Bi kaç hafta önce free den çıkar demiştim kaptana canım, bazen kamp vs de oluyorum , bir de tabi ki sporda.canım 1.65 kısa değil kiablamlar öyle uzun diyo herkes
sportie yokFree de
canım o seneki kilom Şubat'ta gitmişim yılın başı yanişimdi 35.5
Ya sen harikasın kusura bakma yordum senibalım
Bu çok iyi olurYorgunsan yatacaksan gitLeptin salgilayip 100 gram daha verceksen
Sen hep burda olBi kaç hafta önce free den çıkar demiştim kaptana canım, bazen kamp vs de oluyorum , bir de tabi ki sporda.
En kotu sabah spor yap tartılBu çok iyi olur100 gram bile önemli bakalım ne çıkacak sabah 2 gündür sabitim sadece
Sudem yap bir tane dahayaa çok tatlı tam sevmelik zamanlarbende çocuk sevmek istiyorum
canım dua ediyorum bebeklereinşallah hemen toplarlar
İyi yolculuklar canım
Pandemi den dolayı erteledim canımSudem yap bir tane daha
Yok ya zor veren cinslerdenimUuuuuu. Yarın şahane sonuç olacak gibi.
Ahan da çözüm.
Herkese iyi geceler. Tartılar güzel rakamlar göstersin. :)
Canım bölgeselle düzelir bence bel inceltme programı var bir bak istersenEline sağlıkEllerin dert görmesin
Leyla üst um çok güzel inceldi ama beden farkı yine çok barizkaburgalarim bile belli ama leğen kemiklerim o kadar geniş ve kalinki
Kız belim üstüm inceldi iyiceCanım bölgeselle düzelir bence bel inceltme programı var bir bak istersen
Ben de mesala geçen sene 57 de daha inceydim spor yaptığım halde bel ve göbek çevresinden alınan kilolar daha inatçı oluyor ama biz daha inatçıyız
Spor yapmadan su içiyorumEn kotu sabah spor yap tartılbakalım ben gelen rakamı beğenmezsem belki zerdeçal zencefil kaynatirim içerim sabah ya da kahve
Su ben uyanır uyanmaz içiyorum sonra 1 saat içinde kahve yıne de sonraki tartı daha küçük rakam oluyorSpor yapmadan su içiyorumçok önemli değil yeterli yüzde vermişizdir
Cnm yok bn hee günü yaptım aslındaGeçmiş olsunAra öğünden olabilir dikkat et canım
Size biraz kızgınımBu sefer kampı hiç önemsemediniz normalde süper uyan sen, hiç uymadın neredeyse
sportie sonradan biraz toparladı galiba
Benimki pandemi tavan yaptığı zaman 6 nisan da doğdu özel bir hastanede doğum yaptım sadece kadın doğum poliklinikleri çalışıyordu hastanede ve doğumlar oluyorduPandemi den dolayı erteledim canımkışın başı düşünüyordum pandemi olunca plan iptal
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim şifa eylesin geçmiş olsun ablacım güzel haberler alasınız
Aminnn inşallah canım.En kısa zamanda güzel haberlerle dön.
Bu ne kızzz?Kadınların düştükleri duruma bak. Erkek koysunlar biraz da o skeçlere.
Amin canım inşallah, biri 2 kilo bile değil. Allah yardımcıları olsun.Çok geçmiş olsun atlatacaklar inşallahböyle durumlarda süreç hiç bitmiyor gibi geliyor umarım keyifle mutlulukla sağlıkla biran önce çıkarlar bıdıklar ❤❤❤❤
Amin canım çok sağolyaa çok tatlı tam sevmelik zamanlarbende çocuk sevmek istiyorum
canım dua ediyorum bebeklereinşallah hemen toplarlar
İyi yolculuklar canım
Aminnn, teşekkür ederimCnm allâh yardımcıları olsun minik meleklerin
Amin, çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah esirgesin . Dualarımızdasınız.
Çok sağol canım.Çok gecmis olsun canım
Henüz varmadik canım ama çok az kaldı. Annesinden başka kimseyi almıyorlar bebeğin yanına. Diğer bebek de başka şehirde zaten, onu kardeşim de göremiyor malesef.sonngulen görebildin mi canım kardeşini ve güzel bebişleri ❤ Umarım yakında hastaneden çıkmalarını kutlarsınız keyifle
Kampta son güne geldik benim aklım sendebiran önce kavuşsun bebişlerine kardeşin
Yemeğin salcalisi kadının kalcalisiKız belim üstüm inceldi iyice
Kalça basen ayrı bir dünya tam armut oldum üst ince alt kalıneskiden üst de kalındı kilo biraz da verip bölgeseli abarticam az daha yağlar erisin
Canım senin iyi denk gelmiş şükürBenimki pandemi tavan yaptığı zaman 6 nisan da doğdu özel bir hastanede doğum yaptım sadece kadın doğum poliklinikleri çalışıyordu hastanede ve doğumlar oluyordu
Senin için de hayırlısı olsun cnm ne zaman istersen o zaman okur inşallah bu gelecek mayıs haziranda başlarsın artık
Benim 3. Sürpriz ama tam da ayarlamış gibi oldu
Biz öğretmenler mart ayında olsun bebeğimiz de baya uzun bir süre bakalım deriz yaa ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?