Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eğer ki durum ciddilesirse gideceğim şekerim biliyorum çok kötü bir rahatsızlık Allahım kimseye vermesin bende sizi seviyorum tatlım canimsiniz

Evet abla psikolojimi biraz bozdum fit olucam incecik olacam diye yiyeceklere korku ile bakar oldum toparlamam lazım biraz kendimi tabiki yazicam tarihimi netlesince

İyi Akşamlar Hanımlar
10:00Sabah kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,şekersiz çay
Ara (2:00): 2 küçük armut,2 incir

18:00Akşam Yemegi :Salata icine bir kaşık makarna koydum

Turk kahvesi spordan yarım saat önce içince yağ yakiyormuş

10000 adım:150 puan
5.5 km (60 dk):360 puan
Toplam:510 puan
N Nidsalii , Z zip

Olabilir canım evet netlesince yazicam tarihimide mide gazının çok olduğunu söyledi doktor o bölgede ayrı bir gaz varmış gaviscon aldım bende rahatlarsın diye
Öyleyse gaz yüzünden olabilir canım. Benim oğlum bir ara çok sorun yaşıyordu, gaz mideyi sıkıştırırmış, kabızlık da aynı şekilde yaparmış. Alttan çıkmayan mecburen üstten çıkarmış, anlatım biraz mide bulandırıcı oldu ama öyleymiş canım.

Saricivcivcikcik hoşgeldin cnm verirsin inşallah daha çok gençsin metabolizman hızlıdır senin buraya uyarsan azıcık da kazanma hırsın varsa verirsin gider biter kilolar...
Ben de o kazanma hırsı baya var da ondan burdayım denk de geldi takım şahane

Hemen menümü yazayım
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
domates biber
4 Zeytin
4 çatal kıymalı yumurta
1 dilim peynir
2 kaşık lor
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 hurma 2 dilim kavun

Akşam dışarda yedik 17.00 gibi yarim porsyon sardalya salata 1 şalgam suyu tatlı

Sonra kızımın mısırından 3 kere ısırdım

3 litre su
40 dk leslie 160puan
15000 adım 225puan
Toplam puan 385 N Nidsalii Zipzip- olmuş mu kızlar???

Canım yarın başlıyoruz.
Yarın ikinci gün menüsünü ye pazartesi de 1 .gün menüsü ye

Seni Felicio ile rakip yapalım

Harikaymış ya beni böyle

Ben en çok 7 den sonra yiyodum sehpanın üstü hiç boş kalmazdı gece yarıları 2 koca tost yiyodum bide

Mide bitek 11 deki kahvaltıya kadar boş kalıyordu
valla mı kız aaa nasıl miden almış onları dermişim
Senin kadar olmasa da ben de yerdim

Hoş geldin civciv. Hangi sınavdan çıktın da geldin? :)
Hosbuldum kpss den ciktim
Hosbuldum canim gecen sene burda 12 kilo verip mezun olmuştum ama maalesef almak zorunda kaldim verdiklerimi insallah bu sefer kalici olcak. sevindim takimda benim gibi birisi olduğuna senle güzel yarisilir dise dis
Oyyy oyyy kadim dostum geldi, artık sudem34 ile Felicio düşünsün gerisini, yalnız değilim bundan sonra
Geldim yettim düşünsünler

Evet abla psikolojimi biraz bozdum fit olucam incecik olacam diye yiyeceklere korku ile bakar oldum toparlamam lazım biraz kendimi tabiki yazicam tarihimi netlesince

Canım sen neden diyetisyene gitmeyi düşünmedin , tonla paran gidecek birde bıçak altına yatıcan , bak cem zaralı var adam müthiş çok hızlı yağdan kilo verdiriyor ve çok başarılı ekime kadar dolu, insta dan bir baksan diyorum

Afiyet olsun canım menün çok güzel
Canım bir şey dikkatimi çekti 1 saat 5,5 km yapıyorsun ama 360 p yazıyorsun Zipzip- kaptanım 1 saat tempolu yürüyüş 150 p değil mi ? Eğer saate 7 km nin üzerine çıkarsan hafif tempoda koşu olur
Mesela benim tempolu yürüyüşüm 6,5 - 6,8 km arasıdır. 1 saatte 5,5 km senin için mutlaka tempoludur ama koşu derecesinde değil maalesef canım N Nidsalii Zipzip- kaptanım bir kontrol edermisin

Her zamanki gibi şahane yakında yine 53 lere gelirsin , ama bu sefer yakalıycim seni maşallah bayılıyorum sana fıstık

Canım menü spor şahane tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…