu sana ben sabahlari 6da iciyorum tarlaya giderken öğlen iciyorum bide aksam yemeğinden sonrada
Dengelersem aralara sıkıstırırım canım tabi de. Eskisi kadar cok icmek istemiyorum.

Ayy iste ben de senin gibi sabah 5 6 gibi ac karna bi tane öglen yemeginden sonra bi tane aksam da uykum gelmesin diye bi tane içiyodum zaten gunluk kalori ihtiyacımın yarısindan fazlasi kahveye gidiyodu

İcme sen artik yeter tamam bitti bukadardi 1ayda o kilolar gidecek

Keki yedin sonra kilit mi vurdun biraz yoğurt ye istersen

Afiyet olsun, böylelikle aşure devri de kapandı sanırsam

afiyet olsun hafif olmuş geç yedin sanırım :)
afiyet olsun ben de annemlerde zor dayandım valla bilirim zor olduğunu pes etmek yok
afiyet olsun canım
afiyet olsun :)

afiyet olsun :)
hoşgeldin canım
afiyet olsun hafif menü iyi spor :)

Afiyet olsun sporda menunde güzel
Afiyet olsun menu guzel saatlerinde yazarsan daha iyi yorum yapariz
Afiyet olsun menu guzel a
Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun misafirin varmış yine hafif anlatmışsın ben olsaydım Daha çok kaçamak yapardim
Afiyet olsun menun guzel sporunda gayet iyi
Hosgeldin canim
Afiyet olsun menu guzel aksam hicbirsey yememissn diyebilirm ve gayet güzel bir spor yapmissn hafta sonuna ragmen
Afiyet olsun aşure var menüde ama erken yemissn sporda var güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…