Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum canim sınav bitti de soluğu pek alamadım hunharca temizlik yapiyorum son bi ay bayagi salmistim calisiyorum diye sen napiyosun
Nasıl geçti sınavın nasil geçti iyidir umarim
Bende iyiyim buralardayiz iste napalim tarlaya gidip geliyorum

Merhabalar herkese
Zipzip- listeye girmek istiyorum
Bu sabah tartıldım başlangıç kilom: 72.6
Form doldurmam gerekiyo mu? Bide menülerimi bugünden itibaren mi yazayim cuma mı basliyim?
Hosgeldin canim genel olarak kendini taniit yeter istersen
Yarindan itibaren baslayabilirsin menu yazmaya canim

ADINIZ: Civciv
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 72.6
HEDEF KİLONUZ: 65/ilk hedef
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: mihendis
ÇOCUK SAYISI: yok

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet yine 6. takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sınava hazirlanmam. Gün boyu masa basinda oturmam hareketsiz kalmam.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hem sağlık acisindan hem fiziksel acidan iyi hissetmek.

Teşekkür ederim tatlım şükür daha iyiyim ilk gün ben gidiciyim heralde dedim

Canım çok geçmiş olsun

Hayatım kahvaltı güzel başlıyor, bazen minik kaçamaklar oluyor, çok fazla form çay tüketiyorsun en fazla 3 le sınırlandırsan da gerisini sade suyu bol içsen birde akşam sebze salata yoğurt ya da protein salata olarak menü görelim. Çok az yediğin içinde az kilo veriyosun, bu şekilde beslenirsen inan haftada 2 kilo gider senden birde spor yapıyosun hareketlisin

Bakkal ekmeğine çok güldüm hem ekmek hem patates dondurmayı yarına bırakman iyi olmuş

Afiyet olsun ❤ nasıl da güzel ve dengeli
Menü

Canım hoşgeldin özlettin kendini, hayatım psikolojini bozmuşsun biraz rahat bıraksan kendini, inşallah ameliyatın hayırlısıyla olur bize haber ver mutlaka tarihi

Afiyet olsun canım mangalda ekmeksiz sadece salata ile tüketirsen hiçbişey olmaz hatta gayette sağlıklı bir menü olur

Aman gözünü seveyim önümde kitap olmasın da kuru kuru yesil caya razıyım. Son zamanlar cok sıkıldım stres oldum tek tesellim dondurmam ve cipsimdi
Löp löp yağ olarak sana geri döndü yaniii evet artik burdasin ama verirsin zaten amaaa sen neden okadar aldin ona sasirdim

Canim hareketsizlikten aldim ben. Tamam yedim de ama. Masada 8 9 saat oturuyodum düşün yani sadece yemek yapmaya kalkiyodum tek aktivitem oydu
Anladım bitti gitti artik sinavda verirsin sen zaten eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…