- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hoşbuldum canim sınav bitti de soluğu pek alamadım hunharca temizlik yapiyorum son bi ay bayagi salmistim calisiyorum diyeHosgeldin canim sinav bitti soluğu aldin sanirim
Nasıl geçti sınavın nasil geçti iyidir umarimHoşbuldum canim sınav bitti de soluğu pek alamadım hunharca temizlik yapiyorum son bi ay bayagi salmistim calisiyorum diyesen napiyosun
Pek iyi gectigini söyleyemem ama hayirlisi diyorum artık. tekrar hazirlancam muhtemelenNasıl geçti sınavın nasil geçti iyidir umarim
Bende iyiyim buralardayiz iste napalim tarlaya gidip geliyorum
Hakkında hayirlisi olsun canim inşallah simdi geldi kilo vermeyePek iyi gectigini söyleyemem ama hayirlisi diyorum artık. tekrar hazirlancam muhtemelen
Hosgeldin canim genel olarak kendini taniit yeter istersenMerhabalar herkese
Zipzip- listeye girmek istiyorum
Bu sabah tartıldım başlangıç kilom: 72.6
Form doldurmam gerekiyo mu? Bide menülerimi bugünden itibaren mi yazayim cuma mı basliyim?
Amin inşallahHakkında hayirlisi olsun canim inşallah simdi geldi kilo vermeye
Doğaçlama takıl diyosunHosgeldin canim genel olarak kendini taniit yeter istersen
Yarindan itibaren baslayabilirsin menu yazmaya canim
Eeeee citos dondurma tatli yerken sinav calistin simdi tatli tatli cikacak sendenAmin inşallahevet simdi sırada en sevdigim sey var tatli tatli yemenin aci aci kilo vermesi
YaniDoğaçlama takıl diyosunpeki
Teşekkür ederim tatlım şükür daha iyiyim ilk gün ben gidiciyim heralde dedim
menüyü bırakalım.
Sabah.
2 bardak su
Sucuklu yumurta
Peynir 2 dilim
1 kaşık tahin pekmez
1 kaşık acı sos
2 kaşık erik marmelatı
Gün içinde
4 bardak form çaylar
Biraz üzüm
3, 4 kaşık kapuska
Sıvı alımına devam.
2 set beden hareketleri
2 saat temizlik
Yürümeye henüz çıkmadım.
Bugünü kapattım kızlar menümü yazayım
Kahvaltı saat 10:00
1 dilim bakkal ekmeği
Yeşil zeytin 4 tane
1 dilim ekmeği patlıcanlı biberli sosa banarak yedim
1 kupa çay
Ara:sade Türk kahvesi
Öğlen-Akşam
17:00
Anneme geldim annem yine fırın yemeği yapmış heo aynı yemeği yiyorum
Fırında Tavuk patates ekmeksiz
2 litre su ama daha yatana kadar vakit var onu 3 yaparım . Annem tatlı yapıyım diyor yoook diyorum dondurma diyor canım çok istiyor bakalım dayanacam inşallah olmadı 2 top dondurma yerim reglim bi de tatlıya geberiyorum şu anda
12 Eylül menüsü
12.45 kahvaltı
Eki Görüntüle 2689436
2 dilim ekmek, şekersiz çay, biraz krem peynir.
18.00 akşam
Eki Görüntüle 2689437
Dolma bulgur ve kıymalı. Bir bardak da şalgam içtim.
Su 2 lt, 3 bitecek yatana kadar.
Sporu yatmadan topluca yazacağım.
Canım hoşgeldin özlettin kendini, hayatım psikolojini bozmuşsun biraz rahat bıraksan kendini, inşallah ameliyatın hayırlısıyla olurMerhabalar hanımlar nasılsıniz umarım herkes iyidir doktorumla görüştüm parayı denklestirir denklestirmez hemen gün alicaz ya bu ay sonu yada Ekim ilk haftası oluc inşallah ameliyatımi
Bu ara nedense yasak birşey tukketigimde kusma isteği doğuyor örneğin makarna salatası ve demin çıkarttım yedikten 5 dk sonra
Dışarda kızımın ceyrekten az kalan hamburgerini yemek zorunda kaldığım için kusma isteği geldi ve lavabosunda çıkarttım anoreksiya dan korkuyorum açıkçası .
Kilom aynı 76.3 76.5 arasındayım kabizdim bugün onu hallettim bu durumu neden yaşıyor olabilirim psikolojik sanırım korkuyorumda
Misafirim var di en hafif şekilde atlattım
2 adet ince krep
2 3 adet patates ince
Kasar
1 çatal helva
Bol bol üzüm
Ara
Rezene incir
Akşam
Eşim mangal yapacak onu bekliyorum
Suyumu içtim
Yemek öğle yiyemedim uyudum sutumde var toktum da zaten
Hoşgeldin civcivcikPek iyi gectigini söyleyemem ama hayirlisi diyorum artık. tekrar hazirlancam muhtemelen
Aman gözünü seveyim önümde kitap olmasın da kuru kuru yesil caya razıyım. Son zamanlar cok sıkıldım stres oldumEeeee citos dondurma tatli yerken sinav calistin simdi tatli tatli cikacak senden
Hosbuldum ablaHoşgeldin civcivcik
Löp löp yağ olarak sana geri döndü yaniii evet artik burdasin ama verirsin zaten amaaa sen neden okadar aldin ona sasirdimAman gözünü seveyim önümde kitap olmasın da kuru kuru yesil caya razıyım. Son zamanlar cok sıkıldım stres oldumtek tesellim dondurmam ve cipsimdi
Canim hareketsizlikten aldim ben. Tamam yedim de ama. Masada 8 9 saat oturuyodum düşün yani sadece yemek yapmaya kalkiyodum tek aktivitem oyduLöp löp yağ olarak sana geri döndü yaniii evet artik burdasin ama verirsin zaten amaaa sen neden okadar aldin ona sasirdim
Anladım bitti gitti artik sinavda verirsin sen zaten eminimCanim hareketsizlikten aldim ben. Tamam yedim de ama. Masada 8 9 saat oturuyodum düşün yani sadece yemek yapmaya kalkiyodum tek aktivitem oydu
Senin sporunu yesinler
Aynen aynen artik engel olcak bisey yok veririmAnladım bitti gitti artik sinavda verirsin sen zaten eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?