Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun Akşam yemeği az olmuş köfte /tavuk/balık yanına birşey yeseydin yarın ki sebze yerine de bugünün akşam menüsünü yapabilirsin istersen
Sporunu çok beğendim

Afiyet olsun Akşam yemeği az olmuş köfte /tavuk/balık yanına birşey yeseydin yarın ki sebze yerine de bugünün akşam menüsünü yapabilirsin istersen
Sporunu çok beğendim
Canım akşam öğünü bana da az geldi. Listeyi yanlış mı yorumladım acaba...sebze yerine ızgara köfte diye anladım yanına diye mi yazıyordu yoksa...tekrar bakayım. Bayramdan kalma kaburga vardı onu haslamaya koydum.Yarin onu düşünüyorum kabak sote yaparım bir de...senin korkun olmasaydı o Lesliyi biraz zor yapardım

Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misin Listemizde bunlar yoktu bire bir yapalım ki en azından mümkün mertebe
Çayları sadece menüde yazanları içelim beslenme programını 5 günlük için komple değiştirebilir misin? Yoksa aynı şeyler olur değişen birşey olmaz

6 kaşık ızgara sebze 2 köfte 1 bardak ayran vardı belki 2. Günün menüsü ile karıştı yarın akşamda bunları yersen olabilir 2 kaşık daha fasülye hakkın var

Çayımı ben de düzelteyim. Beyaz çay yok ama yeşil çayım var. Herhangi bir bitki çayı olur sanıyordum.

6 kaşık ızgara sebze 2 köfte 1 bardak ayran vardı belki 2. Günün menüsü ile karıştı yarın akşamda bunları yersen olabilir 2 kaşık daha fasülye hakkın var
Haşlama eti ızgara yaparım olur di mi...Fazla yemeyim de eksik olsun. dayan yüreğim dicem artık..

Olur canım ama yüzde yüz yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…